View tracker

Nu är det dags för mig att recensera min Foreo Luna Mini 2. Äntligen!

Jag köpte den här produkten i september från Eleven.se när jag hade en rabatt att använda där. Men eftersom jag fortfarande var under isotretinoinbehandling då så valde jag att inte börja använda den direkt. Istället började jag använda den så fort jag var färdigbehandlad. Uppskattningsvis har jag använt den en gång om dagen sedan 1 november 2016. Det känns som tillräckligt underlag för att skriva den här recensionen. Jag kommer även beskriva hur den funkar.

Foreo Luna Mini 2

Det är en borste i silikon som vibrerar och masserar ansiktet. Den har piggar på båda sidorna, grövre på ena sidan och på toppen. På framsidan finns en av/på knapp och +/- tecken för att höja/sänka hastigheten på vibrationerna.

Du behöver aldrig byta ut något på den som du måste göra på en Clarasonic. en blir heller aldrig ofräsch då den är lätt att göra ren. Efter varje användning skäljer jag av den med hett vatten så är den good to go igen. Den laddas med usb men den säljs laddad och klar, det ska enligt uppgift gå att använda den 2ggr/dagen i 5 månader utan att ladda.

Jag valde mini 2 istället för den större Luna 2 av fler skäl. Ett är så klart priset, den är billigare. Ett annat är storleken. Jag gillar att jag enkelt kan packa med den i min necessär. Det är viktigt för mig som reser mycket med jobbet. Jag vill kunna ha samma hudvårdsrutin oavsett om jag befinner mig hemma eller på ett hotellrum. Den är också lätt att håll i handen.

Hur gör jag?

Om jag har haft smink på mig börjar jag med att ta bort sminket. Men det kan jag beskriva mer i detalj när jag gör ett inlägg om hela min hudvårdsrutin på morgon/kväll. Hursomhelst...tillbaka till rutinen med min Foreo Luna Mini 2:

Först blöter jag ansiktet. Sedan blöter jag min Foreo Luna Mini 2. Sedan applicerar jag min tvättkräm på Foreo Luna Mini 2. Just nu använder jag Avene Soothing Cleansing Cream. Men alla produkter går bra så länge det inte innehåller peel. Sedan sätter jag på den. Jag använder den fina sidan, där piggarna inte är så grova. Jag rör den i cirkelrörelser, förs på ena ansiktshalvan. Sedan efter en stund vibrerar Foreo Luna Mini 2 lite extra för att säga till att det är dags at byta sida på ansiktet. Den säger till två gånger till sedan på den fjärde gången vibrerar den i omgångar för att tala om att nu är vi klara. Då har jag hållit på i 1 minut totalt. Förutom att jag rör den i cirkelrörelser över ansiktet brukar jag även använda toppen där den är lite grövre för att komma åt runt näsan och på ställen där jag vet att jag brukar ha pormaskar.

Nästa steg är att jag stänger av Foro Luna Mini 2. Sköljer av den och ställer den på handfatet. Sedan sköljer jag av ansiktet. Torkar det med en handduk som jag bara har till ansiktet. Sedan smörjer jag mig med Avene Soothing Cream.

Jag har hitills valt att bara använda den på kvällen. Det går att tvätta sig med Foreo Luna Mini 2 både morgon och kväll. Men jag har väldigt känslig och väldigt torr hyr så jag tvättar inte ens ansiktet på morgonen fast jag kanske borde.

Hur har det gått?

Redan från första början märkte jag hur slät min hy kändes direkt efter en ansiktstvätt. Jag känner mig ren och ch fin. På sikt har jag även märkt att jag får jämnare hudton. Jag hade egentligen tre anledningar till att skaffa denna:

1. Jag ville känna att jag verkligen blev helt ren, på djupet när jag tvättade mig på kvällarna.

2. Jag ville ha något som kunde behandla mina ärr efter acnen.

3. Jag vill ha något som kunde få de röda partierna i mitt ansikte att jämnas ut.

Hitills har Foreo Luna Mini 2 bidragit till alla dessa mål. Jag är slätare (acne ärr), jag har jämnare hudton (röda partier) och jag känner mig ren efter att jag tvättat mig. Jag var rädd att jag skulle få break outs, att min hud skulle reagera negativt åtminstone i början men redan från första användningen har jag haft en positiv upplevelse av produkten.

Rekommendation

Jag är som ni ser väldigt förtjust i den här produkten och rekommenderar den varmt. Den är dyr. 1295kr är normalpris på Kicks. Men! De har 20% på hudvård just nu så är ni snabba kan ni få den för 1036kr där. Den finns so sagt även på Eleven.se. Är du nöjd med din hudvårdsrutin påstår jag inte att Foreo Luna Mini 2 är ett must-have. Men om du känner att du behöver testa något nytt, eller du vill uppnå något av de ml som jag ville uppnå så är denna ett hett tips. Just det, om d står i valet och kvalet mellan denna och en Clarisonic. Nåväl, jag har inte testat Clarisonic så jag kan inte jämföra dem. Men baserat på recensioner jag läst och sett på Youtube så ser jag fler fördelar med denna. Mer hygienisk & ekonomisk.

Likes

Comments

Kicks har 20% på hudvård. Jag har länge varit sugen på att prova ansiktsmasker från Starskin så nu slog jag till. Jag vet att jag behöver mycket fukt till mitt ansikte så därför tog jag den ljusblå ansiktsmasken. För skojs skull köpte jag även en mask för läpparna och en för ögonen. Jag får återkomma med en recension senare.

