Nu är sommaren äntligen här och vad passar bättre än ett par snygga solbrillor att lyxa till din outfit med?

Jag är så jädra nöjd med mina Luxe Rosé Sunglasses från https://www.jfr.se för att de passar verkligen till allt!

Tänkte till en början att de endast skulle passa till en uppklädd outfit men insåg snabbt att det var brillorna som gjorde hela outfiten! Kan nu alltså gå ut i ett mjukis-set och känna mig fräsch ändå ☀️

Solglasögonen finns i flera olika färger och former, finns alltså ett par för alla stilar!

Brillorna och mycket annat hittar du på https://www.jfr.se - Med rabattkoden keserwan15 får du 15% på hela sortimentet!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För 3 år sedan var jag på en konsert. På konserten uppträdde en kille på ca 19 år. Han var lycklig, full av energi, tacksam, sprallig, dansade, sjöng och han log. Ja, han log som aldrig förr. Han berättade gång på gång för oss i publiken hur lyckligt lottad han var. Han skrattade, han skojade. Han älskade det.

För 1 vecka sedan var jag på konsert. På konserten uppträdde en kille på ca 22 år. Han var utmattad, deprimerad, trött, tyst, dansade inte och sjöng knappt med till musiken. De få gångerna han sjöng live var han så otroligt fantastisk. Men log han? Skratta han? Nej. Jag tror jag såg den här killen le högst 2 gånger. TVÅ GÅNGER. Han kommunicera inte med publiken, han kolla knappt på oss. Man såg klart och tydligt att det här har gått för långt.

Idag ses den här killen som en produkt, som något sociala medier, och människor förövrigt, ser som en leksak, något som de utnyttjar för tittare, för fler besökare, för högre statistik.

Han är inte längre tjejtjusaren med glimten i ögat och charmen i sättet han pratar. Han är inte längre killen som hypar sönder för minsta lilla konsert eller varje gång han ser sina fans. And I don't blame him. Han är inte mer än människa och han har all rätt att inte alltid vara på topp.

Jag förstår honom. Självklart inte fullt ut och det kan ingen göra, för ingen utav oss har gått i hans skor. Men jag förstår att hans låga slocknar, att hans respekt och tålamod tar slut när han varje dag möter hat, kritik, och människor som ser honom som en produkt. Att han till exempel gjort 10 av flera tusen konserter halvbra och då ses som en dålig person? Logiskt!

"Placera honom på scenen, låt honom sjunga lite och be honom dra upp tröjan under sista låten. Det kommer bli succé!"

Jag har en fråga till er som omringar er runt den här fina människan, bryr ni er? Har ni frågat honom vad han vill? Har ni någon koll överhuvudtaget på hur han mår? Troligtvis inte. Och det är så otroligt jävla sorgligt.

Att se Justin för 1 vecka sen fick mig att må så bra, eftersom jag sett fram emot det väldigt länge. Men när jag gick därifrån, när jag sov på saken så insåg jag... han var absolut inte lika lycklig som vi var under den konserten. Och då har något gått fel.

Jag säger inte att han inte kunde haft en dålig dag, haft jetlag, bråkat med någon, förlorat någon, varit sjuk osv... Jag menar bara att det här är inte den första konserten som han visar den här sidan på, det är inte första tecknet på att den här människan behöver egentid, behöver ta vara på sitt liv och sig själv.

Som jag känner nu så kommer det inte finnas någon Justin Bieber kvar efter Purpose Tour. Och jag älskar honom. Jag älskar honom så himla mycket och om han inte mår bra, då finns det ingen mening för honom att fortsätta med det här.

Det skulle suga att se honom sluta, att se honom lämna det här.. Men just nu vill jag bara att den här otroligt underbara killen ska må bra, med eller utan en scen, med eller utan kändisskap, med eller utan ett nytt album. Han är värd det absolut bästa efter allt han gett oss.

Han var en gång i tiden allt jag hade, han var min lifesaver och min lycka. Han är fortfarande min hjälte och en man som gör mig stolt och lycklig. Inte en dag har gått utan att jag älskat honom.

