Header
View tracker

Nyinköpta örängen som är perfekta att använda vid "finare" kvällar och fester. Glitter hade en bra deal på örhängena längst till höger där man fick köpa två för 60 kronor. De runda är köpta på bikbok, och glittrar väldigt fint längst hela sidorna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I helgen åkte jag och min kompis Nina hem till Borås för att kolla Mariedal samt för henne att få uppleva Borås uteliv. En riktigt successiv helg enligt mig och min hemmaplan leverade som vanligt, Hahaha! Bilder från lördags då vi gick ut till Grand b.la!

Likes

Comments

View tracker

Igår efter lite ändrade planer var det sivans med underbara Nina som stod på schemat. Blev en kväll fylld av skratt, tårar, gott att dricka och såklart även dans!
Linne: Gina tricot
Kjol: Gina tricot
Skor: Din sko

Likes

Comments

Till hösten är det enligt mig så snyggt men en kappa och ett par högre stövlar.. min är köpt från hm och måste säga jag är väldigt nöjd med den förutom att den drar till sig ludd, så en klädroller är ett måste.

Likes

Comments

Linne: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Byxor: Zara
Skor: din sko
🙈🙈

Likes

Comments

Hej! Hoppas alla har haft en grym dag! Tänkte visa lite hur min lägenhet ser ut med bilder. 22 kvadratmeter har jag att röra mig på och måste åndå säga att jag är väldigt nöjd med hur lägenheten ser ut. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Vardagarna blir lite bättre med bra serier, haha.. Nu är det en sådan månad när alla serier har kommit tillbaka efter sommaruppehållet. Mina favoriter för tillfället är bl.a

- Grey's anatomy

- Chicago fire

- Blindspot

- This is us

- Criminal minds

- Hawaii five o

Om ni inte har sett någon av dessa serier, gör det, så värt!!

Likes

Comments

En väldigt positiv och glad nyhet som har hänt det senaste är att jag lyckats skaffa mig ett jobb här nere i Växjö. Ett bemanningsföretag har anställt mig där jag kommer jobba både lager och servering vilket är väldigt kul då det blir varierande arbetsuppgifter. Igår var det serveringsuppdrag på en oktoberfest som gällde och tidigare i veckan har jag jobbat mina första arbetspass på lagret. Väldigt skönt att ha ett extraarbete att sysselsätta sig med samt lite extra cash är aldrig fel.
(En bild från gårdagen innan kvällsjobbet)

Likes

Comments