Undra hur många gånger jag faktiskt försökt blogga?! Men nu vill jag ge det ett hel hjärtat försök. Anledningen är enkel, jag vill bevara min tid, skapa en plats där jag kan bläddra genom minnen. Bevara barnens uppväxt & utveckling. Min och Oskars relation. Jag vill inte bara minnas vad vi gjort, utan tankar och känslor kring det.
Ja, så från och med nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag gick vi in i vecka 28. Magen är redan större än var den va med Collin, mätte 24 cm sist jag var på mvc. Har sammandragningar konstant dock inte smärtsamma Tack och lov. Sura uppstötningar hela tiden. Vid detta laget börjar jag bli ganska less på att vara gravid dock är det samtidigt väldigt underbart. Vill ändå ta vara på sista tiden då detta kommer vara min sista graviditet. Bristningar har jag fått också, ganska små än så länge. (syns på första bilden)


Likes

Comments

Jag tror att en blogg är en viktig del av en småbarnsmammas liv, eller jag har väl snarare insett det nu. I alla fall om man har lika dåligt minne som mig.
Varför jag tror att en blogg är ett bra redskap för just mig insåg jag runt nyår, då alla de stora bloggarna drog någon form av genomgång i korta drag av vad dom haft för sig det senaste året. Jag menar vilket kul och smart sätt att spara sina minnen, alla bilder osv. Jag själv har på något vis lyckats krascha min dator så alla mina bilder är borta, existerar alltså inte längre vilket är väldigt tråkigt. Speciellt alla bilder på lillemannen. Alla gravid bilder osv.

Jag minns såklart när Collin fick sin första tand, hans första ord & när han började krypa, alla stora saker minns jag men har inte en aning om när andra & tredje tanden kom osv. Så nu ska jag försöka få upp allt här framöver, bra som dåliga bilder, för mig är alla lika viktiga !

Just nu ligger jag sjuk, dag 3! Ska fortsätta vila nu. Lägger upp ett gravid inlägg sen.

Likes

Comments

Sitter just nu hos svärmor eller har varit här hela dagen haha. Dom byter fönster i huset så jag packade ner lillemannen i vagnen och gick upp hit. Dom bor på gatan över oss så det är inte för ansträngande att ta sig hit.

Tog först en tripp till macken och sedan hit, väl ute fick jag så sjukt ont i ena örat. Tror den kalla vinden drog rakt in i örat på mig. Så sjukt onödig information men så var det, nu sitter jag i soffan och kollar tv, lillkill sover och så inväntar vi pappa Oskar som slutar kl 13.00 idag!

Fredag, woooho, saknar helgkänsla dock. Man blir helt veckoblind av att vara mammaledig!


Likes

Comments

...befinner jag mig i Tranås hemma hos Johanna. Collin busar av sig lite med Johanna, fullrulle, det gillar vi! Har gosat med Chanel också. Min bror och hans fästmö bor i lägenheten över Johanna. Vi brukar ses allihopa när jag är på besök. Johanna har bjudit på middag, pastasallad. Sjukt gått!Likes

Comments

Bakar munkar & jag är SÄMST på att baka så detta lär gå åt helvete ! Återkommer med resultat!

Likes

Comments

Idag springer jag runt i mjukisdress, sonen har hög feber, ligger på 39.4 med alvedon i kroppen så blir inte många knop här hemma idag. Just nu vilar han så jag sitter i soffan och kollar på The hills.

Likes

Comments

Idag har vi varit på ett års kontoll med Collin, pappa fick såklart vara med då jag får hjärtklappning bara på tanken när det är sprut dags men som vanligt gick det jätte bra, gallskrek i 30 sek sen var det över. Så nu är det över för ett tag. 9 kg och 77 cm lång, han ligger lite under kurvan och kommer nog alltid göra när det gäller vikten på grund av att han är prematur men han följer sin egna kurva super fint. Dock när det gäller längden har han dragit iväg och ligger över sin kurva, kommer antagligen gå i pappas fotspår då Oskar är 195 cm lång.

Idag ska jag ha storstädning inför jul och fixa lite hemma.

Likes

Comments