Jag önskar honom det bästa.

Likes

Comments

Bra start på födelsedagen.

Har under en tid haft smärta i högra sidan av min rygg. De senaste 2 dagarna har smärtan ökat och spridits sig fram till magen. Jag kan nu inte gå, stå eller ligga ner utan att det värker. I vilande position känns det som kramp, som att någon trycker ihop min rygg och min mage. Ibland kommer det smärta som känns som knivhugg (like I would know) och det blixtrar till genom rygg och mage. Vissa gånger gör det så ont att jag har svårt att andas och känner mig svimfärdig.
Igårförmiddag var jag inne på vårdcentralen, tog prover men de hittade INGENTING. Smärtan blev värre för timmarna som gick och även om det bad mig vänta på andra provsvar innan jag sökte vård igen så kunde jag inte vänta.
Smärtan jag kände inatt var hemsk, den värsta jag känt. Jag mådde illa, kunde inte lyfta högra benet utan att få otroligt ont, all ansträngning gjorde ont. Hade även lite feber.

Jag åkte till akuten strax innan 12 inatt, känslan av att börja sin födelsedag där, i smärta, var ingen höjdare.
De tog ännu fler prover, kom fram till att provsvaren hade höjts (?) och att jag troligtvis hade en infektion/inflammation. Efter att de lovat smärtstillande, och efter ett ultraljud som inte visade något skickade de hem mig lika jävla dålig som jag var när jag kom dit. Utan smärtstillande, utan någon direkt förklaring på vad det är och utan i stort sett någon hjälp. Den enda skillnaden var att det hade gått 3 timmar och jag mådde sämre.
Jag kan fortfarande inte röra mig eller ens ligga ner. Och ändå kan jag inte få någon hjälp.

Well, thank you!

Likes

Comments

(Måste tipsa om en otroligt effektiv, hemmagjord, naturlig ansiktsskrubb/mask!
Jag har förövrigt oljig hud men på vissa ställen torkar huden ut efter långa dagar med mycket smink. Jag bestämde mig därför för att testa något nytt och det funkar inte bara utmärkt i ansiktet - jag använder även skrubben på fötterna och jag är helt seriös när jag säger att det var ÅR sedan jag hade så mjuka och lena fötter!

Jakobs Apoteks kokosolja mjukgör, renar och återfuktar huden samtidigt som den sägs hjälpa mot rynkor och rodnader. Sockret skrubbar och rengör huden, kaffet ger huden lyster och ny energi. Bästa kombon!

Ansiktsmask/skrubb:
0,5 dl Jakobs Apoteks Kokosolja
2 msk socker
2 msk avsvalnat kaffesump
(skrubben räcker till mer än 1 gång och kan försvaras i kylen)

Tips 1: För kroppsskrubb eller grövre fotskrubb byt ut socker mot grovsalt!
Tips 2: Jakobs Apoteks Kokosolja går att använda till rakning, i mat, som hudkräm, läppbalsam, hårinpackning, hårolja, osv. En kokosolja för allt!

Klicka på länken http://jakobsapotek.com/?=37 för att besöka Jakobs Apoteks Hemsida!
Där finns det du behöver för att få ut det mesta av din dag och både må bra och se bra ut!

Likes

Comments

Vem tror du att du är?

Du där ute som hela tiden utnyttjar folk. Utnyttjar tjejer. (Ja. I det här fallet pratar jag om killar, men det finns absolut tjejer som gör samma sak)

Varför tror du att du har all rätt i världen att såra henne? Att såra tjejen som gör allt för dig? Eller vem har sagt att du har rätt att göra exakt vad du vill med hennes hjärta, eller hennes oskuld. Eller hennes underliv överhuvudtaget. Vem säger att DU HAR RÄTT ATT VARA SÅ SOM DU ÄR? Ett vidrig jävla djur!

