Hej bloggen!

Sitter och försöker föra över bilder till datorn för att ladda upp men datorn vill inte vara med mig. Försöker lösa detta.. Hur som helst. Något som verkligen landat i mig under den senaste månaden är att jag verkligen mår bäst nattetid. Jag har alltid hört människor runt omkring mig sagt det men jag har själv aldrig kunnat relatera riktigt. Nu kan jag det. Att sitta vaken själv på natten är ju helt fantastiskt. Jag tycker verkligen om att sitta och lyssna på tystnaden, att inte ha någon omkring mig, allt känns kravlöst och lugnt. För mig är det verkligen terapeutiskt. Härlig känsla.

Tappade precis fokus. Jag hade uppskattat om Espresso House införde åldergräns. Självklart ska alla verkligen få vara välkomna, det tycker jag! Men vad drygt det är när kidsen kommer in i stora gäng och bara sitter här, låter överdrivet högt, köper heller ingenting, fotar och filmar. Bara en parantes hehe. Nu blev detta kanske ett väldigt negativt inlägg, inte alls min tanke. Får bjuda på en gammal helt oredigerad bild från min studentbal så länge. Hoppas ni får en fin helg!


Likes

Comments

Detta är alltså det som skall vara mitt allra första inlägg i min blogg. Jag tror att det nog uppskattas av de flesta att jag ska skriva en alldeles "vanlig" presentation av mig själv. Personligen har jag svårt för såna presentationer. Det liksom i mina ögon säger inte så mycket om vad det är för människa jag ska läsa om. Visst, det är klart att man får en ytlig och nog en så bra bild av vad det är för människa bakom skärmen. Hur som helst. I skrivande stund sitter jag på ett fik för mig själv och försöker inleda detta. Det går sådär, jag liksom fastnar i vad jag ska skriva, jag tittar ut över lokalen jag sitter i. Framför mig sitter det två personer, en med en svart hatt och hans sällskap har en sån där enkel tofs som jag aldrig lyckas få till. Lite längre bort sitter en kille med sin mössa så där högt upp på huvudet, jag har liksom aldrig riktigt förstått tjusningen med det, samtidigt som det är tufft på något sätt. Vilken dubbelmoral! Jag tittar ut över det omkring mig. Livet bara passerar framför mina ögon, inte på ett dåligt sätt utan allt flyter på runt omkring mig. Jag känner mig som den enda här inne som verkligen stannat upp, stannat tiden för en stund. Kanske för att jag själv inte känner att mitt liv flyter på som jag skulle önska.

Likes

Comments

Instagram@emelielingvall