Likes

Comments

I slutet av förra veckan levererades min ögonsten och idag lyckades jag på egen hand installera den. Vilket var stort för mig då jag är den minst händiga personen. Hursomhelst. Äntligen har jag diskmaskin! En av de största förändringarna som blivit möjlig tack vare att jag flyttat till min nya lägenhet. Det är en helt underbart fin bänkdiskmaskin från Bosch. Vilken lycka!

Likes

Comments

Jag har länge varit nyfiken på att prova fler LCC produkter. Deo och torrschampo använder jag ofta och jag har även testat deras schampo och balsam. Apotea hade 3 för 2 så då slog jag äntligen till på några produkter till ansiktet. Jag är extremt försiktig när det gäller hudvård särskilt flr ansiktet. Min hy är torr, känslig och innan isotreinoin behandlingen dessutom acne benägen. Men nu ska jag de dessa en chans. Jag köpte Clean & Calm facial cleanser, The Cream och The Serum. Vet att de har en fuktighetsgivande mask också och gillar jag dessa produkter kanske jag köper den vid ett senare tillfälle.

Just det! På tal om hudvård. Jag ska recensera min Foreo Luna Mini 2. Ska försöka få upp ett inlägg med den recensionen inom de närmaste veckorna.

Likes

Comments

Imorse sov vi länge sedan ägnade vi dagen åt säsong 2 av Skam (igår kväll såg vi säsong 1). Sedan åt vi middag på Pinchos. Imorhon blir det stan sedan Skam säsong 3 och på söndag morgon åker Isabelle tillbaka hem till Stockholm. Vi maxar tiden samtidigt som vi har en riktigt chill helg :)

Likes

Comments

Det är för tidigt och för kallt. Jag ska till Stockholm för att jobba. Sedan ikväll ska min bästis följa med tillbaka till Örebro och vi ska ha en grym, extra lång tjejhelg. Längtar!

Likes

Comments

Jag hittade en lista på en annan blogg och tänkte att jag skulle göra den. En liten sammanfattning av 2016.

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Jag hade PT i ett halvår. Det var något jag aldrig testat förr. Totalt misslyckat var det dessutom, helt bortkastade pengar.

Är det något du saknade 2016 som du vill ha år 2017?

Någon att dela vardagen med. Det hade varit mysigt, tror jag. Hypotetiskt i alla fall haha.

Vilka länder besökte du?

Spanien och Kroatien.

Vilket datum kommer du att minnas från 2016?

Sista oktober. Den dagen jag tog min sista dos av isotretinoin.

Vad var din karriärmässigt största framgång?

November. Helt ärligt...bara att jag tog mig igenom den månaden och gjorde ett bra jobb. Det var verkligen en helt galen månad. Jag jobbade alldeles för mycket, reste för mycket, mycket stress och press. Men allt gick bra! Så verkligen en framgång.

Och din största framgång privat?

Att jag har flyttat till en större lägenhet i ett bättre område.

Vad spenderade du mest pengar på?

Smink och hudvårdsprodukter. Många tusen på det alltså. Seriöst. Men det är som att, ny fin hy förtjänar bra produkter. Även lite nya möbler till lägenheten och resan till Gran Canaria. La faktiskt också en ganska bra summa till olika typer av välgörenhet.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

El Perdon, Nicky Jam & Enrique Iglesias.

Picky, Joey Montana.

Finast utan filter, Nadja Evelina.

Fem fine frokner, Gabrielle.

Egoist, Kent.

Var du gladare eller ledsnare 2016 jämfört med tidigare år?

Jämfört med 2015 var jag nog ledsnare. Men om vi ska jämföra med typ 2012 så var jag helt klart gladare. Så det beror lite på hur vi ska se på det.

Vad önskar du att du gjort mer?

Umgåtts med vänner. Tyvärr när jobbet blir stressigt och intensivt tar det över all min tid. Rest mer, gått på fler konserter. Levt lite mer helt enkelt.

Den maträtt du åt oftast under 2016?

Antagligen grönsaker i ugn (morötter, paprika, champinjoner) och lax eller kyckling. Eller tacos. Eller bananpannkakor. Eller falafel. Eller sushi.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Min vän Martina var och hälsade på (hon bor annars i Norrköping) och på min födelsedag hängde vi på Gustavsviksbadet hela dagen. Riktigt najs!

Högsta önskan just nu?

Att få klarhet i vart jag ska jobba det kommande året.

Finns det något som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?

Hillary Clinton hade mer än gärna kunnat få vinna presidentvalet i USA. Fy fan för Trump alltså.

Vad fick dig att må bra?

Verklighetsflykt. Att få sjunka ner i en helt ny värld av böcker när jag upptäckte Cassandra Clare's Shadowhunter värld. Att titta på SKAM. Men även det motsatta. Alltså att vara totalt närvarande i stunden. Som liggandes på en solstol i Gran Canaria eller på en bergstopp i Dubrovnik. Eller bara sittandes i min nya lägenhet och njuta av stillheten som sprider sig i kroppen efter en lång period av stress och hysteri.

Vad är du mest stolt över?

Att oavsett vad som hänt under året har jag stått stadigt med båda fötterna på jorden och hela tiden fattat beslut som jag kan stå för, som är enligt min moraliska kompass och den person jag är.

Vem saknade du?

En vän som jag gled ifrån för ganska längesen. Tror jag måste woman up och höra av mig till henne faktiskt. Det finns som jag ser det ingen egentlig anledning till att vi inte skulle kunna bli bättre vänner igen.

Likes

Comments

Igår kväll var jag på bandy med min pappa. SAIK-Villa. Vi hade trevligt. Ikväll får jag en lugn nyårsafton hos min mamma sedan kör vi hem till Örebro imorgon förmiddag.

Likes

Comments