Header

nya bloggen hittar ni häääär

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Sjukskriven" från jobbet efter mitt lilla sjukhusbesök, "ta det lugnt, rör dig inte så mycket utan ligg i sängen så mycket du kan" känns ju förjäkla kul att läkarn säger när man har sååå mycket man borde o måste göra... Nu ligger iallafall lägenheten ute på hyresbostäder, så de känns skönt! Bara hoppas att någon kan ta den tidigare än 1juni eftersom vi flyttar runt 1maj..


Likes

Comments

Glöm inte frågestunden nedan 😊

Likes

Comments

Nu har alla ärenden fixats, eller ja, hälften av dom, skulle köpt en kalender också men hitta ingen som passa, får åka tidigare till jobbet imorgon så ja hinner kolla i linköping istället. Sitter iallafall på tåget påväg till jobbet just nu, skönt! Jobbar 14-22 ikväll.. Inte lika party när man känner sig så stressad inför flytten, men de löser sig, jobbar ju bara idag och imorgon sen ledig fredag och sen ledig söndag, så det löser sig! Hörs sen puss

  • GENERAL
  • 1298 Readers

Likes

Comments

har inget vettigt att skriva om när jag ligger hemma från jobb o är sjuk, så…. 

fråga vad ni vill så svarar jag när jag fått tillräckligt många. puss.Likes

Comments

Sitter på kursen, snorig hostig o dan, usch vill bara hem o sova alltså... Har lock för en örat med för ja hostar o snorar så dant... Ååååh Take me home!!!

Likes

Comments

Fick ta ambulans till akuten inatt för att hjärnskakningen ställde till det.. Fick vara kvar i 6 timmar... Usch! Nu väntar jag på att en kompis ska komma och göra mig sällskap på tacos och filmkväll!

Likes

Comments

Har varit hos farmor sen en tid tillbaka åkte hem i fredags, gick ut, spräckte ögonbrynet och fick en kraftig hjärnskakning, åkte upp till akuten på lördagen eftersom ja knappt kunde stå utan o ramla ihop när ja kom hem, så pappa hämta mig körde upp mig, fick va där i flera timmar och sen kom farmor o pappa o hämta mig, köpte mc åt mig och plocka lite i min lägenhet medan jag åt och packa eftersom jag inte får vara själv nu när ja har hjärnskakning.. Men imorgon åker jag hem iallafall för då sover ***** hos mig, så då är jag inte själv iallafall, har faktiskt hemlängtan har inte vart hemma på aslänge :( trots att ja älskar att vara hos farmor och bli ompysslad. Är så glad över att jag har min familj och mina vänner som ser efter mig och bryr sig så mycket om mig och frågar hur jag mår varje dag! Älskar er alla, ni vet vilka ni är! 💖Likes

Comments