Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träffade en väldigt efterlängtad vän idag över lunch, fika och resplaner. En utlandsresa väntar i maj som vi ska försöka boka idag. Köpte även en lightbox som jag tänkte pyssla med ikväll och äta grillad kyckling till middag.

Likes

Comments

Var uppe väldigt tidigt imorse för att starta en av fem(????) tvättmaskiner. Mamma anslöt strax efter åtta för att hjälpa mig i lägenheten. Vi har städat och fixat. Varit iväg på stan, hängt upp mina tavlor och spegeln som blev bra tillslut. Har haft så kul verkligen. Fick avsluta med att bjuda henne på hemmagjord sallad med kyckling, caesar och krutonger. Min mamma är min bästa bästa vän i livet. Helt fantastisk människa som jag beundrar.

Likes

Comments

Kom fram till stugan fredagkväll. Myste på framför idol och massa gott till det. På lördag åkte jag in till stan för att hänga med Emma. Vi gjorde tacos till middag, fixade mig och sen gick jag över till Sofia och Stefan och drack några glas med dom och några till. Mysig kväll. Nu är jag påväg mot Piteå igen. Tidig kväll och tidigt uppstigning imorgon.

Likes

Comments

Igår var jag med Moa och Emma och drack vin och åt charkbricka innan vi gick vidare till Jazmine och sen ut på Kalles där det för ovanlighetens skull var väldigt mycket folk. Har varit på jobbet idag och försökt kriga men febern kom tillbaka så jag fick åka hem och vila upp mig inför nästa vecka istället. Ska ta en lång jävla pn innan jag åker till mina föräldrar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tack för att du gör mina dagar ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Gårdagens myskväll hemma hos Moa efter en svinigt segt jobbdag. Bästa tjejen!

Likes

Comments

Jobbet tar över mitt liv, tyvärr. Har alltid jobbat mycket och intensivt men det här når absolut gränsen och slår alla rekord. Därför bestämde vi oss för en spontanare fredagkväll, få dricka och dansa av sig allting hela natten. Tillsammans med Moa, Emma och Moas syster + vänner. Väldigt rolig kväll som jag verkligen behövde. Sen var det jobb igen.

Nu till veckan inleds pdol. Jag har iallafall min första lediga helg på länge. Sofia och hennes vänner kommer hit från Kiruna, Johan och hans kompis ansluter för att göra en riktigt bra helg. Ser verkligen fram emot detta!! Nu befinner jag mig i byske med blekning i håret och bästa tänkbara sällskap.

Och igår hann vi med en myskväll på min balkong. ❤️

Likes

Comments