Idag vill inte eds (min sjukdom) samarbeta! Det har varit rätt jobbigt med höften och ryggen.. Det hjälper inte heller att det är kallt ute 😔 men det bara att bita ihop och gå vidare!

För övrigt så har 2:a skoldagen varit helt ok! Hur har ni haft det?? 😃


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ni vet den där kolasåsen jag köpte? Det bästa jag har gjort! Då himla god och kan äta den med glädje ;)
Likes

Comments


Likes

Comments

Har precis gjort en rund på 2.5 km! Så denna dagen känns bra! Nu ska jag mysa ner mig i sängen med en smoothie medans älskling spelar! :D haha samma här, ni får en bild som visar min trötta och slitna sida ;) :*
Likes

Comments

Beställde hem den dära kola såsen precis! :D Den verkar skit god! Nu blir mina kvarg dagar LITE godare! ;) 
hoppas bara jag får ut paketet! :( Kom ju på EFTER att jag hade beställt den att jag inte har ett giltigt leg :(  


Likes

Comments

Har cyklat 16.56km idag! :) på sista turen så följde min älskade med! Ska snart ut på en jogging tur med! Sedan blir det att slappa 😎
Likes

Comments

Har fixat lite kvarg med flingor för att fylla magen med något innan jag drar ut och cyklar! :) blir en större frukost sen (a)

Haha fick bli en trött morgon bild på mig!
Likes

Comments

Blev som sagt en liten cykel runda på 13 km! Den satt skönt! Sedan cyklade jag och älsklingen till affären! Det blev ytligare 6 km! :) så jag är rätt nöjd för idag :)

Just nu sitter jag och funderar över om jag ska beställa hem en kolasås från gymgrossisten! Fick det som tips av en kompis och den värkar helt awesome! Dessutom inga kalorier! Hur bra som helst! Har ni testat den??
Likes

Comments

Ligger i sängen och har varit vaken sedan älskling åkte till jobbet, alltså sedan halv 7..

Men ska snart kila upp och käka frukost! Tanken var att jag skulle ha löptränat idag! Men har haft ont i höften nu i ett antal dagar. Det har gjort att jag inte har kunnat böja mig ner.. Men sådan är livet med EDS. Så det får bli en cykel tur istället! För övrigt MÅSTE jag komma igång med träningen.. Vågen visar inte de siffror jag vill..


Likes

Comments