Header

Hej hej!
Efter en underbar helg och hemgång till Växjö tänkte jag dela med mig lite av hur den senaste tiden har sett ut med dels text samt bilder.

I onsdags kom jag hem från Kalmar efter att ha spenderat 3 nätter där med klassen och upplevt friluftsliv. Vi byggde egna vindskydd som vi sov i, laga mat över stormkök och vandrade samt cyklade med våra väskor minst 2 mil. Som alltid efter sådana dagar är man helt förstörd när man kom hem så det enda som vänta mig då var sängen och en riktigt sömn.

Torsdagen ringde väckarklockan tidigt då jag skulle med bussen 08.50 mot Halmstad för senare vidare transport med tåg mot Varberg. Anledningen till att jag åkte till Varberg var då mamma fyllde år och vi barn hade tänkt att överraska henne med en dag där. Vi lyckades med överraskningen och dagen bestod av god mat/fika, minigolf och picknick vid fästningen!

Tanken var sedan att jag på fredag kväll skulle åka tillbaka till Växjö för att gå ut med klassen på lördag. Men pågrund av många som drog sig ut stannade jag istället i Borås och passade på att jobba på lördag ( i djurparken) och sedan träffa Louise för mys på stan innan utgång. Vi satte oss på viskan och delade på en flaska rosé samt en cider var innan vi begav hos hem till henne för ombytte innan Xoy. En lyckad utekväll trots värmen inne på dansgolvet! Alltid kul när något egentligen väldigt tråkigt kan vändas till något positivt och roligt.

Idag söndag spenderades morgonen hos Louise för lite bakis frukost och Grease. Efter en stund av väntan för att bli körbar åkte vi hemåt mot Viskafors där hon lämnade av mig för lite mat och packning hemma. Nu har jag precis kommit till Växjö efter två timmar med tåg och utan hörlurar. Tänk ändå vad hemskt det är, hörlurarna kan påverka hela ens resa, och idag utan dem kändes det som jag aldrig kom fram.

Imorgon är det tillbaka till skolan för att genomföra den sista veckan innan jag åker hem till Borås för att spendera sommaren där.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 32 readers

Likes

Comments

Hej!

Ibland tar man sina vänner för givet. Man räknar med att de alltid kommer finnas där oavsett hur lång tid det går innan ni träffas eller ens pratar med varandra. Att aldrig ta något för givet är en lärdom jag har fått lära mig genom det tuffa sättet, att förlora en förälder. Något som alltid funnits där hela ens liv, fanns inte där längre. På grund av detta har jag lovat mig själv att alltid ta vara på folket omkring sig, för när man minst anar det kanske det inte finns kvar vid ens sida längre.

Detta var något jag passa på att göra idag när jag mötte upp Nina för en mysig matstund på pinchos. Det bjöds på mycket bra mat, underbara samtal och en hel del skratt. Stunder som dessa kan verkligen förgylla även de svåraste perioderna i livet och ge en ett leende på läpparna trots en otroligt dålig start på dagen.

Likes

Comments

Hej alla underbara!

Jag har nu valt att radera alla tidigare inlägg för att börja om på nytt med mer tankar och struktur på inläggen samt med huvudfokus på studentlivet. Bloggen ska nu beskriva hur det är att leva studentliv, bo ensam och så kommer så klart övriga saker oxå beröras. Framförallt hur jag mår, då jag vill dela med mig av den resan jag har gått igenom. Kan alltså bli tunga inlägg vissa dagar och lite roligare andra, men det är även så livet är, ibland är allt frid och fröjd och ibland inte. Jag hoppas verkligen att ni vill följa med mig på denna nystarten.

Massor av kramar

Likes

Comments