View tracker

God eftermiddag!
Idag fick de bli en jobbdag för min del! Fick hoppa in i sista sekunden och jag klagar inte, har längtat till Att få ett dagspass och idag fick jag det. Slutar om ca 30 min och känner mig bra mör i kroppen!
Jag får ont i fötterna när jag inte har gått i dom här skorna på ett tag och så känner jag verkligen hur trött jag är nu! Håller ut dom sista minuterna och kämpar på. Dagen har för min del gått fort och det älskar jag just nu, nu vill jag bara att alla dagar ska flyyyga förbi!

Imorgon kör vi ledig fredag och förhoppningsvis kommer sambon hem lite tidigare också. Längtar att få gosa ner oss i soffan.

Ikväll blir det nog lite popcorn och mys.
Jag mår så bra av hormonerna ändå och känner inget speciellt!

Likes

Comments

Jag är verkligen så nöjd med förvandlingen av vårt sovrum! Det enda jag som jag känner fattas just nu är lampan! Taklampan skulle jag gärna byta ut mot en större ljusare! Har en liten fantasi om eos fjäderlamla, den vita. Det känns som att det skulle bli en mjuk och fin känsla i rummet.

Likes

Comments

Godkväll!
Min dag idag har faktiskt gått väldigt snabbt! Jag var iväg en sväng mitt på dagen för ett besök till ögonläkaren här i Globen. Det gick bra! Fick en ny tid till en specialist för vidare utredning. Nu är jag hemma med sambon och slökollar lite på tv och pysslar med telefonen min. Fick ett positivt samtal också om att jag fått en mycket spännande tjänst på ett stort företag!

Imorgon kommer jag börja ta två progynon på morgonen och en på kvällen! Det känns nästan som en milstolpe hehe. Det betyder ju att det bara är en(!) vecka kvar till vul för att se hur tjock slemhinnan har blivit och för att planera in när återinförandet kommer ske!

Likes

Comments

Godkväll på er!
Min eftermiddag har hittills spenderats här! I soffan, med datorn och lite tv ljud i bakgrunden. Perfekt för mig just nu, skönt att bara få saker gjort, telefonsamtal ringde och en vecko-planering som jag trivs med! Det känns som att det börjar gå till det bättre just nu.
Som sagt känns de som att hormonerna i kroppen börjar ordna upp sig! Får se vad progynonen har att komma med. Ungefär samma biverkningar som p-piller, fortsättning följer ;)

Nu ska jag fortsätta min kväll här i soffan med en liten paus för middag lite senare ;)

Likes

Comments

Hallå på er!
Idag är det 4e dagen med progynon, jag tar en tablett på morgonen respektive en på kvällen. Det börjar kännas i kroppen att hormonerna börjar bli balanserade efter sprutorna, provera osv. Det känns som att jag börjar komma tillbaka, vilket är jätte skönt! Lagom till att ägget snart blir insatt ;) Det är dock bara härligt! Längtar ihjäl mig verkligen! På onsdag kommer jag börja ta två tabletter på morgonen och en på kvällen och nästa onsdag alltså den 25e ska jag på VUL för att se hur slemhinnan ser ut och planera återinföring!! Kan knappt förstå att det aktiskt är så nära nu som det är! Vågar man hoppas på att det fäster? osäker... Dock så har vi inget som tyder på att de inte skulle fästa, det är ägget som bestämmer. Ser så mycket framemot det, att äntligen få nå mållinjen för att sen förhoppningsvis kliva över linjen för att gå in i mål!

Det är som sagt mycket runtomkring mig som stressar mig och ger mig ångest. Mycket beror nog på att jag längtar så efter återinförandet att allt som händer runtomkring blir lite för mycket. Vill fokusera till 100% på ägget. Dock kanske det inte är så bra att bli helt fast vid det... Det är bara mycket som händer utom min kontroll just nu. Kanske är det bra övning för mig.. hehe..

Likes

Comments

Idag är en sån dag som man bara vill sova sig igenom.. Iallafall för mig. Jag har på senaste tiden haft så mycket ångest och inner stress att jag inte vet var jag ska ta vägen.. Får ångest av små saker som i vanliga fall inte ger mig ångest eller som jag blir stressad över. Så mycket som händer nu, nytt år, massa nya saker, stora tunga beslut osv. Det tar på krafterna. Trots att jag velat dra ett täcke över huvudet och sova så tog jag mig upp imorse och har fixat lite saker! dagen har ändå varit lugn för min del.

