Jag är en människa som kan skämta om mycket , ganska osmakligt i bland, ingenting mot en specifik människa, men mot folkgrupper, osv.
Som ni ser "drog" jag ett sånt skämt i går, jag delade det i från ghandis ( alla som kommer i från Falun vet vem ghandi på stora torget är..)
Och om ni inte inser det på namnet, så är ghandi inte ursprungligen svensk.
Han gjorde som mig, och ja, tyckte att det var ett smaklöst men ett roligt skämt.
Jag har flera kompisar med utländskt ursprung, många av dom tyckte ändå att det var lite små roligt, men så kommer de här, 2 stycken moral kärringar, den ena har dessutom lovat att hon har aldrig skrattat åt något som kan vara sårande för någon annan, intressant och se hur kul hennes liv är, eftersom de finns alltid något som sårar någon!

Jag har över 200 vänner på Facebook, det var 2(!!!!!) som reagerade och använde ord som rasist osv. Ganska dåligt procentuellt skulle jag vilja påstå..
Men jag hoppas vid Gud att den ena håller de den säger, och att 👆🏻 Emma som dessutom tog bort mig som vän ( åh nej... ) aldrig någonsin skrattar åt något som kan såra någon... För så får man inte göra!

Och konstigt att dom enda som dömde va dom! Man får varken skämta eller ha åsikter nu för tiden..Nej ska faktiskt bjuda på en grej som jag "skämtade" om när Colin dog, även där, jävligt osmakligt, men ibland måste man göra något för att hålla sig flytande.

Jag och min mamma satt på bussen och diskuterade colins aska, hade fått veta precis att man fick ta hem den tills urnsättningen var, och jag funderande lite, jag är en människa med ganska mycket otur, de som inte ska hända händer 😂 sen efter de brukar det hända något mer...

Oavsett, så tänkte jag, och sa ganska högt: ja med min tur så skulle väl urnan gå sönder, och vad gör man då? Dammsuger upp? Sen skratta jag så tårarna spruta, och folk kollade på mig Som jag va helt efterbliven/.. Och ja, jag skrattar åt mycket, men de betyder inte att jag hånar någon/ något.

Man kan inte ta allt så jäkla allvarligt..


Nej, länge sen jag skrev här nu, tog bort Facebook, men såg att fb va kopplat till bloggen, så den fick vila den med en stund 😬


🌟

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

👆🏻 bilden är väl egentligen inte rätt?

Men vad ser man hos ett ex är d tryggheten?

Likes

Comments

För mig är en ' mammas ' pojke en sådan som inte riktigt klippt navelsträngen trots att man ska vara vuxen, kunna ta egna ansvar , kunna välja vad man vill, och inte vill .
En sådan som gör det mesta mammsen både ber och tycker till om.
Jag är en sån som respekterar mina föräldrar , men jag är vuxen, alltså beslut är mitt ansvar! Ibland vill jag inte ens att dom ska tycka till, jag vill iaf inte höra. Skillnad om jag ber om råd, men för se betyder inte d att jag måste 'lyda' dom.

Jag har enbart vart med killar som är så där, vissa tror jag letar efter en mamma i mig, båda dom killar jag vart med sedan jag fick barn har verkligen noll koll på vuxen livet. Ena killen gjorde allt som hans mamma sa trots att hon själv levde i ett minst sagt osunt förhållande själv. Det är också det? Ska folk runt omkring tycka till, då kanske man kan leva efter sina egna råd? Innan dess respekterar jag inte dom, vare sig råden eller människorna...
Hycklare på hög nivå.

Nej. Mammas pojkar, håll er så långt borta som ni bara kan. Jag behöver folk i mitt liv som har stake och veta själv vad man vill och inte .


Nu har jag vräkt ur mig idag också 😃 känns redan mkt bättre !😘🌟

Likes

Comments

Att man inte ens kan få må dåligt i sitt egna hem.
Jag har nyligen fått ett besked som är skit tungt , och skit tufft för mig! För jag vet att jag är ensam i det, jag är själv i det mesta .
Dom två människorna jag valt att skaffa barn med gör nog mer skada än nytta!
Jag har mina nedgångar, men är dom två jag behöver som mest där då?

