Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Utgång med Emilia, Pernilla och Rickard. Rolig kväll. Middagsdejt med Moa och häng ute i solen. Bara en vecka kvar på Telia och sen en ledig helg nästa vecka som vi ska fira ordentligt på.

Likes

Comments

Gårdagens myskväll hemma hos Moa efter en svinigt segt jobbdag. Bästa tjejen!

Likes

Comments

Segaste dagen på jobbet. Åkte och köpte middag som jag tog med mig hit till Luleå för att avnjuta på balkongen. Ligger i sängen i en mysig och alldeles för stor hoodie. Sover i Luleå några dagar som omväxling innan jag får en ledig dag på fredag. Ses

Likes

Comments

Likes

Comments

Jobbet tar över mitt liv, tyvärr. Har alltid jobbat mycket och intensivt men det här når absolut gränsen och slår alla rekord. Därför bestämde vi oss för en spontanare fredagkväll, få dricka och dansa av sig allting hela natten. Tillsammans med Moa, Emma och Moas syster + vänner. Väldigt rolig kväll som jag verkligen behövde. Sen var det jobb igen.

Nu till veckan inleds pdol. Jag har iallafall min första lediga helg på länge. Sofia och hennes vänner kommer hit från Kiruna, Johan och hans kompis ansluter för att göra en riktigt bra helg. Ser verkligen fram emot detta!! Nu befinner jag mig i byske med blekning i håret och bästa tänkbara sällskap.

Och igår hann vi med en myskväll på min balkong. ❤️

Likes

Comments

Jobbar ungefär varje dag nuförtiden så det finns varken tid eller ork till att hinna med att skriva här vilket är synd för jag älskar som sagt att få skriva av mig, gärna varje dag. Om några veckor blir det ändring på det när jag byter jobb, så håll ut mina trogna läsare som faktiskt är kvar här.

Igår efter jobbet fick jag och Elin besök av Sofia och Stefan. Väldigt mysig kväll med rosé på vår balkong och avslutningsvis en runda i stan och ut mot havsbadet. Hann även med en kylig men alltid lika rolig promenad med Moa där emellan. Idag jobbar jag kväll, följt av fyra pass ända fram till måndag innan jag får en ledig tisdag iallafall, kika in då. Lär vara tomt här tills dess.

Likes

Comments

Jobb, myskväll och sleepover hos Moa igår. En ledig dag idag, sen följer 14 dagars jobb innan jag får en ledig pdolhelg. Jag och Moa har sagt upp oss från Telia, fick jobb dagen efter här i Piteå. Så det känns väldigt bra. Vi börjar om en månad.
Jag har bokat om min resa till Kreta, så den 6e september får jag åka iväg till mina gamla kollegor och krama om dom i en vecka. Ska bli så jävla kul!

Likes

Comments