Jag är en person som vill väldigt mycket men är väldigt dålig på att göra något åt saken.

Jag vill träna men kommer ALDRIG iväg till gymmet.
Jag vill äta mer hälsosamt men har svårt att säga nej till saker jag inte bör äta.

Sen är det mer småsaker som att jag behöver verkligen städa mitt rum men sängen är alltid skönare.
Finns det nåt tips och tricks för hur man kommer igång med träning osv för det är mitt största problem...

När det gäller småsaker så skriver jag alltid en "To do list" kvällen innan så jag vet dagen efter vad det är jag behöver göra och oftast brukar allt bli gjort för då har jag en lista på vad som behövs göras innan jag får hitta på nåt annat kul.

Men söker efter tips på hur man kommer igång med träning och att äta mer hälsosamt?? Finns det nån snäll själ där ute som kan komma med lite tips :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det mest omtalande ämnet är just om skolan och hur det påverkar eleverna, och helt ärligt kommer det nog aldrig ske en förändring för ingen verkar inse problemet när det väl tas upp.
Lärare, rektorer och alla andra inom detta yrke undrar varför elever tappar självförtroende, lider utav stress eller helt enkelt får dåliga betyg. Är det inte uppenbart när lärare lägger fram oförberedda prov eller stora uppgifter som ska vara klara på en vecka och under tiden har eleverna 20 andra stora uppgifter som ska vara klara samtidigt. Hur lyckas de alltid lägga fram flera uppgifter under samma period och sen kräva så pass mycket som de gör och sedan undra varför elever "känner stress".

Sen finns det mycket att kommentera kring betygssystemet och jag kan inget mer än att hata det. Elever kämpar och får A på 4 uppgift varav en får den ett E och slutgiltiga betyget hamnar på ett D? Sen frågar lärarna varför elever tappar motivation och får sämre betyg? JA, kanske för att många tappar orken att kämpa när betygssystemet saknar rättvisa. Självklart så har alla olika åsikter kring detta men efter vad jag själv vart med om när jag gick i skolan så var det ungefär såhär fast jag fick nästan aldrig A utan fick mest C men kunde sluta som E eller D i slutbetyg vilket gjorde att jag inte orkade kämpa mer än vad jag hade gjort för att få mitt C som förvandlades till ett E eller D för att jag fick sämre betyg på en uppgift/prov utav 5.

Just detta ämne kan jag sitta och prata om i evigheter för har så starka åsikter kring detta, någon som har någon annan åsikt eller upplevelse som handlar om detta? Vore kul att höra!

Bilder från min student :)

Likes

Comments

Har gått och blivit med ett tangentbord, för jag har ingen dator längre för den köpte mina föräldrar av mig och min bror har näst intill gift sig med den så kan aldrig låna den så jag köpte ett tangentbord som jag kan koppla till min Ipad, hur smart?! :)
Det coola med den är att den kan skifta färg and I like it.

Men lite mer seriöst nu, ett mål för 2017 var att starta igång bloggen igen och lägga mer energi på den så det ska jag göra också men vill inte skriva om vad som helst utan vill ju ha en inspirerade blogg samt att den ska vara rolig att läsa.
Så det jag tänkte var att ibland kanske det kommer upp inlägg om min vardag eller när jag pratar om ett visst ämne som jag gjort tidigare, sminktips, vardagliga tips osv osv.

Jag tror på det konceptet och kommer köra på det och hoppas på att det kommer bli omtyckt. Imorgon kommer det ett mer sansat inlägg som har en mening bakom xD Men ville informera lite mer och sen ville jag verkligen visa tangentbordet för det var dagens bästa köp!

Likes

Comments

Blogga är inte min grej, det är ganska uppenbart med en evighet till "paus" som jag så fint kallade det när jag hade mina uppehåll, men något jag faktiskt skulle vilja uppnå detta år är faktiskt att ta tag i bloggen. 

Vet inte om jag har några av mina tappra läsare kvar men om jag isåfall har det så skulle det vara jätte kul ifall ni gjorde er röst hörd och komma med förslag på vad ni skulle vilja läsa och vad jag skulle kunna skriva om. Har självklart egna idéer som jag tänkte köra på en vore kul ifall nån ville brainstorma :) 

PS: Hej föresten xD

Likes

Comments

Tänkte bara ta ett inlägg till att berätta om min helg för att har brist på ideér till blogginlägg.

I fredags var jag iallafall med några kompisar och hade lite kul vid en sjö där vi satt och lyssnade på musik, drack lite "saft" och körde lite olika lekar. Vi hade sjukt kul faktiskt xD en kväll man sent kommer glömma, ibland är det de lilla som gör en lycklig :)

I lördags var ja me 2 killkompisar på morgonen för de va dem som sov över efter fredagens skojsigheter och sen åkte jag och min familj till min kusin för att fira honom för han fyllde 17 år och därefter träffade jag ytterligare lite kompisar och sen sov jag hos en killkompis efter att det blev lite bråk hemma xD Söndagen var väl inte lika kul då jag bara hjälpte min mamma att städa lite hemma, eller egentligen hade jag städat klart hela undervåningen innan hon ens hann komma hem, så kände mig fett stolt faktiskt.

Så helgen var fullspäckad och både rolig och jobbig men jag tog mig igenom den ändå :)

Om det är någon som har förslag på nåt det vill att jag ska skriva om så får ni gärna komma med förslag, om ni vågar men det vore kul :) Ha det bra så länge så hörs vi inom kort <3

Likes

Comments

Hej alla semlisar.

Mycket frånvaro från min del på denna blogg, inget att vara stolt över.

