Jag har äntligen kommit till den stunden i livet där jag känner att jag inte behöver dig längre, vi hade kul men nu är den tiden över. Jag kommer inte sitta och vänta på dig längre! Det känns så jävla bra och äntligen har insett detta! Du är så bort ur mitt liv!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 9 Readers

Likes

Comments

Varför är det så svårt? Varför kan man inte bara gå vidare? Varför kan man bara inte släppa allt? Varför ska man längta till helgerna så han hör av sig? Han hör bara av sig när det blir helg och han dricker?.. Det är så frustrerande.. Mina känslor för honom kommer inte försvinna.. Dem kommer aldrig försvinna om detta ska fortsätta? Betyder det inte något när han hör av sig varje helg? Han måste ju tänka på mig om han får för sig att hörs av sig? Betyder det något? Eller är det bara random? Börjar bli trött på det.. Vill gå vidare men innerst inne är det något som stoppar mig från att gå vidare.. Tyvärr..

Likes

Comments

Sjukt jävla skönt med en röd dag mitt i veckan ändå! Men man hade ju önskat att man va ledig imorgon också! Det hade ju varit underbart!! Igår så hade jag myskväll med S och R det va mysigt! Vi snacka skit käka chips och dipp och kollade på någon jätte konstig film! Men iaf! Haha! Igår fick jag svar efter typ 4 dagar väntan på svar från ett sms jag hade skickat i söndags? Alltså seriöst kom du på det nu eller? Sjukt faktiskt! Men jag tänker inte hacka upp mig på det! Orkar inte gå igenom en massa skit igen så.. Idag ska jag iväg och käka lunch med mina päron sen får vi se vad som händer! Vill så gärna åka och kolla på pitch perfect 2 idag!! Men ingen verkar kunna/vilja! Sämst!!

Likes

Comments

Imorgon börjar jag mitt nya liv! Det jag ska satsa på nu är träningen! Jag ska träna ihjäl mig! Fixa gymkortet imorgon och sen börja gå mina långpromenader varje dag! Nu ska jag inte ligga som en soffpotatis längre! Nu är det slut med det! ALL IN ! Nu kör vi!!

Likes

Comments

Jag orkar inte känna så här längre.. Jag vill bara träffa någon som verkligen vill vara med mig!! Jag är trött på att bli sårad.. Jag ställer upp och gör fan allt för person jag tycker om.. Men får fan inget tillbaka.. Sen står jag där ensam och sårad... Jag vill inte sitta och tycka synd om mig själv för mina vänner,jag vill inte att dem ska behöva höra på allt, sitta och höra hur jag mår, dem ska inte behöva gå igenom detta.. Det handlar om mig.. Det är jag som går igenom det.. Och jag klarar inte av att vara glad eller le längre.. Jag orkar fan inte.. Jag mår fan bara sämre och sämre.. Och jag vill inte berätta det för dem.. För jag vill vara stark inför dem.. Jag vill vara stark men det går inte i detta läge, jag bryter ihop.. Jag bryter verkligen ihop.. Vill att detta ska försvinna.. Jag vill bara försvinna.. Försvinna från denna smärta.. Varför ska det göra så jävla ont.. Jag vill bort..

Likes

Comments

Som sagt han hörde av sig.. Som vanligt en helg dag när han dricker! Trodde faktiskt inte han skulle höra av sig efter det jag skrev till han förra helgen! Men det gjorde han! En bit av mig säger vafan håller du på med? Vafan vill du mig?? Bara ligga?? Men en annan bit av mig säger det är ju han! Den personen du vill träffa, den personen du vill ha i ditt liv! Klart som fan du ska träffa honom! Men liksom, det ska inte vara på hans villkor hela tiden.. Ska väl gälla minna villkor också? Men det jobbigaste är ju att vi hänger kvar i varandra även efter allt som hänt.. Ingen av oss verkar kunna släppa taget.. Varför inte bara vara med varandra då? Jag förstår inte vad det är som är problemet.. Hur kan jag gå vidare? Hur ska jag lära mig att säga nej lämna mig ifred? Jag försökte göra det 1 gång men han kom ändå tillbaka.. Hur ska jag klara mig igenom detta? Vad ska jag göra/säga? För just nu så är jag så svag för människan!!

