Header

Vardagarna blir lite bättre med bra serier, haha.. Nu är det en sådan månad när alla serier har kommit tillbaka efter sommaruppehållet. Mina favoriter för tillfället är bl.a

- Grey's anatomy

- Chicago fire

- Blindspot

- This is us

- Criminal minds

- Hawaii five o

Om ni inte har sett någon av dessa serier, gör det, så värt!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En väldigt positiv och glad nyhet som har hänt det senaste är att jag lyckats skaffa mig ett jobb här nere i Växjö. Ett bemanningsföretag har anställt mig där jag kommer jobba både lager och servering vilket är väldigt kul då det blir varierande arbetsuppgifter. Igår var det serveringsuppdrag på en oktoberfest som gällde och tidigare i veckan har jag jobbat mina första arbetspass på lagret. Väldigt skönt att ha ett extraarbete att sysselsätta sig med samt lite extra cash är aldrig fel.
(En bild från gårdagen innan kvällsjobbet)

Likes

Comments

Matlagning är verkligen något som jag saknar intresse för och endast anser ska gå fort och vara klart på några sekunder. Hahaha kaos jag vet och detta har blivit ett litet problem nu när jag väl flyttat hemifrån och måste laga mat.. En av mina favoriträtter har på senare tid blivit spröbakad torsk och wokgrönsaker. Det "fixar" sig själv i ugnen under en halvtimme ungefär och gör det lätt att fixa och trixa med annat under tiden.

Likes

Comments

Äntligen har lägenheten gjorts lite mer hemtrevlig och detta kommer enkelt bli mitt nya favoritställe i lägenheten. Allt har gjorts utan vidare inspiration men blev väldigt nöjd med resultatet, vad tycker ni?

Likes

Comments

Vilken dag... Biljetter köpta till coldplays spelning i Göteborg den 25 juni och skrivit på ett jobbavtal för ett bemanningsföretag! Längesedan jag upplevde en sådan här grym dag och jag må säga att det var väl behövligt.
Imorgon är det jobb som står på schemat hela kvällen som servitris för ett cateringföretag. Ska bli väldigt spännande att få prova på det oxå! :)
Men först och främst är det Sverige mot Luxemburg som väntar, go sweden! :)

Likes

Comments

Förgående vecka blev verkligen inte som den var planerad.. Onsdag och tanken var att jag skulle sätta mig på tåget hem till Borås men slutade med att jag fick ringa syrran och be henne köra ner till Växjö för att hämta mig.. Var så yr och mådde skit och känslan av att sätta sig på ett tåg existera inte.. Torsdag och Fredag innebar först och främst besök på vårdcentral för att vrida mina kristaller i örat (på grund av yrsel) först högra örat sedan vänstra. Efter vårdcentralen mådde jag så bra och kände mig helt frisk igen. Lördagen började hemma hos Johan och tänkte varför inte göra övningarna som jag fått för kristallerna.. Slutade med att jag blev så yr, ögonen gick som ping-Pong bollar och åksjukan var ett faktor. Mamma hämta hem mig och senare på kvällen var det akuten som gällde. Kom dit vid halv 4 och lämna vid halv 10 efter fått dropp, gjort flertalet prover utan resultat och frågetecken som inte besvarades. Som tur är har jag från och med söndag mått bättre och idag känns inte yrsel av alls, kristall sjukan brukar sitta i en vecka och det gjorde den nästan även denna gång. En "sjukdom" som jag haft tidigare i 12 års åldern, förhindrar all sorts rörelse med kroppen då man mår skit bara av att stå upp i en sekund.

Positiva är att jag fick en vecka hemma med min underbara familj, mådde bra på syrrans födelsedag och har nu samlat kraft för att ta tag i skolan igen. Nu sitter jag nämligen på tåget mot Växjö, ikväll blir det pinchos med kompisar och imorgon väntar en hajk och friluftsliv som kommer sträcka sig ända till fredag. Ska bli så skoj! Ha det bäst

Likes

Comments

Har varit förkyld under de tre senaste veckorna och idag bli allt värre.. Vakna till på morgonen och tänkte bara lägga mig åt sidan för att somna om men då började hela rummet snurra. Har under dagen gjort prover och EKG på vårdcentralen och visade sig att jag har bihåleinflammation.. Lät även som jag haft det ett tag utan att ha vetat om det 😬 så nu har jag fått ett nässpray som ska hjälpa mot inflammationen. Pågrund av detta har även mitt balanssinne fått ett smäll så är ganska yr och allt snurrar då och då men med övningar ska detta försvinna inom kort. Nu hoppas vi på att allt bara kan bli bra för en gångs skull... Imorgon är det skola som gäller sen hem till Borås för att spendera helgen där! 😍 bjuder på en glad bild som visar hur lycklig jag var under kickoffen

Likes

Comments

Vilket universitet!!! Är så otroligt glad över att det var just här jag hamnade och pluggar. Skolan är väldigt bra, lärarna är så underbara, känns som man fått sig en extra mamma i våran "baslärare". Klassen är som en mysig grupp där alla kan prata med varandra och jag trivs såå bra!!

Kickoff veckan var första veckan här på campus och var fylld av flertalet olika aktiviteter, som maffiajakt, såpolympen och statsjakt. Man blev indelade i 10 olika lag med personer som skulle läsa lärare oavsett vilken åldersgrupp. Jag hamnade i skurkarna och lärde känna flertalet nya kompisar. Veckan bestod även av min första sittning, flertalet fester och sång samt dans. Man höll på från 10-01 måndag till lördag! En vecka jag sent kommer att glömma! Nu har jag gått i skolan drygt i två veckor och nästa vecka är det dags för första tentan i motorik. Skoldagarna består först av teori sen praktik i hallen, passar mig helt perfekt, få gå i träningskläder hela dagarna! Det är svårt att beskriva hur det är att gå på ett universitet, är både likt och olikt gymnasiet, tror man själv måste studera för att förstå.

Likes

Comments

Hej! Jag anser att lite uppdatering är ganska nödvändigt då det under senaste tiden har hänt väldigt mycket i mitt liv. Dessa kommer att delas upp i några inlägg..

Detta inlägg kommer att handla om resan som jag och min fina var på. Vi lämnade Sverige den 13 augusti på eftermiddagen efter lite jobb på morgonen. Destinationen var Agia Marina som ligger på Chaniakusten på Kreta. Vi hade bokat med all inclusive och måste bara säga att hotellet var helt fantastiskt. Låg precis vid stranden och i närhet till både Chania stad samt Platanias som är grannbyn. Vädret var helt perfekt, när det blev för varmt var det bara att ta ett dopp i det klarblåa vattnet eller poolen. Tyvärr blev jag sjuk redan första dagen men gick ändå att ligga ute vid poolen efter att ha vilat hela förmiddagen. Vi hade planer på att göra två utflykter, tyvärr blev det bara en då ena ställdes in pågrund av för få intresseanmälningar. Men på torsdagen åkte vi båt ut till gramvousa och balos lagunen. Tror aldrig jag har varit på så otroligt vackra platser. På gramvousa vandra vi upp till toppen och utsikten därifrån går inte ens att beskriva. Helt klart en plats man kommer drömma sig bort till då man har mycket plugg eller behöver positiv energi. Komma bilderna och se själva!

Likes

Comments