Tjejer är känsliga. Tjejer är rädda. Tjejer är oroliga. Tjejer är tjejer. Det kommer alltid vara så. Du har absolut INGEN rätt att trycka ner henne för att hon är en tjej. Du har INGEN rätt att tro att du kan göra vad du vill med henne. Du har INGEN rätt att vara en så pass egenkär person att du totalt glömmer bort att vi tjejer inte är dockor du kan kasta när du har tröttnat.

Till alla er som har varit med om Djävulen, om djuret som inte förstår bättre än så, om individen som på riktigt är helt hjärndöd; STÅ UPP FÖR ER SJÄLVA. VISA VEM SOM HAR RÄTT. DET ÄR DU! Låt ingen se ner på dig, låt ingen utnyttja dig och sist men inte minst LÅT INGEN KASTA DIG. Du borde inte ens ge din kropp & själ till 100% till någon, någonsin. Det är då du förlorar. DU SKA VINNA DET HÄR.

Så fort du känner dig krympt i hans omgivning, GE HONOM INTE MER AV DIN TID. Din tid är så jävla värdefull. Oavsett hur snygg han är eller "hur snäll han är när ni väl träffas" så spelar det absolut ingen roll. INGEN ROLL ALLS.

Du är värd bättre än så.

Likes

Comments

Vad tror ni? Tror ni att det finns någon där ute som faktiskt är er själsfrände? Eller vet ni redan vem det är?
Jag vet knappt vad det är längre, eller om det ens är någon idé att tro att det finns något sånt?
Ödet, ja. Själsfrände? Jag vet inte.

Självklart har jag haft och har folk i mitt liv som jag inte skulle kunna tänka mig att leva utan. Notera "har haft". Jag har haft människor i mitt liv jag inte trodde jag kunde leva utan, men se på mig nu? Lever och skit. Så, när vet man att det är ens själsfrände? Är det din mamma,pappa? Din bror? Din bästa vän eller din pojkvän? Eller är det alla du älskar och mår bra med?

Att hitta sin kärlek är magiskt, man är säker på att det är rätt och några år senare är du säker på att det är helt fel. Där rök din soulmate. Man är så otroligt bra vän med sina föräldrar sen sviker de dig något förjävligt och där rök även det. Du och din bästa vän är så tighta, sen händer det något och ni är inte längre en del av varandras liv. Så ser livet ut, folk kommer och går och man tror hela tiden att det är rätt men sen visar det sig att det är fel. När vet man att det är rätt då? När vet man att den här personen är min person?

Jag tror att det är du, det är du själv som är din själsfrände. Det är du som gör dig hel och det är du som bygger upp dig när du mår dåligt. Vi kan inte förlita oss på andra, att de ska trösta oss när vi gråter eller att de ska göra oss superlyckliga dag in & dag ut. Däremot kan du absolut hitta någon som gör dig lyckligare, men du måste först vara lycklig med dig själv. DU måste bygga upp din styrka, DU måste ta dig upp på morgonen och DU måste älska dig själv.


Vi tror hela tiden att det är någon annan som gör oss glada efter en dålig dag, vi tackar alltid andra när vi tagit oss igenom en dålig vecka. Vi tror alltid att vi inte skulle klarat oss utan just den där specifika personen. Och ja, det kan absolut vara så att det var en hjälp på vägen, men kom alltid ihåg att du skulle aldrig klara något om det inte vore för dig själv, för din smarta hjärna, för ditt stora hjärta och för din underbara kropp. Du äger, och du har all rätt att tacka dig själv och ta åt dig äran för att du mår bra!

Ödet? Ja. Själsfrände? Kanske. Men den enda själen som är lik din egna är din. Så ta hand om den!

