Header

Godmorgon alla fina människor där ute! Idag är det torsdag och jag får börja med att säga förlåt för jag inte har bloggat! Det som har hänt i mitt liv dom här dagarna, är i helgen så hade vi människor hemma hos oss 😬 och jag låg sjuk.. Har varit sjuk ganska länge och i måndags var jag på vårdcentralen och det gick faktiskt ganska bra jag är lite bättre iallafall men sen så har jag gått i den här tråkiga skolan som alla kallar de för jag kallar det mest för ett fängelse xd iallafall vidåker. Ska Jah berätta om vidåker det ni behöver veta är att vidåker är klassad som en av det värsta skolorna i Sverige! Jag har knappast lärt mig något på 3 år! Vi har minst vikare varje dag.. Bästa ämnet att prata om kände jag xP men idag har jag skolbio! Vi ska gå på någon boktjuven värkar faktiskt ganska bra för en gång skull! Men jag har faktisk ingen aning vad jag ska skriva om så ni får gärna kommentera vad jag ska blogga om , har inte så mycket inspiration idag.. Men puss på er och hoppas ni har en jätte bra dag <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej nu har ni hört massa gånger att jag ska skärpa mig och ta i tur med min blogg, Men nu är det så att jag ska det! Jag ska försöka blogga varje dag och jag har inte bloggat sen februari i år och jag har faktiskt saknat det! Det som har hänt i mitt liv dom här månaderna är väl typ vänner har gått och kommit tillbaka, jag har varit i USA! I mars så var jag en vecka i new york *:* Bästa jag varit med om i hela mitt liv! vill tillbaka soo bad. Men så har jag också varit på konsert jag var på The fooo's första konsert i Stockholm aldrig gråtit och skrikit så mycket i hela mitt liv var hes jätte länge för vi sjöng som galningar! xD Men de var jätte kul! har också konfirmerat mig i somras saknar verkligen konfirmationen och gänget vi var som en stor familj!  Och så har jag börjat 9:an så jag går sista året på högstadiet men jag är så himla skoltrött så xd och i oktober blev jag 15 år :) Äntligen! Sen så har det väl inte hänt så mycket mer. Men en stor anledning till att jag börja blogga är för vi ska försöka starta upp #4aliens igen ni som inte vet riktigt vad de är så är det Jag och några kompisar till mig hade en ide för några månader att vi skulle göra en Youtube kanal där vi gör serier, shower osv vi ska försöka komma igång med det iallafal! vi har en blogg som heter såå här http://fouraliens.weebly.com/ ni kan också följa oss på Twitter @4Aliens och på instagram @FourAlines vi kommer komma igång med allt snart så håll er uppdaterade och följ gärna oss genom våran resa! och det var allt för mig just nu hoppas allt är bra mer er bloggar senare puss och kram!


Likes

Comments

Hej! Omg jag är helt kär i den här låten, Tycker alla borde lyssna! blir nog inte att göra något speciellt idag. Bara vara hemma. Men kram på er!

Likes

Comments

Hej! De måste vara cirka 3 månader sen jag blogga. Men jag fick jätte lust att börja blogga igen. Jag tänker inte riktigt berätta vad som har hänt dom här månaderna för det är inget intressant tänkte börja från ruta ett och så får ni följa med mig hur min vardag är nu! Så detta blir inget långt inlägg bara så ni får veta att jag är tillbaka och har ny design och så. Men dom här månaderna har varit upp och ner. Men de är snart mars och hoppas på en bättre månad för jag ska ju till NEW YORK! Taggar som fan! Kommer vara där i en vecka! Åker den 10:onde mars och kommer hem den 18! Ska försöka blogga lite då men de kommer komma upp massa bilder! Men tänkte skriva ett kort inlägg nu. Men vi hörs och hoppas alla har haft de bra! Kram på er.  

