Header

1. Jag önskar så otroligt mycket att jag vore grym på engelska då jag finner att det är ett mycket finare språk. Jag själv har lättare att uttrycka mig bättre poetiskt på engelska än vad jag har på svenska. Ändå har jag A i svenska och B i engelska. Good job Emelie!!
2. Jag lever en aning på karma, she's a bitch. Isn't she?
3. Mer än hälften av alla ärr som befinner sig på mina ben sitter där dem gör på grund av att jag suger på att raka benen. Seriously.
4. Det jag är mest rädd för i livet är att få mitt hjärta krossat. Sad as it is.
5. Jag försöker att alltid bära vita strumpor när jag har blåa jeans då jag anser att det är super fint.
6. Jag vill sätta min fot på alla 7 kontinenter.
8. Jag vill färga vita rosor röda.
9. Jag vill skicka en flaskpost som handlar hur livet är. Hur det är att leva här i Sverige och hur mitt liv ser ut som en 16 åring i 2015-talets vardag. Förhoppningsvis hittar man denna flaskpost om typ 100 år och tycker det är skitballt att ha hittat en sån upptäckt, lite Anne Franks dagbok stil 😉

Xoxo

Likes

Comments

Emelie är namnet på mig. Nybliven 16åring som vandrar runt i Smålands djupaste skogar. Skulle nog säga att jag är lite felstadd då jag egentligen borde befinna mig på San Francicsos gator eller dylikt. Kan aldrig få nog av att köpa skor, parfymer eller väskor, i will never get enough. Något som är typiskt mig är att snacka som Ylva i Paradise Hotel. En god blandning mellan Engelska och Svenska, det gör jag most of the time. Mer än så hade jag väl inte tänkt berätta då jag ska lägga upp en ''get to know me tag''.

xoxo

Likes

Comments