View tracker

På plats på kontoret igen efter två dagars ledighet/flytt. Imorgon kväll är det dags för julbord med jobbet, kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Jobb
  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag (tekniskt sett igår eftersom det är efter midnatt) flyttade jag äntligen. Lägenheten är helt underbar. Ni ska få se bilder så fort jag packat upp mer. Imorgon ska en städfirma ta hand om min gamla lägenhet, hoppas det går bra. Besiktning av den är på torsdag. Jag är helt slut nu och har ont i hela kroppen hahhh. Fick i alla fall stor hjälp av Monica, min pappa, styvpappa och min halvbror. Ska försöka sova nu. Laters!

Likes

Comments

Alltså hjälp. Senaste veckan har jag helt fastnat för norska tonårsdramaserien SKAM. Jag kollade seriöst på tre säsonger på tre dagar i NRK's app. I varje säsong är en person huvudperson och man får uppleva allt ur den personens perspektiv. Första säsongen var det Eva, när hon började gymnasiet. Så får man se vilka hon blir vänner med, hur det går med hennes pojkvän och hans vänner etc. I andra säsongen följer vi Noora, en av de som Eva blir vän med i säsong ett. Kärlekshistorien mellan henne och William (en tredjeklassare som vi också träffar för första gången i säsong 1) är helt AMAZING alltså. Sedan säsong 3, det är den säsong som fortfarande pågår. Där följer vi Isak, bästa kompis till killen som var Evas pojkvän i säsong 1. Isak försöker hantera att hans familj fallit sönder, sin sexualitet och sin komplicerade kärleksrelation med en tredjeklassare som heter Even. Det är bara 2 avsnitt kvar av säsong 3. Sedan borde det rimligtvis komma en säsong 4 till våren som följer någon av karaktärerna, sedan i säsong 5 börjar de tredje klass och säsong 6 borde vara den sista när de tar studenten. OM de kör på som de gjort tidigare vill säga. Det häftigaste med den här serien, enligt mig, är att den utspelas i "realtid." Alltså, varje dag får vi små updates. Antingen som sociala medier meddelanden karaktärerna skickar till varandra eller i form av små klipp som utspelar sig exakt den tiden den dagen. Sedan på fredagen så samlas alla klipp från veckan i ett avsnitt som sänds på norsk TV.

Se den! Säsong 1 finns på SVT Play med svensk text. Men det går faktiskt ganska bra att hänga med på NRK också, se bara till att välja norsk text så kan du alltid läsa om du inte hör exakt vad de säger.


Likes

Comments

Okristligt tidigt. Min klocka ringde 04:50.
Usch.

Likes

Comments

Missa inte att Kicks har 20% rabatt idag på alla Anastasia produkter. Det gäller både på webben och i butik. Jag gick iväg nu på lunchen och köpte brow pomade och brow delfiner i nyansen blonde och ett liquid lipstick i färgen dusty rose. Från början hade jag bara tänkt köpa brow pomade men rean fick mig på fall!

Likes

Comments

Dagen började med sovmorgon. Sedan packade jag i stort sett hela min garderob. Sedan åkte jag ner på stan för att bowla och käka sushi med M&M. Avslutade dagen med Allt För Sverige. Nu är det imorgon men jag kan inte sova. Som vanligt.

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen håret klippt och stylat. Det blev så bra! Sedan åkte jag hem och såg nya säsongen av Gilmore Girls på Netflix. Nostalgi! Efter det blev det NHL hockey eftersom Chicagos match mot Anaheim gick på en helt ok svensk tid.
Mina Chicago Blackhawks vann - yay!
Nu har jag precis vaknat och snart ska jag möta upp Monica så ska vi åka till Mellringe återvinningsstation och slänga skräp. Jag ska även svänga förbi och hämta ut paket. Jag har beställt lite smink från Kicks & en klänning från Bubbelroom. Visar senare!

Likes

Comments

Fasiken vad jag ska blogga när jag har flyttat. Har massa roliga inlägg planerade som bara inte funkar att göra medan jag bor i ett kaos av flyttlådor. En recension på min Foreo Luna Mini 2, en post-isotretinoin update, en tour i min nya lägenhet, lite first impressions på nytt smink, en genomgång av hur jag sminkar mig till vardags och en för hur jag sminkar mig till speciella tillfällen. Jag har som ni förstår tusen idéer. Måste bara ta mig igenom ett par kaotiska veckor till först.

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget hem från Göteborg. Det blev sushi till lunch efter mötet på Lindholmen, sedan hann jag med att svänga förbi Sephora. Köpte en beauty blender och ett rött läppstift från Too Faced. Avslutningsvis tog jag en fika på Starbucks på stationen. Nu sitter jag och jobbar lite på tåget. Längtar mest efter att komma fram.

Likes

Comments