(Alla bilder är från Pinterest)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Solglasögon här / Halsband är present från kommunen / T-shirt här /Jeans här (hålen på jeansen har jag gjort själv)

Tröja här / Jeans här (gjort hålen själv på dessa jeans också)

Mössa här / Jacka här / Tröja här / Jeansen är samma som bilden över

Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Likes

Comments

Hejhej!
Det var ett tag sedan jag skrev nått nu & jag kan väl bara ta å säga att en del har hänt!
Jag kan väl börja med att den 30mars så var jag i Stockholm för att se Ed Sheeran som var helt grym! Fantastisk show! Det som känns konstigt nu är ju att jag var i Stockholm ganska exakt en vecka innan terrordådet. Jag gick på gatan där det skedde. Det är helt ofattbart. Att detta skulle hända i Sverige är helt ofattbart. Lugna, fina, landet lagom.
Jag känner inte att jag har så mycket mer att säga om det. Det är hemskt.
Värmen har kommit hit. Det är lite drygt 2månader kvar till sommarlovets start. Jag längtar så otroligt mycket, men detta betyder också att dom sista veckorna nu kommer vara helt fullpackade med prov och inlämningar :( Det gör att skolan (samt jobb) kommer va det som jag lägger all min tid på fram tills sommarlovet :(
Hoppas att alla mår bra trots omständigheterna och att det förblir så!
Kramis

Likes

Comments

Äntligen fredag & en ledig helg inleds efter skolan idag. Så skönt! Får se om jag skriver & uppdaterar något mer under helgen :)

Kram

Likes

Comments

Som man kanske förstår när man ser titeln (och bilden ovan) så skall jag iväg för att se hov1 ikväll! Jag, Bettan å Hanna ska åka till Gbg för att se hov1 ikväll på trädgårn, ska verkligen bli såå kul! Kommer va hemma sent inatt så vi får se om jag orkar lägga upp bilder från kvällen då eller om de kommer någon annan dag :)

Kramis

Likes

Comments

Likes

Comments

Mood

Bilder från We Heart It

Likes

Comments

Hejhej!
Helgen har verkligen vart blandat, den började bra och slutade dåligt. I fredags så var jag i skolan från 8.40 till 14.40, sen gick jag hem för å fixa mig å packa för att sedan dra till Tindra å lämna av min packning. Jag var hos henne i en knapp timme för att sedan dra för att träffa några, från början var de tänkt att jag bara skulle träffa dom en stund å sen sova hos Tindra men det blev inte riktigt så haha :'). Det hela slutade med att jag somnade där jag var å gick inte därifrån förens några skulle lämna Strömstad haha, då var klockan typ 11. Lördagen spenderades med tjejerna, vi hade en otroligt mysig kväll hemma hos Tindra där vi hade taco-mys för att fira mig som fyller 17(?!) nu till veckan. Vi satt uppe nästan hela kvällen för att sedan sova där. Idag har däremot vart minst händelserik, var kvar hos Tindra till typ 19.30 för att sedan dra hem å har bara legat i sängen sen dess. De behövdes haha.. verkligen bästa helgen på länge.
Pussåhej

Likes

Comments