Header

Vad skulle ni vilja se i bloggen? Vloggar? Rese-inlägg, hur mitt vardagliga liv ser ut? Mode & skönhet? 😊Skriv i kommentarerna, så fika jag fixa i ordning då den blir perfekt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja, bilderna får tala för sig själv.
Hur mysigt ser det inte ut och vara, och speciellt när solen går ner precis framför en.

Hoppas ni haft en toppen fin lördag?

Likes

Comments

1. När jag fastnar för en låt, så lyssnar jag verkligen sönder den.. jobbigt för dom i min omgivning.

2. Jag är absolut INGEN morgonmänniska..

3. Jag levde endast med min pappa tills han gick bort 2008. Men idag är jag starkare än någonsin!
👊🏼

4. Jag har 4 systrar, varav jag träffar alla så sällan pga av att det är min 40 mil mellan oss. Tråkigt nog, då jag älskar & saknar dom!
❤️

5. Alla vänner jag hade när jag va 13-17 finns inte kvar, eller jo några stycken! ( ni vet vilka ni är
❤️)

6. Jag och min sambo har bott tillsammans i 3år och 10månader och varit tillsammans i 4år.. det gick snabbt där
🙈

7. Vi har bott i 3 olika städer, och flyttat 5 gånger, och snart en 6:e gång
😍

8. Mina framtida barn ska heta Kristian i mellannamn, och estelle i mellannamn
😍 (så nu vet ni vänner)

9. Min sambo väckte mig kl 03:00 en natt och skrek att vi skulle till Thailand i två veckor, min drömställe att åka till!
😍 kommer tillbaka i januari, och då i två månader! 😍

10. Jag flög första gången när jag inte ens va två veckor gammal, Kramfors-Arlanda (ca 25-30min)
😅

Bild ifrån Phi phi Island 😍

Likes

Comments

Hej på er finisar! ❤️

Som rubriken lyder, hur det är att förlora någon man verkligen älskar. Jag lider mer er alla som förlorat någon som ni verkligen har älskat.
För er som inte visste så förlorade jag min pappa 2008, helt utan förvarning och vi vet än idag inte vad som riktigt hände och kommer nog aldrig få reda på det.
Jag har alltid fått hört att jag är en krigare, att jag klarar det mesta. Och visst jag är en stark person, men ibland rinner bägaren över för mig också. Men jag visar mig sällan svag bland folk, utan väljer att vara glad när jag är med dom för att dom inte ska bli påverkade av mitt mående. Och något som är viktigt är att våga berätta för någon att man inte alls mår bra. Jag är en sån person att jag kan stänga av mina känslor för en stund, men ju längre jag springer ju snabbare kommer sorgen ikapp mig. Som när min pappa dog gick det ungefär en vecka sen va jag tillbaka i skolan, okej jag va inte samma person då men dom förstod varför också.

Men det är helt okej att inte må bra, man kan inte alltid vara glad och att livet är på topp.
Jag har kämpat och kämpat för att jag ska ha tagit mig hit där jag är idag. Och det är tack vare alla vänner, (dom riktigt), familjen och min underbara pojkvän som varit med när det varit som värst. Jag kommer att berätta mer om det här med just min pappa ❤️
Han va den som uppfostrade mig, helt på egen hand! Stor eloge till honom tycker jag. Han såg alltid till att jag hade vänner, höll på med sporter och mycket mer. sen är det mycket i min uppväxt som jag inte kommer skriva här då det kan vara för känsligt för vissa. Och jag vill absolut inte såra någon på något sätt.

Men glöm inte bort, det är OKEJ och vara ledsen!
Och jag svarar gärna på frågor om det är något ni undrar över, då den bästa bearbetningen är att prata om det som hänt! ❤️


Stoooooor kram till er alla! ❤️

Min pappa brann för AIK, likså jag! 🖤💛

Likes

Comments

Låt oss vara ärliga – armhålan är faktiskt inte den enda kroppsdelen som svettas. Exakt samma apokrina svettkörtlar som finns under armhålan finns även i underlivet. Därför är det inte konstigt att intimområdet kan svettas och ge upphov till oönskad lukt, utan att en vaginal sjukdom eller dålig hygien är anledningen.
Oönskad doft/svettlukt gör många personer obekväma, oavsett om doften kommer från armhålan, fötterna eller underlivet. Det är därför konceptet deodoranter finns. Men om det är exakt samma svettmekanism under armhålan som i intimområdet, borde det då inte finnas en intimdeodorant?


Abso-deo-lutely! Att använda en intimdeodorant är inte konstigare än användandet av en deodorant för armhålan. Därav har DeoDoc skapat en serie lyxiga, skonsamma och pH-balanserade intimdeodoranter i samråd med en professor i gynekologi. Smart och fräscht? Det tycker vi också.


👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 av 5!

Likes

Comments

Godkväll finisar!❤️

Kvällen middag blev kyckling & pasta sallad fjord av mig och min sambo 😊 Supergott som alltid! Något ni kanske inte visste är att min sambo är grym på att laga mat, och han lyckas alltid med maten. Så hemma hos oss är det oftast han som lagar mat.. Får helt enkelt lära mig utav honom.

Just nu sitter vi hemma hos ett par vänner och umgås, ska spela lite spel och kanske ta något glas.

Jag hoppas att ni får en toppen Onsdag, vi kanske hörs senare eller så hörs vi imorgon! ❤️

Likes

Comments

Den här tjejen är en sån stor inspiration för mig, kan läsa igenom hennes blogg och instagram flera gånger om dagen 😊 och hennes klädsmak ska vi inte prata om! #mollyrustas

Likes

Comments