Tänkte bara ta ett inlägg till att berätta om min helg för att har brist på ideér till blogginlägg.

I fredags var jag iallafall med några kompisar och hade lite kul vid en sjö där vi satt och lyssnade på musik, drack lite "saft" och körde lite olika lekar. Vi hade sjukt kul faktiskt xD en kväll man sent kommer glömma, ibland är det de lilla som gör en lycklig :)

I lördags var ja me 2 killkompisar på morgonen för de va dem som sov över efter fredagens skojsigheter och sen åkte jag och min familj till min kusin för att fira honom för han fyllde 17 år och därefter träffade jag ytterligare lite kompisar och sen sov jag hos en killkompis efter att det blev lite bråk hemma xD Söndagen var väl inte lika kul då jag bara hjälpte min mamma att städa lite hemma, eller egentligen hade jag städat klart hela undervåningen innan hon ens hann komma hem, så kände mig fett stolt faktiskt.

Så helgen var fullspäckad och både rolig och jobbig men jag tog mig igenom den ändå :)

Om det är någon som har förslag på nåt det vill att jag ska skriva om så får ni gärna komma med förslag, om ni vågar men det vore kul :) Ha det bra så länge så hörs vi inom kort <3

Likes

Comments

Hej alla semlisar.

Mycket frånvaro från min del på denna blogg, inget att vara stolt över.

Jag ska gå rakt på sak, mycket har hänt sen sist! Både tråkiga saker och roliga. Kan inte mer än säga att detta sommarlov var det bästa i mitt liv hittills, jag var ensam i 3 veckor och det blev mycket festande och alkohol i bilden xD Men också att jag började bleka mitt hår!


Jag färgade de såhär mörkt i somras innan jag började med den stora förändringen, och ungefär sådär har jag haft i några år så ville göra något chockerande, något som skulle synas liksom. Så jag blekte det väldigt många gånger xD

Det var en ganska orättvis bild på hur håret ser ut men så nu är det mer eller mindre såhär och jag trivs faktiskt men ska vänta ett tag innan jag gör något mer för vill ha det mer åt blonda hållet för nu är botten väldigt ljus medan längderna skiftar mellan guld,orange o ljusbrunt.


Det var endast en liten uppdatering på vad som hänt osv, självklart finns det mycket mer men vet inte hur intressant det är att läsa om andras händelser i livet.

Likes

Comments

Alla har nog kommit över dessa 2. Fenomenen Morran och Tobias.

Mycket snack och folk som imiterar, jag själv har fastnat och tycker det är ytterst underhållande. Sen finns det folk som har andra åsikter kring dem, att det är rasistiskt och sexistiskt osv.

Helt ärligt så vet jag inte vad det roliga är egentligen, det fastnar i huvudet på mig och på det sättet så tycker jag det är kul.
Nu har dessutom en kille gjort en låt utav ord och repliker som då "Morran" uttalar sig i serien. Det kommer bli nya sommarplågan xD

Det har blivit en plåga för mig med!!! xD Haha men hur många är det som följer dessa bubbisar

​Varsegoda! ;)

Likes

Comments

Jag tror inte jag är ensam med att tycka att Plugga är det absolut tråkigaste som finns. Varför plugga när det finns så mycket annat kul och göra? Varför inte göra det roliga först och det tråkiga sen?

Mobilen och datorn tillsammans med alla sociala medier är den distraherande biten. 

För bästa koncentration ska man inte ha mobilen nära sig alls, ibland måste datorn hänga med för att man ska kunna plugga så den kan man kanske inte utesluta helt, men det gäller att inte vara inloggad på något. 

1. Sätt på en spellista med favoritmusiken.

2. Sitt bekvämt, i sängen invirad i en filt.

3. Ha något att dricka och äta nära till hands så att du inte går och fixar det under tiden och sedan börjar hitta på en massa nya saker bara för att slippa plugga.

4. Ta en liten kort paus emellan uppgifterna eller det du läser för att inte helt "balla ur"

5. Använd färgpennor, för att kunna markera i texter och även för att skriva. Det fångar dina ögons uppmärksamhet och det kan bli lite roligare med något färgglatt.

6. Ha ett mål, t.e.x att du får äta din chokladbit NÄR du gjort klart uppsatsen.

7. Tro på dig själv, det avgör allt. Har du ingen tro på dig själv så kommer du inte vilja göra något och pluggandet försvinner lika fort som de kom. Bättre att göra allt när man ska än att ha allt i slutet då det bara blir stress.


Jag ska vara helt ärlig om att jag själv skjuter upp allt till slutet vilket resulterar att jag blir sjukt stressad, jag blir på dåligt humör och man blir allmänt frånkopplad från världen. Gör inte som jag, för er alla som känner detsamma ändra på synen om skolarbetet. GÖR DET TRÅKIGA FÖRST OCH DET ROLIGA SEN  :D

Likes

Comments

Måste börja säga att mitt bloggande har varit väldigt ostabilt men men livet går vidare.

