Hej hej söndag!
Vi ligger i soffan och ser på reprisen av idol då ingen av oss tittade i fredags. Jag älskar musik så det är lite av en tradition att titta på idol varje år. Iår är det Greg vi hejar på! Annars har det inte hänt speciellt mycket. Jag har tvättat flera maskiner tvätt och håller faktiskt på med den sista nu. Hela lägenheten luktar sköljmedel och jag tycker det är så mysigt på något sätt (??)!

Bilderna ovan är från i helgen då jag och min lillasyster var i huvudstaden Stockholm för att se på ingen mindre än Justin Bieber. Det var superroligt och vilken show han bjöd på. Han var dock inte helt på topp, mycket playback och så upplevde jag honom lite off. Men han är också människa, man kan inte alltid leverera till 100%. Vi var borta en natt så vi var tillbaka igårkväll ganska så sent.

Imorgon är det måndag och dags att återgå till jobbet. Jag kör 13-19 pass så det är helt lagom. Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​En liten film från vår semester. Det är min första video som jag någonsin gör, så ursäkta om den är kass.. Haha..

Likes

Comments

När vi var i Grekland så gjorde min man mig till den lyckligaste tjejen på jorden. Han frågade mig en väldigt viktig fråga - om jag ville gifta mig med honom. Mitt svar var: JA! Jag var så lycklig, jag grät och jag skakade så mycket att Anton knappt kunde sätta på mig ringen. Anton var så gullig och hade planerat ut allting och han verkligen överraskade mig. Jag har ingen aning, och ingenting på känn ens. Jag har verkligen velat detta så länge och nu är vi äntligen ett steg närmre man och hustru. Jag har redan börjat planera vårt bröllop. Vi kommer inte ha det nästa år, men förhoppningsvis året därpå.

Min ring är jättevacker. Den är i vitguld med 17 diamanter. Anton har en slät ring i palladium. När vi gifter oss skall Anton antingen behålla sin ring eller så köper vi en ny till honom, och jag kommer behålla min och köpa en tunn enkel med diamanter, aningen runt halva eller hela ringen. Det återstår att se. ​Min älskling, vad jag älskar dig. Tack för våra fina 4,5 år ihop, och tack för alla underbara år vi har framför oss. Jag vill leva resten av mitt liv tillsammans med dig! <3

Likes

Comments

​... till att blogga. Jag har inte varit inne på bloggen på alldeles för länge. Varför? Intresset för bloggen har inte varit på topp den senaste tiden och jag har haft fullt upp. Jag har jobbat väldigt mycket under sommaren, tagit många extrapass och haft ganska lite tid till annat tyvärr, men nu ser schemat inte lika hektiskt ut så det är skönt. Annars har vi varit på semester. Vi åkte som sagt till Santorini som ligger i Grekland. Det var mitt livs bästa semester då jag fick en rejäl överraskning av mig kärlek (jag ska visa er sedan!). Här hemma i Sverige har vädret varit såå dåligt och det har resulterat i att inga speciellt roliga händelser har hänt. 

Nu har jag faktiskt fått tillbaka inspo att blogga så jag hoppas att det håller i sig. Det är skoj att trots min frånvaro, så har ni ändå klickat in här! <3

Likes

Comments

​Jag klickade precis hem ett par såna här solglasögon. Köpte de i mitten på översta raden med roséguld, tror de kan bli väldigt fint. Ni hittar dom på HÄR.

Likes

Comments