OCH TACK för alla fina kommentarer och meddelanden jag fått om min blogg, blir oerhört glad!! Ta hand om varandra 💟

Likes

Comments

Acceptera & Respektera

Vi fortsätter säga att vi avskyr när folk dömer oss, men när vi går utanför dörren är döma andra det första vi gör ändå. Vi ser någon som går förbi med "annorlunda" klädstil och vi tänker automatiskt att personen i fråga också är "annorlunda". (Jag väljer att skriva annorlunda i citationstecken eftersom jag själv inte tycker det finns någon norm för hur man ska vara eller hur man ska se ut. Vem är det som väljer vad som ska kallas annorlunda och vad som är normalt?) Det är sådant som gör oss till fiender, när vi dömer andra. Vi tror innerst inne att det inte märks när man dömer någon, men vi vet själva hur det känns när man möter någon som inte hälsar eller när man märker att någon kollar snett. INGEN ska behöva känna så, ändå gör ALLA det.

Det finns så många olika individer här på jorden, och vi alla är så jäkla olika. Hur skulle det se ut om vi alla var likadana? Ingenting skulle funka. Vem sköter allt om alla är intresserade av bilar? Vem tar hand om våra barn när vi jobbar om alla är intresserade av teknik? Vem är vår bästa vän om alla är likadana?
Jag tror att vi började döma varandra när vi började känna behov av att skydda oss själva. Alltså redan från barnsben och redan tusentals år tillbaka i tiden. Vi kollar på andra och försöker förstå hur de är som personer, för att vi ska veta om vi kan lita på dem eller om vi absolut inte skulle passa ihop. Allt vi gör handlar alltid om oss själva i slutändan. Vi fullständigt struntar i om andra mår dåligt på grund av vårt omdöme, så länge vi själva håller oss på avstånd och känner oss bekväma så spelar det ingen roll hur andra mår. SORGLIGT!

Jag själv dömer, det gör vi alla, medvetet och omedvetet. Jag kan absolut säga till andra "sluta döma henne, du känner henne inte ens", sen tar det 10 minuter och jag sitter och tänker på vilken jävla idiot den där killen är som kommenterar på en annan tjejs instagram-bild när han har en flickvän. (Senare visar det sig att det var hans kusins bild och jag ser då ut som en idiot som dömde honom utan anledning) Vi kommer aldrig komma ifrån att döma andra eller att dömas, tyvärr. Vi måste bara lära oss att göra det diskret och inte låta det gå ut över vår vardag eller den vi dömer. Man ska alltid ge alla en chans, även när det känns lite knasigt. För vem vet, nästa gång kan det vara du som inte har en dejt till balen eller du som inte har skjuts hem från en fest för att folk tycker du verkar skum när du sitter där hukad mot väggen och gråter, fast du i själva verket gör det för din flickvän nyss dumpa dig och inte för att du är stupfull eller hög. Nästa gång kan det vara du som skrämmer tjejen som går hem från sin kompis mitt i natten för att du har klätt dig i mörka kläder och ser arg ut, men helst av allt skulle du bara vilja följa tjejen hem så hon kom hem säkert. Men hur ska hon veta det? Hon dömde dig redan när hon såg dig på 100m avstånd.


"Ta hand om dina nära och kära" är det vi oftast hör, och tyvärr det enda vi gör. Vi måste lära oss att ta hand om de vi inte känner och vi måste lära oss att släppa in andra och hjälpa andra även fast vi tar ett steg utanför vår trygghetscirkel.


Va dig själv, låt ingen ändra på dig till något sämre och något du inte är. Den enda gången du ska låta folk döma dig är i en tävling där du medvetet döms, men även då ska du se det DU gör rätt och inte det andra säger att du gör fel. Du är bra som du är, med 3 vänner eller med 30 vänner. Med mörk hy eller med ljus hy. Adopterad eller inte. Med eller utan jobb. Med en tränad kropp och som soffpotatis. Med en mamma och med två mammor.

DU ÄR BÄST!


