Hejhej! Så nu är det ungefär 6veckor kvar på 2017 (och galet kallt är det också), hur sjukt är det inte att det snart är 2018?! Detta år har verkligen gått hur fort som helst, men har en liten känsla av att de sista 6veckorna kommer kännas som en halv evighet. Det är ju såklart för att jag fyller 18 i början på nästa år. Det känns så konstigt, känner mig typ fortfarande som 14 haha. Nejdå men det blir nog kul! Jag har redan lite roliga saker förutom att jag fyller 18 som kommer hända nästa år, bl.a. så kommer jag för andra gången se Ed Sheeran live (kan inte vara lyckligare) & sen börjar jag mitt sista år på gymnasiet (det känns ju lite galet att snart vara klar med skolan). Känns som att 2018 kommer bli betydligt mycket bättre än 2017. haha man kan ju undra varför... Jag är iaf otroligt taggad för allt!!

Kramiiis


PS. Hur galet är det inte att alla födda 2005 blir tonåringar nästa år?????

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är höstsolen här!!
Är jag den enda som älskar höstväder med sol och den kalla krispiga luften?? Bästa!!

Kram <3 <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Solglasögon här / Halsband är present från kommunen / T-shirt här /Jeans här (hålen på jeansen har jag gjort själv)

Tröja här / Jeans här (gjort hålen själv på dessa jeans också)

Mössa här / Jacka här / Tröja här / Jeansen är samma som bilden över

Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Likes

Comments

Hejhej!
Det var ett tag sedan jag skrev nått nu & jag kan väl bara ta å säga att en del har hänt!
Jag kan väl börja med att den 30mars så var jag i Stockholm för att se Ed Sheeran som var helt grym! Fantastisk show! Det som känns konstigt nu är ju att jag var i Stockholm ganska exakt en vecka innan terrordådet. Jag gick på gatan där det skedde. Det är helt ofattbart. Att detta skulle hända i Sverige är helt ofattbart. Lugna, fina, landet lagom.
Jag känner inte att jag har så mycket mer att säga om det. Det är hemskt.
Värmen har kommit hit. Det är lite drygt 2månader kvar till sommarlovets start. Jag längtar så otroligt mycket, men detta betyder också att dom sista veckorna nu kommer vara helt fullpackade med prov och inlämningar :( Det gör att skolan (samt jobb) kommer va det som jag lägger all min tid på fram tills sommarlovet :(
Hoppas att alla mår bra trots omständigheterna och att det förblir så!
Kramis

Likes

Comments

Äntligen fredag & en ledig helg inleds efter skolan idag. Så skönt! Får se om jag skriver & uppdaterar något mer under helgen :)

Kram

Likes

Comments

Som man kanske förstår när man ser titeln (och bilden ovan) så skall jag iväg för att se hov1 ikväll! Jag, Bettan å Hanna ska åka till Gbg för att se hov1 ikväll på trädgårn, ska verkligen bli såå kul! Kommer va hemma sent inatt så vi får se om jag orkar lägga upp bilder från kvällen då eller om de kommer någon annan dag :)

Kramis

Likes

Comments

Likes

Comments