Det har hänt mycket sen sist, och nu ville jag bara slänga in ett inlägg för synens skull så ni får lite bilder som visar lite Life happenings😚

Puss på er!❤

Färgade Hampiis öron litegrann bara, just for fun xD Fint va? (det är bara ögonskugga, de är inte permanent)

Sen den 1 maj så hände det jag längtat till, JAG BLEV 18 ÅR!!!!!

Likes

Comments

vad är ett ideal? vad förväntas kring just det?

JO det som alla förväntar sig är att alla ska se ut som vältrimmade och vältränade super modeller, och alla ska vara på ett visst sätt för att kunna hänga med andra alltså de "coola" som anser sig själva stå högt i rang.

Unga svälter sig själva för att komma i dem där smala jeansen, de svälter sig själva för att kunna bli sådär smal och fin som alla vill att man ska vara.

Det är mycket press från alla håll, tjejer som förväntar sig att killar ska se ut som Channing Tatum, med six-pack och puff kuddar som armmuskler, men även i killars syn så ska vi se ut som Megan Fox eller Ariana Grande.

Vad är det för mening med att sätta press på alla för att dem ska gå efter vissa Ideal? Varför inte bara låta alla se ut som dem vill UTAN ATT KLANKA NER PÅ DEM.

Jag själv tycker det är jobbigt när alla killar förväntar sig att jag ska komma med värsta super modells kroppen, stort ass och stora meloner. Med den tanken i huvudet så kritiserar man även sig själv och det leder till att de flesta idag kämpar för att få en god syn i andras ögon utan att tänka på vad som är bäst för en själv eller vad man själv vill.

Så till alla killar och tjejer med höga krav på andras utseende, SKÄRP ER. Okej om man har en dröm om hur sin "partner" ska se ut men låt de stanna där, alla är inte perfekta och det räcker med att alla har nog i huvudet när det gäller skola,jobb,kompisar och allt annat. Låt dem inte få ett problem till, som blir en tyngd som sedan blir till en ångest.


Likes

Comments

Förra veckan i Fredags så åkte jag iväg till Göteborg, min lillebror skulle nämligen spela fotbollscup så det var jag och familjen+några fler som då min kompis Olivia. Det var faktiskt jätte mysigt, dock gillade jag verkligen inte spårvagnarna! Hahah liten rädsla maybe xD

Det gick helt okej för killarna i cupen, dem kom 9a av typ 30 lag tror jag, det sorgliga var väl att en lagkamrat i deras lag fick benet brutet på 2 ställen efter en kapning under första matchen och efter typ 15 min. Så han hann bara spela 15 min och sen fick han ligga på sjukhus för att sedan transporteras hela vägen till Stockholm igen​😔

Jag hade iallafall påsklov förra veckan också och tog det mest lugnt och var med kompisar och hade det chill men tyvärr igår så blev jag typ sjuk så idag är jag hemma från skolan😭 Men jag är snart på benen igen och är lika Tipp Topp som vanligt. 

Har slut på blogg ideér, för vill ha ett ämne och skriva om för det tycker jag rent allmänt är roligare och både skriva om och läsa om.

Men det var allt för mig, hadeeeee

Likes

Comments

Som jag nämnt i tidigare inlägg så har jag spelat fotboll, och jag spelade i ca 10 år ungefär! Och här är lite bilder från min tid som fotbollsspelare och bilder på mitt älskade lag. Jag saknar dem tiderna sjukt mycket och tiden som vi hade tillsammans för den var oslagbar!! Många sena kvällar och många tidiga morgondagar men det var värt varenda liten minut för vi hade det sjukt kul ihop, både på planen och utanför.

Njut av bilderna😊

My team!

Haha jag när jag ska skjuta straff, vi var i Barcelona när denna bild togs och vi tävlade straffar mot ett kill lag ifrån typ Göteborg tror jag det var.

Tårar när man tänker tillbaka asså😢

Likes

Comments

Yeah just nu bloggar jag från mobilen, just because I can!😄
Hoppas ni alla mår bra, mitt humör och mitt mående går lite upp och ner! Ena dagen mår jag mer än bara bra och andra mindre bra, det är typ Twister på gröna lund, lite ups and downs👍
Kommer förmodligen bjuda på något annorlunda och roligt nu i helgen så håll utkik☺️ men iaf har inget specifikt och skriva om så därför blir det ett kort inlägg, im sorry😁

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig men Måns Zelmerlöw vann ju melodifestivalen som ni nu alla redan vet men jag tycker han var än värdig vinnare, jag tyckte om hans låt och sen fanns det andra som jag också tyckte om men whatever xD

Var tvungen och ta från melodifestivalen just för att jag älskade hans effekter xD Haha japp, så nuu vet ni 

Likes

Comments