​Hej på er. De senaste 2-3 veckorna har varit mindre bra för mig. Jag har fått uppleva något som gjort mig livrädd, något jag upplevt 2 gånger innan för länge sen. 
Första gången, var ca 5 månader sedan. Jag hade haft en bra dag, låg och kollade youtube och somnade sedan till detta vid 20.30. Vid 01.00 vaknar jag av att det känns som jag fått 40 graders feber. Jag svettas och känner hur jag börjar skaka kraftigt. Min puls går upp vilket gör att jag också får svårt att hålla koll på min andning, jag slänger på mig en tröja och staplar ut men den lilla energi som finns i min kropp vid detta tillfälle. Alla ligger och sover vid denna tid och det är knäpptyst, vilket gör mig ännu mer orolig då jag har svårt för att endast "höra" tystnad. 
Jag går in i badrummet och är extremt kissenödig. Jag sköljer kroppen med kallt vatten men det torkar direkt då jag är så varm. Jag skyndar mig då ut till baksidan på lägenheten där vi har en altan, och jag tackar gudarna för att det var i mars /april så det var kallt ute på natten. Jag satte mig på altanen och försökte andas och koncentrera mig på något. Till slut kommer min syster ut som jag tydligen väckt då jag har skakat så frenetiskt att jag har hackat tänder och tatt på varje möbel för att få balans när jag gick mot baksidan. 
Hon hämtar ett glas vatten då jag knappt kan prata för att min mun e så torr. 
Jag lägger mig i soffan efter ett tag men ligger där och skakar, utan sömn tills klockan blir 07.00 på morgonen och därefter går jag till vårdcentralen där de berättar för mig att jag inte har något järn i kroppen och måste ta olika tabletter i tre månader för att dessa anfall ska sluta. 
Sagt och gjort, jag tar tabletterna, och tar jag dem inte en dag, får jag dessa anfallen under nätterna igen. Men tillslut började jag skärpa mig och tog dem varje dag, precis som jag skulle. Och det är nu historien börjar. 

Anfallen har börjat komma igen, varje kväll. Jag kan känna det i slutet av dagen att det är något som kommer hända med mig, jag är nästan förbredd. Och varje kväll tror jag, att jag ska dö. Jag kan inte kontrollera det. Men jag är också så arg och trött. trött på att allt sätter stopp för mig, att inte kunna gå och lägga mig i lugn och ro, trött på att vara rädd. Arg för att jag orkar inte med dessa anfallen längre, jag orkar inte ha detta mera. 
Jag är också ledsen för min stackars pojkvän, svärmor och svärfar som måste ta hand om mig när jag ligger där och hyperventilerar, skakar, gråter, och inte kan kontrollera mig själv. Alla gånger jag skriker; ring ambulans!
Jag är så tacksam men ledsen för eran skull. ​

Alla gissar på att det är Panikångest. ​Allting syftar på panikångest. 
Men för mig som levt med ångest och depression sen jag var 9 år gammal, borde jag inte upplevt detta innan? varför nu? Varför mig? vad ska jag göra? 
Det finns så många frågor. Jag vill bara slippa detta, jag vill inte att någon ska behöva få detta. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej alla fina! Jag är så upptagen med jobbet att jag knappt hinner tänka på något annat än sallader och mat. Men det är väl livet inom resturang. 
Just ny "facetimar" jag med Malin, saknar henne så mycket. 

Ha en bra kväll, nu ska jag dricka mer vin och fortsätta prata. ha det bäst 

Likes

Comments

Hej finaste ni! Jag är nu påväg till willys för att handla lite gott.
Imorgon kommer äntligen Malin till gbg och jag är så lycklig för detta! Ska bli så skönt att få hem min andra halva.
Annars då? Jag jobbar mer än någonsin och älskar det!

Nu har ja inget mer att säga, hejdå

Likes

Comments

Hej finaste ni!
Gissa vem som fick jobbet? Jo jag! Blev inte så förvånad när de bad mig börja direkt, (samma dag som intervjun). Kom verkligen överens med alla och trivs verkligen, så har jobbat i en vecka och älskar det.

Åter igen; Älskar att röra och jobba. Fattar inte folk som verkligen vill stanna hemma och typ... Äta? Haha.
Nåväl, påväg hem till kalle för en mysig helg. Mitt liv just nu är så bra och har de finaste människorna omkring mig! Lycklig!

Jag hoppas ni får en fin dag

Likes

Comments

Hej på er mina älskade vänner Jag är tillbaka, äntligen. Det har varit ett långt uppehåll utan orsak, men jag beklagar det självklart ändå. Idag sa jag upp mig från Telia, vilket var OTROLIGT skönt. Men duktig som jag är har jag redan 4 nya arbetsintervjuer på gång i veckan. Bara att kliva upp igen och kämpa. Finns ingen tid att sitta hemma om man vill lyckas :). 

Jag har äntligen fixat mitt visum, så snart bär det av (om 168 dagar haha). Men jag är så lycklig, jag och min älskling ska ha det så bra. Tack och lov för vissa val jag gjort i livet. 
Nu ska jag sova, har en arbetsintervju tidigt i morgon Godnatt darlings.


Likes

Comments

Hej på er! Jag vaknade klockan 03.30 och var pigg men så varm! Jag sov i Falkenberg inatt och åker hem idag till Göteborg med mamma.
Så mysigt att ha henne och barnen här, känner mig hel. Igår var vi och badade på skrea strand, var helt fantastiskt skönt i vattnet och Linnea älskade det, så vi badade och simmade länge hon och jag.

Jag är just nu sjukskriven och går till jobbet på onsdag igen, har haft det väldigt jobbigt det senaste (ej psykiskt) utan mer kroppsligt. Men har varit hos läkaren och fått bra mediciner.

Bruce i lördags var helt magiskt, inga ord för det. Så glad att ja fick chansen att gå

Nu ska jag dock försöka sova lite.
Glad lönedag ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Wow! Snacka om vilken överraskning jag fick igår!
Kalle har sen i torsdags sagt att något kommer hända på lördag, så han bad mig klä mig lite finare och efter jobbet på lördag skulle han möta upp mig och resten var hemligt.
Jag försökte verkligen klämma fram dem men nej, han var så bestämd om att det skulle vara hemligt!
Så ja, han mötte mig efter jobbet och vi gick mot centralen där vi satte oss på en buss mot lindholmen.
Jag var som ett enda stort frågetecken och vi stannade tillslut utanför Radisson blu, ett hotell där även coucous nest ligger. (Där våran vän Björn jobbar). Då har alltså Kalle bokat ett hotellrum för natten samt bokat en 4 rätters middag åt oss.
Jag blev så paff och lycklig. Min älskade man!!
Livet är så fint med honom! Lyckliga jag!

Likes

Comments