Likes

Comments
 

Likes

Comments

Shit vad tiden har gått snabbt det är redan julafton imorgon och om en vecka är det nyår det här året har gått grymt snabbt! Det har varit ett okej år men hoppas på att nästa är blir mycket bättre! Och så börja jullovet i fredags såå himla skönt, i fredags i skolan hade vi inga lektioner vi gjorde andra saker och så fick vi sluta 14.30 (y) och så fick vi ju betyg. Är faktiskt ganska nöjd för jag har inte varit så jätte mycket i skolan pågrund av olika saker men fick ganska okej betyg, veckan gick ganska snabbt så hann inte blogga så mycket men i helgen så har jag handlat ganska mycket julklappar och sånt så det är klart! Och imorgon på julafton så ska jag till min mormor och fira där kommer nog inte ha något internet men kan föröka med något blogginlägg, och så kommer jag sova där vet inte när jag kommer hem, och idag åker jag till min kusin och kommer inte hem förens sent. Så de blir nog lite dåligt med bloggning, och så har jag hört efter jag la ut inlägget om mobbning så skrev jag lite om Demi lovato och nu har jätte många sagt att hon är deras nys förebild och det är jätte roligt att folk får inspiration av de! Men det var nog allt så ni får ha det så bra och alla får ha en bra jul! Kram på er alla!

Likes

Comments

Heey! Måndag idag.. Trött som faan.. Skulle helst inte vilja va i skolan idag helst men de är ju sista veckan och så har vi klassbio (y) så de är chill men efter skolan ska jag nog inte göra något speciellt troja vi får se, men just nu har jag engelska och vi kollar på film men tycker inte om den filmen så ja.. Men bloggar kanske senare elr imorgon kram på er!

Likes

Comments
Likes

Comments

Hey! Då var man tillbaka med bloggningem igen, cirka en månad sen jag blogga sist men har varit mkt med skola igen för har varit på möten och sånt med skolan så jag försöker komma tillbaka till allt igen och hittills så går de bra! Söndag idag och imorgon är det sista veckan i skolan ååh vad skönt säger jag bara! Mina planer för jul och nyår blir väll så att på julafton så åker jag till mormor och på nyår ska jag fira med vänner kommer blir grymt!  Taggar som fan, och den här helgen har jag inte gjort något speciellt sov hos Aanna i fredags till lördags var grymt som vanligt!  Egentligen så har jag inget jätte speciellt att skriva så de blir ett kort inlägg så hörs vi kanske bloggar senare eller imorgon så kram på er alla! Och läs mitt inlägg om mobbning!

Likes

Comments

Jag tänkte göra ett lite oväntat inlägg om mobbning för mobbing börjar gå på mina nerver just nu.

Mobbning: Vad jag tycker om mobbning är att de är så himla onödigt i världen, människor är så elaka mot varandra, och de mobbning som är mest av tycker jag är mobbing i skolan där folk säger grymt elaka saker som dom har ingen aning om hur mycket dom gör ont. Jag vet för jag har själv blivit utsatt och orden gör så ont. Som att bli kallad fet,hora osv när jag var yngre så blev jag mobbad av min vikt jag var ganska mycket överviktig förut så jag kommer ihåg att jag kom till skolan och blev kallad fet varje dag så jag slutade äta. Jag gick ner cirka 20 kg mina jag orkade inte längre så hela jag förändrades för jag folk kallade mig fet. Och jag tycker fortfarande jag är fet och jag kommer aldrig vara nöjd över min kropp men nu efter många år så äter jag normalt igen men har också blivit kallad hora av många rykten som gått men de var inte sant och de tog jag också ganska hårt. Så alla där ute snälla sluta mobba orden gör så himla ont mer än ni tror och oftast kan leda till att göra illa sig själv som te.x att man skär sig osv. Och kan också leda så långt som till självmord.. Många människor begår självmord pågrund av mobbning tänk hur många liv som bara försvinner dag efter dag.. Och de här med nätmobbning som folk skriver anonymt på ask osv är så himla lågt jag undrar verkligen hur någon kam sjunka så himla lågt att skriva elaka saker till folk som inte är dugg värda att höra sånt. Ingen är värd att höra sånt och tänk hur många liv man kan rädda av att bara sluta mobba för de är så himla onödigt.. Och rykten som folk startar är så himla onödiga. Men alla där ute hitta riktiga vänner som ni kan ha hela livet ut som stöttar er till 100% de behöver inte vara folk på er skola. De är bättre va ensam på sin skola än ha massa falska vänner, jag har inte så jätte många vänner men hellre ha några riktiga vänner än många falska. Ni alla där ute är starka! Glöm aldrig de! Och min inspiration har varit mycket musik och vänner och familj de har gjort så jag klarade mig. Men Här har ni några videos och demi lovato en av mina största förebilder! Hon är så stark och hon ger så mycket inspiration, men kram på er alla och sköt om er!
Likes

Comments