Jag ska gå rakt på sak, mycket har hänt sen sist! Både tråkiga saker och roliga. Kan inte mer än säga att detta sommarlov var det bästa i mitt liv hittills, jag var ensam i 3 veckor och det blev mycket festande och alkohol i bilden xD Men också att jag började bleka mitt hår!


Jag färgade de såhär mörkt i somras innan jag började med den stora förändringen, och ungefär sådär har jag haft i några år så ville göra något chockerande, något som skulle synas liksom. Så jag blekte det väldigt många gånger xD

Det var en ganska orättvis bild på hur håret ser ut men så nu är det mer eller mindre såhär och jag trivs faktiskt men ska vänta ett tag innan jag gör något mer för vill ha det mer åt blonda hållet för nu är botten väldigt ljus medan längderna skiftar mellan guld,orange o ljusbrunt.


Det var endast en liten uppdatering på vad som hänt osv, självklart finns det mycket mer men vet inte hur intressant det är att läsa om andras händelser i livet.

Likes

Comments

Alla har nog kommit över dessa 2. Fenomenen Morran och Tobias.

Mycket snack och folk som imiterar, jag själv har fastnat och tycker det är ytterst underhållande. Sen finns det folk som har andra åsikter kring dem, att det är rasistiskt och sexistiskt osv.

Helt ärligt så vet jag inte vad det roliga är egentligen, det fastnar i huvudet på mig och på det sättet så tycker jag det är kul.
Nu har dessutom en kille gjort en låt utav ord och repliker som då "Morran" uttalar sig i serien. Det kommer bli nya sommarplågan xD

Det har blivit en plåga för mig med!!! xD Haha men hur många är det som följer dessa bubbisar

​Varsegoda! ;)

Likes

Comments

Jag tror inte jag är ensam med att tycka att Plugga är det absolut tråkigaste som finns. Varför plugga när det finns så mycket annat kul och göra? Varför inte göra det roliga först och det tråkiga sen?

Mobilen och datorn tillsammans med alla sociala medier är den distraherande biten. 

För bästa koncentration ska man inte ha mobilen nära sig alls, ibland måste datorn hänga med för att man ska kunna plugga så den kan man kanske inte utesluta helt, men det gäller att inte vara inloggad på något. 

1. Sätt på en spellista med favoritmusiken.

2. Sitt bekvämt, i sängen invirad i en filt.

3. Ha något att dricka och äta nära till hands så att du inte går och fixar det under tiden och sedan börjar hitta på en massa nya saker bara för att slippa plugga.

4. Ta en liten kort paus emellan uppgifterna eller det du läser för att inte helt "balla ur"

5. Använd färgpennor, för att kunna markera i texter och även för att skriva. Det fångar dina ögons uppmärksamhet och det kan bli lite roligare med något färgglatt.

6. Ha ett mål, t.e.x att du får äta din chokladbit NÄR du gjort klart uppsatsen.

7. Tro på dig själv, det avgör allt. Har du ingen tro på dig själv så kommer du inte vilja göra något och pluggandet försvinner lika fort som de kom. Bättre att göra allt när man ska än att ha allt i slutet då det bara blir stress.


Jag ska vara helt ärlig om att jag själv skjuter upp allt till slutet vilket resulterar att jag blir sjukt stressad, jag blir på dåligt humör och man blir allmänt frånkopplad från världen. Gör inte som jag, för er alla som känner detsamma ändra på synen om skolarbetet. GÖR DET TRÅKIGA FÖRST OCH DET ROLIGA SEN  :D

Likes

Comments

Måste börja säga att mitt bloggande har varit väldigt ostabilt men men livet går vidare.

Det har hänt mycket sen sist, och nu ville jag bara slänga in ett inlägg för synens skull så ni får lite bilder som visar lite Life happenings😚

Puss på er!❤

Färgade Hampiis öron litegrann bara, just for fun xD Fint va? (det är bara ögonskugga, de är inte permanent)

Sen den 1 maj så hände det jag längtat till, JAG BLEV 18 ÅR!!!!!

Likes

Comments

vad är ett ideal? vad förväntas kring just det?

JO det som alla förväntar sig är att alla ska se ut som vältrimmade och vältränade super modeller, och alla ska vara på ett visst sätt för att kunna hänga med andra alltså de "coola" som anser sig själva stå högt i rang.

Unga svälter sig själva för att komma i dem där smala jeansen, de svälter sig själva för att kunna bli sådär smal och fin som alla vill att man ska vara.

Det är mycket press från alla håll, tjejer som förväntar sig att killar ska se ut som Channing Tatum, med six-pack och puff kuddar som armmuskler, men även i killars syn så ska vi se ut som Megan Fox eller Ariana Grande.

Vad är det för mening med att sätta press på alla för att dem ska gå efter vissa Ideal? Varför inte bara låta alla se ut som dem vill UTAN ATT KLANKA NER PÅ DEM.

Jag själv tycker det är jobbigt när alla killar förväntar sig att jag ska komma med värsta super modells kroppen, stort ass och stora meloner. Med den tanken i huvudet så kritiserar man även sig själv och det leder till att de flesta idag kämpar för att få en god syn i andras ögon utan att tänka på vad som är bäst för en själv eller vad man själv vill.

Så till alla killar och tjejer med höga krav på andras utseende, SKÄRP ER. Okej om man har en dröm om hur sin "partner" ska se ut men låt de stanna där, alla är inte perfekta och det räcker med att alla har nog i huvudet när det gäller skola,jobb,kompisar och allt annat. Låt dem inte få ett problem till, som blir en tyngd som sedan blir till en ångest.


Likes

Comments