Imorgon börjar en ny vecka, en vecka för mig utan jobb. Igen. Det är inte speciellt kul. Dock får jag förhoppningsvis lite goda nyheter imorgon!!
Jag tänkte att jag imorgo ska ta en titt i kalendern och lägga upp en bra vecka! Försöka underlätta så mycket för mmig själv som jag kan och försöka sålla bort det som ger mig mest ångest.

Likes

Comments

Hej!
Min dag idag har varit lugn. Jag har försökt att bara ha hand om mig själv. Jag är just nu inne i en stress och ångestperiod. Jag mår just nu inte alls bra och har så jävla mycket ångest. Varenda sak ger mig ångest. Varenda liten sak. Jag försöker att undvika saker som jag vet i vanliga fall ger mig ångest, nu får jag ångest av sker jag inte brukar få ångeSt Av.

Imorgon ska jag hem till en kollega, dricka vin och äta god mat, det ger mig ångest. Dock så vet jag att när jag väl tagit mig dit och är där kommer jag vara jätteglad och trivas! Får se hur jag mår imorgon..

Likes

Comments

Hallå!
Äntligen klar med tvätten, var nyss nere och hämtade det sista som hängde på tork. Så skönt att äntligen ha tvättat upp allt. Helt oväntat imorse fick jag ett erbjudande på min mejl(!) som jag knappt kan stå emot, samtidigt som jag ska på en spännande intervju på torsdag för ett jobb jag verkligen tror passar mig. Nu sitter jag i en väldigt tuff sits. Måste senast svara på fredag om jag vll ha detta erbjudande jag fick imorse eller om jag väljer att tacka nej.. Decisions decisions... Så jäkla svårt att veta vad man vill här i livet.. Jag måste verkligen ta mig en rejäl funderare och känna efter långt in i magen och se vad den känslan säger. Det är trots allt magkänsla som brukar ha rätt. För min del. Jag har lärt mig att det är den jag ska lyssna på.

Dagen får alltså gå till att fundera och försöka göra det rätta valet. Iallafall det som är rätt för mig..


Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är de tisdag den 10e januari. HUR kunde de gå såhär fort?? Det var ju nyss jag satte upp julpyntet och kände mig som en femåring som väntade på tomten??
Tiden går läskigt fort ibland alltså. Idag har jag varit uppe sen 07.. för att tvätta. Ja du läste rätt. Tvätta. Jag bokade tvättstuga från 07 till 12:00, skönt att få de gjort och inte behöva tvätta hela dagen eller kvällen :)
Ibland är det ändå skönt att tiden går fort! Fortsätter tiden springa iväg såhär har vi snart isättning av ägget!!! Jag är så fruktansvärt taggad! Vilken känsla att ÄNTLIGEN få tillbaka ett ägg, som vi väntat och kämpat.
Hoppas för bövelen att det fäster och stannar. Håll tummarna med oss !

Haha!! Såhär såg jag ut ca 5 min efter äggplocket! Det var helt klart värt de. Fyra frysta ägg.. helt otroligt.

Likes

Comments

Jag blev verkligen så glad när jag kom på hur snabbt tiden bara flyger. Jag är redan inne på 6e dagen med provera, helt otroligt. Det närmar sig med stormsteg.. Idag har det dock vart en ganska seg dag... storstädade igår och fixade i sovrummet så dumt nog gjorde jag allt jobb igår.. Hehe. Har inte så mycket att fördriva tiden med idag.. Har fixat lite blogg inlägg osv. Räknar ner tiden tills jag ska tillbaka för att kolla på slemhinnan. På andra mensdagen ska jag börja med progynon och på 6e eller 7e dagen med dem tabletterna ska jag tillbaka på ultraljud för att se hur tjock slemhinnan har blivit för att bestämma dag för återinförande. Nu närmar sig våren iaf så nu flyger tiden av sig självt! Det blir ljusare och ljusare, våren i sig brukar föra med sig gott!

Likes

Comments