Nej. Att vara vän med sina ex är nog ingen bra idé.
Jag avstår och klipper banden med 2 av dom människor jag älskar mest. Jag vet att ni läser det här båda två,
Direkt riktat till er? Fuck you, fuck you , fuck you!
Ni har både tar så mkt energi som jag kan lägga ner på annat. Nu ska ni ur mitt liv lika fort som ni kom!

Likes

Comments

Denna fantastiska magsjuka! Why not? Tredje gången detta jäkla år😅 jag har gått in tidigare på vad som händer i min kropp vid magsjuka barn.
Magsjuka = död.
Låter hemskt, men det är ärlighet .

Nog om det, som många vet har jag och min föredetta lite otalt med varann. Vi har mycket kärlek men även mycket hat,
Jag pendlar i mina känslor, vet inte alls riktigt vad jag ska tycka, känna eller tänka.
Vi har 4 barn, varav ett som inte finns med oss.
Vi har gått igenom både himmel och helvete tillsammans. Han kommer alltid betyda massa för mig, positivt ? Negativt? Det vet jag inte.

Men iaf, 2014 tog jag tag och anmälde allt han gjort mot mig, varav en sak fick vidare , vi trodde allt blev nedlagt, tänkte att det var skönt och hemskt på samma gång.
Men sen blev vi kallade till tingsrätten.
Där en av misshandlats samt olaga hot mot mig och min dåvarande pojkvän.
Vi hade även med en tjej som vittna? En av mina bättre kompisar.

Oavsett så blev han friad. Men åklagaren valde att överklaga.

Så det var Svea hovrätt förra veckan, och tro det eller ej, men han blev dömd..
Vet inte alls mina känslor inför detta. Skönt att kunna visa att han inte kan göra vad han vill, men samtidigt blev han dömd för fel saker i mina ögon..
Människan jag älskat av hela mitt hjärta , men som sårat mig så djupt.
Men jag väljer inte att kalla han 700 olika elaka saker. Han klarade sig lindrigt undan. Han blev dömd för det lindrigaste brottet han va anmäld för.
Hade han fått som han vela hade varken jag eller min 3 åriga dotter funnits idag.
Jag sätter punkt där, hoppas detta svider. Och att han aldrig någonsin utstätter någon annan människa för samma hot och våld som han utsatt mig för. Utan alkohol är han bland den bästa människan jag vet. Synd bara att den äe viktigare än något annat.


Natti 🌟

Likes

Comments

Jag vill också ha det vanliga Svensson livet, bilda familj, bara vara, va en ' mamma och pappa' hjälpas åt, turas om.
Jag klarar mig bra som ensamstående så? Men ibland saknar jag verkligen att kunna fråga och dela ansvar med, vara kär, viktigast av allt: veta vad man har.
Idag får jag alltid be om hjälp, allt i från passa barn en timme till att gå ut och kissa essie, jag kan inte lita på någon, jag har egentligen ingen att luta mig tillbaka på. När livet är jobbigt så är jag själv.

Jag kan inte rådfråga någon. Och ALLA beslut får jag ta själv. Allt i från vilken blöjsort man ska köpa till ifall Andrea får åka i väg och sova hos en kompis, allt mellan himmel och jord .

Nej. Jag gillar livet som ensamstående, men skulle älska livet om jag kan dela det med någon.

🌟

Likes

Comments

Har äntligen skrivit på bebisens namn papper , Lykke Alice Rene Lindman.
Lykke vet jag inte vad Tomas fick i från, Alice i från världens bästa farmor .
Och rene från Tomas mamma.
Mellannamnen är mina förslag. Förnamnet är Tomas. Vet faktist inte riktig vad jag gillar.. Kallar henne oftast för lykkis. Hon är Min lycka:) men Lykke? Haha Nä..
Men dags att vänja sig
🌟

Likes

Comments

På senare tid har folk kallat mig för hönsmamma, inte tänkt mer på det förrän idag, insåg att jag själv kallade mig det, och nudå? Jag började tänka på varför?
För att mina barn inte får springa och leka själva? Vill inte att dom är ute utan en vuxens blick. Jag lämnar dom inte hemma själv, jag tycker inte att tv spel är direkt en toppen leksak. Mina barn skulle aldrig få leka med ' leksaks ' pistoler , finns inte en enda mening där pistol och barn rimmar bra.
Ramlar mina barn då så är jag där och plockar upp dom, tänker inte att dom ska klara sig själva osv.
Mina barn ska få vara barn så länge det bara går, allt det där kommer tids nog iaf, varför skynda på ?
Och jag skulle aldrig förlåta mig själv om det hände mina barn ngt och jag på sätt och vis låtit det, jag finns för att skydda dom, älska dom, trösta dom.
Gör det mig till en höns mamma? Ja, låt mig då vara en höns mamma...


