Idag var jag hos sjukgymnasten efter en månadsuppehåll då de hade stängt. Så idag fick jag både göra ett max styrketest och ett rörlighetstest för att se hur stor skillnaden är på benen och resultatet blev över förväntan. Älskar när man går över sina egna förväntan och chockar sig själv, detta glädje rus gav mig lite extra krut att satsa på rehaben nu när det ÄNTLIGEN går åt rätt håll!

Efter sjukgymnasten åkte jag inte till Göteborg där jag träffade Agnes och vi åt lunch och gick och kollade runt lite på Kulturkalaset och efter några timmar träffade jag Josse och Linnéa och vi gick runt och kollade lite på kulturkalaset också.

Likes

Comments

Igår blev en hel dag på stranden med sola och massa bad. Planen va att först gå i affärer och sen gå ner till havet för det var så fint väder och dessutom sista hela dagen här i Polen, men det var tydligen stängt då de här i Polen firar Marie himimmelsfärd den 15/8 så det blev inget shoppat. Idag runt 9- tiden så lämnar vi hotellet osså bär det av hemåt efter en underbar vecka här i Polen!

Likes

Comments

Igår blev det en rejäl promenad till Orlowo då vi tänkte kolla utsikten från en klippa som vi hört mycket om. Problemet var bara att vi aldrig kom upp till toppen på Klippan.. Vi gick och gick, men kom aldrig fram så till slut gick vi ner på stranden och då såg vi Klippan. Om vi bara hade fortsatt lite längre hade vi kommit dit, men det var ingen som orkade gå upp igen. Efter ca 2h promenad var vi rätt trötta och det passade super med ytterligare en bad paus.

Likes

Comments

Igår blev det ett besök i Gdansk där vi åt, fikade, kollade på karamell tillverkning och var på en marknad. Det var även detta en super mysig stad och på vägen hem stannade vi vid köpcentret Riviera här i Gdynia och där hittade jag lite fina kläder som jag är nöjd med!
Idag blir det en slappedag och kanske ett besök till Orlowo klipporna, men vi får se hur det blir! :)

Likes

Comments

Idag blev det en tidig morgon då vi först vakna av kyrkklockor som ringde och sen av hundar som skällde. Så därför passade det super med en morgon jogg ner till stranden. Det var super fint och mysigt och det var precis lagom varmt. När vi kom tillbaka blev det en liten frukost innan vi åkte till Sopot och sen vid 11-tiden så åt vi en super god frukost ute med ägg och bär och fick dessutom en hel kanna med te! Det blev en super mysig dag i staden Sopot som ligger ganska nära Gdynia. Påväg hem hoppade vi av vid det stora köpcentret Riviera här i Gdynia och kollade i affär och åt en go middag, sen blev det spel och kvällsfika!

Likes

Comments

Igår runt 15- tiden landade vi i Polen och tog oss till hotellet som ligger väldigt centralt i Gdynia vilket är härligt! Så igår var vi och kollade runt lite i centrum, åt en go middag och tog en promenad ner till havet! Idag blir det eventuellt en tur till Sopot och då blir det sol och bad!

Likes

Comments

Nu har jag jobbat klart helt för denna sommaren, vilket är hur skönt som helst så nu tar även jag semester i några veckor innan skolan drar igång igen! Så på tisdag bär det av till Polen så helgen ska ägnas åt till att packa!

Likes

Comments

Nu börjar jobbtiderna gå mot sitt slut och nedräkningen inför mina resor som kommer här i augusti närmar sig!! Om exakt en vecka åker jag till Polen och 29 dagar efter det bär det av till Spanien!! Taggar verkligen få lite ledigt och värme efter allt jobb!

Likes

Comments