Kom nyss hem från Sala. Var hos frissan och klippte topparna. Shoppade lite också de blev 2 smycken och en jumpsuit. Sen åt jag och mamma lunch som va supeeergod.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här ser ni min frukost jag åt imorse, inte jätte speciell men har lite bildbrist hehe. Idag ska jag antagligen vara hemma, kanske hitta på något me mammi. Vi är ensamma hemma för pappa åkte iväg för att fiska :). Imorgon ska jag på karnevalen i Avesta kanske uppdaterar mer då om jag kommer ihåg 😅.

Likes

Comments

Bilder från igår när vi satt vid sjön och åt lite gott, efter de drog vi hem till Jakob och kollade på skräckfilm. Vilket kanske inte var de smartaste när man skulle försöka somna efter de 😅 idag kommer min syster hem för att fira morsdag :)

Likes

Comments

Kom till skolan och hade en lektion i typ 10 min och fick reda på att matten var inställd, hyfsat ovärt. Men drog till thaien med Emilia istället så klagar ej. Imorgon har jag sovmorgon och börjar 11:40 och sen tar jag helg :))))

Likes

Comments

Likes

Comments

Klänning/ Nelly.com

jacka/ Miinto.se

Skor/Nelly.com

Örhängen/Lilyandrose.com

Likes

Comments

Nyduschad nyskrubbad snart ska jag ta på brun utan sol sen blir det nog netflix resten utav dagen, passa på att slappa innnan skolan börjar igen imorgon :/

Likes

Comments

Lördag. Planerna för idag har verkligen varit noll, tog en sväng till affären me mamma och köpte lite gott efter de har jag bara sett på film och myyyst:) såna dagar behöver man oxå

Likes

Comments