Vann för den delen värsta Coola lampan till Bentley Bob i går! Så frän 👌🏻 gå in och kolla stormsthings på Instagram!
Super fina saker 😍

Likes

Comments

Insåg det ironiska i det hela. Under förra inlägget tänkte jag just på en specifik kille, han va en av dom lite 'coolare ' killarna när jag träffade han vid 14 års ålder, han såg bra ut, va trevlig, framför allt hade han charm! Vilket han vann mkt på.
Han va min typ helt enkelt.
Men han va en "player" och jag likt många andra tjejer tänkte väl samma sak; han skulle aldrig göra så mot mig. Det mest ironiska är faktiskt att de är den här killen jag va otrogen med. Och han lekte med mina känslor samtidigt som jag sårade min pojkväns. Kanske va karma.
Oavsett, jag har träffat den här killen några gånger per år kanske. Och han har samma stil, charmig som satan. Förutom att jag har blivit lite äldre, och tro det eller ej, lite smartare. Hag tycker det är en kul grej. Alltid kul med ' tidsfördriv' prata gamla minnen osv.
Men vi kommer alltid in på samma, han är på samma plats nu som då, han vill bara ha alla och helst samtidigt.
Han skrev dessutom för ett par år sedan och frågade hur jag trodde han skulle va som låtsas pappa till mina barn ( kan poängtera att det är fååååå människor från mitt förflutna som har den äran å få träffa mina barn).
Han skrev för bara ngn vecka sedan, hur fin jag är, han ångrade att han inte tog vara på tiden med mig osv. Va tvungen att gå in på hans sida nu och ser att han har tjej!
😂
Snacka om att vara kvar i samma snurra. Hon är säkert upp över öronen kär i den här kille , dom ska vara i sitt ' nyförälskade ' stadie, medans dom nyligen blivit tillsammans har han suttit och skrivit till mig hur mkt han saknar mig!? Och jag kan garantera att jag är inte den enda han ' saknar ' .. Jag dör... Ändrar sig såna alls?
att vara med han är verkligen ett av mina större misstag. Han är super trevlig osv, men att man själv anser sig ha rätten att leka med andras känslor är man ingen bra människa.

Likes

Comments

Läste nyss att vi människor är vane djur, därför dras vi oftast tillbaka till våra ex.
Dom hade även en statistik om att 1 av 4 svenskar har sex med ett ex .( jag är garanterat en av dom 😂) trodde också antalet va mer.. Men det mest skrämmande var att 1 av 7 bedrar sin nya med en föredetta! Det skrämmer mig, fine att man är svag för någon man tyckt mycket om, men har man kommit så långt att man träffat en ny så borde dom där känslorna ha svalnat, man borde inte ha en tanke på sin föredetta.
Och har man problem med trohet, då kan man vackert låta bli andra människor och deras känslor och vara singel!
Ge fan i och beblanda andra i ditt störiga känslomässiga problem med att binda sig! Hur svårt ska det kunna vara?

Nej, otrohet är en grej som verkligen kan göra mig ledsen och besviken, jag har vart otrogen själv, är jätte ledsen och ångrar mig fortfarande. Men detta va för typ 11 år sedan. Och jag kommer inte göra det igen.
Så svårt är det inte att hålla fingrarna i styr.
Man sabbar inte bara sitt egna förhållande utan den andras tillit till andra! Jag vet att jag har jätte svårt att lita på dom jag vart tillsammans med. Det ligger hos mig, såklart! Men jag va inte sån förrän dom killar jag haft vart och knullat ngn annan rent ut sagt!

Människor är svin..

Likes

Comments