Likes

Comments

Som ni vet så var jag i Spanien bara några dagar efter studenten. En resa som fick mig att växa men som också har gett mig minnen för livet. Att få dela det här med mina bästa vänner var det som gjorde resan speciell och jag är så grymt tacksam över veckan vi spenderade på Gran Canaria! 🌴

Likes

Comments

Hej saknade filurer! 😍
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte uppdaterat på EVIGHETER, utan att överdriva! Jag har som ni vet gått balen, tagit studenten och varit ute och rest 2 gånger. Jag tänkte dela med mig av bilder från allt ni missat under den här tiden, men i ett annat inlägg för att det ska bli enklare att hitta och för att jag nu tänkt skriva om något helt annat! ☝

När jag nu har varit i Turkiet så fick jag mycket att tänka på, många tankar som faktiskt störde mig något otroligt...
Jag var vid flera tillfällen med om att killar, i alla åldrar, skrek något efter mig och min syster, de visslade och tittade. Jag menar inte att man inte får kolla eller inte får ge tjejer en komplimang, fritt fram. MEN det finns gränser! Jag och @smillabritheen var ca 1km ifrån hotellet en kväll för att vi hade varit på en salong, och då stannar det en bil med ca 4 killar i som skriker saker efter oss och ber oss att stanna. De vänder bilen och stannar igen, nu precis bredvid oss. Vi båda blir rädda och tar tag i varandras händer för att gå snabbare... DÅ förstår dem och åker därifrån, som tur var! Allvarligt? Ska inte ens vi kvinnor kunna unna oss något utan att mötas utav rädsla på vägen hem?!

En annan kväll när jag och min syster satt ute vid hotellets poolområde var vi med om den stelaste, jobbigaste och vidrigaste situationen. Inte nog med att vi redan hade all-inclusive och kan hämta våra drinkar själva, utan vi satt även där med vår mormor men ÄNDÅ höll dem sig inte borta. Drink efter drink fick vi serverat till bordet och till en början var det inga problem men när vi började inse att de inte tog hänsyn till min systers ålder (13) så började vi tappa tålamodet. Sedan fanns det en kille runt 30(?) som STÄNDIGT glodde på mig, inte på ett "trevligt" sätt utan på det där sättet som ger mig kalla kårar. En stund in på kvällen skulle jag gå ner till toaletterna ca 30m från stället vi satt på. Killen, som alltså då jobbade på hotellet, hade tydligen sett mig gå ner så när jag kom dit stod han redan där. Jag blev LIVRÄDD, visste varken vad han ville eller vart jag skulle ta vägen. Jag började gå in mot toaletterna för att få honom förstå att jag ville att han skulle gå men då stannar han mig, jag frågar vad han vill men hans engelska var inte den bästa så han svarar något i stil med "We can talk? I work, after? I like you. You hot" och sedan kollar han på mig som om han aldrig sett en kvinna i hela sitt liv. Jag gick därifrån efter att jag försökt säga nej på ett lite trevligare sätt, för att det kändes som att han annars skulle reagerat och tagit ut det på mig. Jag gick in till toaletten och låste, jag försökte ringa min syster för att be henne komma ner men det fanns ingen mottagning. Jag hörde att han fortfarande stod utanför så jag var kvar därinne tills jag kunde vara säker på att det fanns någon mer tjej i närheten.

Han var inte den enda som gjorde mig obekväm och rädd, och då börjar jag undra... Ska man som turist och hotellgäst känna så? Ska man som kvinna behöva känna så? ALDRIG att en kvinna hade gjort såhär mot en man, och det kan jag sätta vad som helst på, och den som inte håller med har missat en hel del!
Det jag vill komma fram till är att jag är så otroligt besviken på dagens samhälle och hur män ser på kvinnor, som om vi vore ett jävla sexobjekt eller NÅGOT ni kan leka med som trasdockor. NEJ! Jag vill verkligen kunna lita på män, jag vill kunna möta vem som helst på gatan och stanna för att prata eller slippa springa hem på kvällarna. Jag vill kunna åka utomlands och njuta av min semester. Vi är inte svårfångade, ni är bara väldigt vidriga och vi vill INTE ha er. Ett nej är ett nej, oavsett situation eller vem det kommer ifrån!

Nu vill jag släppa allt negativt och fokusera på framtiden och allt som faktiskt är sjukt bra just nu. Jag har väldigt mycket att berätta för er och en del kommer ni få läsa om imorgon. Tills dess, ha det bra och ta hand om varandra. 💗  

Puss!


Likes

Comments