View tracker

Nu har jag packet ner mitt 3 åriga liv i Oslo och landat hemma hos mamma. Jag tror inte jag förstått själv än att jag ska flytta till andra sidan jorden. Känns som att jag har semester och är hemma på besök. Men det går väl in för mig när jag väl sitter på Arlanda med min packning som faktiskt sker om exakt 7 dagar.

Min tanke med bloggen är att jag ska försöka lägga ut en massa bilder med lite text så jag inte behöver bomba instagram och snap hela tiden, haha! Så att familj och vänner kan få ta del av min vardag där nere. Men även för mig själv så jag kan gå tillbaka och kolla på.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fjärde gången gillt och drömmen blir till verklighet. Nu har jag äntligen bokat min biljett till Australien och denna gång utan en returbiljett. Den 7 december går planet mot Sydney där jag kommer bosätta mig en tid framöver.

I början av december någon gång lämnar jag Oslo för någon/några dagar i Sverige. Det är med blandade känslor jag kommer att lämna Oslo. Har träffat många fina människor här och haft ett jobb jag trivts bra med och underbara kollegor. Men det är dags att följa min dröm. Norge finns kvar och Sverige likaså.

we only regret the chances we didn't take.


Från tidigare besök i Australien

Likes

Comments

View tracker