Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligga och dra mig i sängen är jag expert på. Idag försökte jag inte dra mig och gick upp lite tidigare än vanligt. Men ändå slutade det med att jag gick och hämtade frukost men åt de i sängen iaf. Så nu ligger jag i sängen iaf 2 timmar senare vilken jag inte hade tänkt att göra. Igår så var jag en sväng i Göteborg. Tog en fika och sedan blev det en myskväll hos ett par vänner. Tror jag var hemma i Vara vid 23.45 tiden nån gång.

Likes

Comments

Hela lördagen spenderades med fina vänner och släkt för att fira min konfirmation. Riktigt rolig dag. Känns lite konstigt att konfirmationstiden är över nu då det har varit extremt roligt. En gång i livet upplevelse helt klart

Likes

Comments

Min dag har bestått av att sova nästan hela dagen då jag har känt mig extremt trött och hängig. Orkar verkligen ingenting för tillfället, hoppas verkligen det blir bättre tills imorgon.

Likes

Comments

Sol, sol och sol!!! Älskar sol. Hela min lördag bestod av att ligga i solen vilket jag ångrar nu i efterhand då jag har bränt mig extremt mycket. Har aldrig bränt mig förut men visste verkligen inte att de gjorde så ont. Senare vid 17 tiden blev det lite plugg i solen då den inte var lika stark. Kvällen avslutades med att ett par vänner kom förbi och grillade lite. Så mysigt

Likes

Comments

Skoldagen har varit väldigt lugn idag med bara 3 lektioner då vi hade lång lunch och slutade tidigt. Blev lunch på nordpolen idag igen med Alva och Alva. Efter skolan så åkte jag till mamma och hjälpte henne lite. Sedan åkte jag och mamma till Vara och hämtade paket och shoppade lite presenter. Har varit en lugn kväll med lite plugg på schemat.

Likes

Comments

Lördagen spenderades i Göteborg i Göteborg med mamma och min extra pappa Henke. Blev lite shopping och senare mot kvällen åkte mamma hem till mormor och jag och Henke åkte runt och kollade lite i småbåtshamnarna. Efter det så mötte vi upp mamma och åkte hem!

Likes

Comments

Igår hade vi en kort dag med en lång lunch så det blev lunch på Nordpolen med favorittjejerna, så mysigt!! Blir en lugn kväll med lite körkortsplugg och sedan sova. Hörs!

Likes

Comments