Likes

Comments

Just nu är det enda jag tänker på är.. Kommer han höra av sig? Varför hör han inte av sig? Det är ju helg nu? Varför hör han inte av sig.. Han brukar ju höra av sig.. Kom igen!! Skriv/ring mig!! Bara för att jag vill det så kommer det ju inte hända.. Hatar att jag ska känna såhär.. Varför kan inte bara känslan försvinna? Försvinn från mitt liv!!! Jag känner att detta trycker ner mig mer och mer för varje dag.. Känner mig så jävla misslyckad.. Jag är ett stort jävla fel.. Varför kan det inte sluta?? Jag kommer ju typ stänga in mig själv snart.. Vilket jag vet att man inte ska göra.. Men snart kommer den stunden komma.. Det är tyvärr bara en tidsfråga.. Som tyvärr inte är långt bort.. Känner hur jag kryper längre och längre ner i botten..

Likes

Comments

Då va denna dags arbete Avklarad! Nu sitter jag hemma hos S och hänger med ett gäng folk! Dem dricker och jag kollar på när dem spelar spel och håller mig nykter ✌🏻️jag jobbar ju imorgon kl8 så blir en lugn kväll för mig ikväll! Men imorgon då jävlar ska jag fucka ur!! Man blir ju inte lite avundsjuk när man sitter och kollar på när alla andra sitter och dricker! VILL OCKSÅ!! Men men jag tjänar pengar ist :) jag får se det på det sättet! Jag brukar fan va grym på att hänga med folk som är fulla men tror jag har tappat den biten haha ! Det är fan lite tråkigt! Nej nu ska jag vara social med dem andra✌🏻️

Likes

Comments

Fredag = supa, knarka, slås! haha nej skoja bara vissa andra jobbar ju imorgon så blir lugnt för mig ! tror jag? eller? man vet aldrig med mig haha ! allt kan hända! sitter just nu på jobbet och chillar! längtar tills jag slutar! ganska mycket på jobbet så man längtar tills man slutar! sugen på att göra något kul och galet ikväll! men vettefan vad! blir väl att ligga hemma haha lyx! ✌ jag somnade fan sjukt sent igår så är typ trött men ändå pigg! Jag försov mig I morse! hade värsta planen att jag skulle locka håret och göra mig fin! Gick ju sådär! Dock skulle jag nog inte våga röra mig locktång efter att jag bränt hela handen! får nu runt med vattenblåsor! sexy!! haha eller NOT!

Likes

Comments

Jag är så trött på att ha den där känslan i magen eller ha den där tanken i huvudet att allt kanske förändrar sig snart.. du kanske ångrar dig snart.. snart kanske du kommer till mig... känner att jag pratar för mycket om honom.. mina vänner lär ju tröttna.. grejen är den att jag försöker låsas som om jag mår skit bra! Som om allt är okej! men det är inte bra, det är inte okej, jag mår som en påse skit.. inget angående detta är bra.. jag hade träffat verkligen mitt livskärlek.. jag kan inte ljuga och säga att allt va bra mellan oss... jag blev illa behandlad i vissa tillfällen, nu blev jag inte slagen eller kallad grejen utan mer psykiskt! jag fick inte den uppmärksamheten som jag borde ha fått... jag va den som fick kämpa för att vi skulle prata, jag va den som fick kämpa för att vi skulle träffas.. men det skulle alltid vara på hans vilkor.. Och ja jag inser det nu att jag förtjänar bättre än så.. men det jag känner och har känt för honom kommer inte förändras.. försöker och inte tänka på dig eller må dåligt av det.. men det går inte att komma undan.. det va ju han jag ville leva resten av mitt liv med.. han jag ville uppleva allt med.. och nu är allt borta.. allt är förstört.. jag vill och tänker inte visa mig svag för någon.. men när dörrarna är stängda går det inte att hålla minen uppe längre.. fuck life..

Likes

Comments