3 dl havregryn
0,75 dl kokosolja
10 dadlar
2 msk kakao
2 msk vatten
Kokosflingor att rulla i

Ställ in dem i kylen 20 minuter innan serveringFör några dagar sedan gjorde jag och Tobias chokladbollar gjorda av dadlar, perfekt när man är liten sugen på något extra fast man ändå vill vara nyttig. Receptet hittar ni här ovan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen var jag i Eskilstuna hemma hos Tobias, kom rätt sent på fredagen så vi tog det mest lugnt innan vi gick och la oss. Lördagen vaknade vi tidigt, så vi gick upp och gjorde lite frukost samtidigt som Tobias ritade lite som ni ser på högra bilden, vad tycker ni? Snyggt va!! Runt lunch bestämde vi oss att ta oss ned till stan för att käka lite lunch och strosa runt lite innan det var dags att ta sig och kolla på handboll. Senare på kvällen tog vi oss till Tobias kompis Marcus för att äta med honom och hans flickvän Hanna, väldigt trevligt!

Söndagen bestod mest av en lugn dag, Tobias drog på match och jag stannade kvar i lägenheten för att mest ta det lugnt och fixa lite. När väl Tobias kom hem igen, fixade vi lite mat och hade en väldigt lugn kväll innan det var dags att ta sig till sängen och samla krafter för en ny vecka.

Nu är det snart helg igen, så på lördag ska jag och Tobias och några fler ta oss till Stockholm för att kolla på fotboll, Djurgården - Örebro. Ska bli väldigt roligt även väldigt trevligt.

Ska alldeles strax börja göra mig iordning och sedan göra lunch och matlåda, då jag jobbar kväll idag men är hemma strax innan tio. Vi hörs längre fram!


Likes

Comments

Har under den senaste tiden tänkt att jag ska börja blogga igen. Nu tycker jag det äntligen är dags då jag känner att tiden räcker till och jag kan lägga mer tid på bloggen.

Och ni som inte känner mig...
Mitt namn är Emelie Johansson, är 20 år och bor i lilla staden Oxelösund. Jag tog studenten 2016 efter ha pluggat 3 år inom inriktning ekonomi juridik. Just nu jobbar jag i en Ica-butik och stormtrivs!

Jag är en social och sprallig tjej med stort intresse för mode och fotografering. Därav kommer ni kunna läsa mer om det på min blogg men även allt däremellan, som min vardag.

Under tiden jag inte har bloggat så har nya saker hänt. Jag har lärt mig mycket nytt, insett saker och ting och lärt känna lite nya människor.

Utöver allt detta har jag min pojkvän, Tobias. Han bor i Eskilstuna och därav har vi cirka en timme emellan varandra. Eftersom han spelar handboll och tränar sex av veckans sju dagar träffas vi oftast under helgerna då båda jobbar väldigt mycket under veckorna. Han kommer ni förmodligen se mer utav längre fram.

Välkomna!

Likes

Comments