View tracker

​God morgon 

Hur känns det idag? 

Alltså jag har beställt hem nya träningskläder från HM.. Jag är så taggade och har ett gym jag kan gå till men först och främst är det fullbokat på många pass och sen är jag inte så Motiverade. Jag har alltid tränat och tävlat fast med häst och varit på gymet där i mellan för jag har haft mål och motivering. Men nu när jag bor i stan och ingen häst har så är det så mycket svårare att hitta motivation. Det är kul när några av mina klassis följer med, då älskar jag gymet men att gå dit själv är inte så motiverande tycker jag samt jag gillar att vara ute och träna. Har ni några tips vad jag kan göra får ni gärna dela med er :) 

Idag blir det bara plugg och struktur samt jag kanske tar en promenad eller något i det fina vädret. 

Ta hand om varandra 

Emelie ​

Likes

Comments

Hej 

Hur mår ni? 

Kreativ dag alltså, vi hade OVVEPYNT idag whoopa whoopa. Dagen började med att vi hade lektion vid kl 13 och innan dess läste jag i böckerna haha Efter föreläsningen blev det en tur till stan med en kompis och handla lite grejer. Jag köpte en guldig radio, blev så nöjd och sen fikade vi.. Nu sitter jag här i hemma och måste städa lite och laga mat tills i morgon för då ska vi till UB efter föreläsningen och prata igenom lite om böckerna och föreläsningen som har varit denna veckan. 

Hoppas allt är bra med er 

Kram 

Emelie 


Likes

Comments

Hej

Hur mår ni?

Idag började vi kl 9 och hade lektion till kl 12.Det var jätte mysigt imorse då typ hela klassen stod och väntade på varandra utanför mitt lägenhethus haha såå mysigt.Dock väntade inte alla på mig men men haha. Idag pratade vi om organisation struktur, vilket var jätte spännande och givande. Efter föreläsningen åkte vi till UB och läste sidorna som vi skulle ha läst tills imorgon, dock var jag så trött så jag åkte och storhandlade och tog mig en PN när jag kom hem. Idag blir det party för en kompis fyller år och sen blir det studentbaren som har premiär idag. whoopa whoopa

Hoppas ni får en toppen dag.

Kram

Emelie


Likes

Comments

God kväll

Hoppas allt är bra med er.

Dagen började med sovmorgon och chill, trodde dock att CSN skulle komma idag men den kommer imorgon och min lägenhet ekar av tomhet. Jag åkte in till stan för ett ärende och sen tog jag min en cykel tur runt stan typ för jag hade så mycket tid kvar tills min lektion som började kl 13. whoopa whoopa Vi har äntligen dragit igång andra terminen och jag är feet taggade. Efter föreläsningen blev det Maxi och sen UB för att läsa lite böckerna och prata igenom kursen. Nu har jag bara fixat lite i lägenheten och lagat mat samt prata med några från Göteborg.

Föresten glömde jag berätta om mitt kap som jag gjorde på Gina Tricot. Jag köpte ett par örhängen för endast 10 kr. Var så stolt över mitt kapp så jag tog på mig dem med en gång. Jag säger bara det 5 toast av 5 toast.

Kram

Emelie

Likes

Comments

God Kväll

Hoppas ni mår bra. Dagen började med sovmorgon, då vi är lediga idag och imorgon drar vårterminen igång, whoopa whoopa Jag var en sväng på biblioteket och skrev ut Cv för att lämna till olika företag och sen blev det en fika på stan med kompisarna. Asså det är helt sjukt vad kallt det var idag men vi ska nog inte klaga för solen tittade fram och det var jätte härligt. Efter fikan gick vi runt på stan lite och sen cyklade vi hem. Har varit hemma sen dess och bara chillat samt lagat mat. Ha en mysig fortsatt kväll.

Kram

Emelie

Likes

Comments