Idag har jag jobbat vidare med mitt självporträtt och jag hann klart. Jag är hyfsat nöjd med mitt arbete eftersom det liknar mig till mesta dels. Tekniken jag har använt är blyerts och jag har jobbat med att skugga olika mycket på vissa ställen för att få en bättre nyans och få fram vissa delar av bilden mer. Jag tycker att jag lyckades ganska bra och arbetet va ganska svårt. Idag har jag också börjat på ett nytt arbete, nämligen vad som händer i världen och vad man tycker om det. Jag valde att måla en bild som ska handla om rasism, rubriken är "day No to racism". Jag valde detta ämnet eftersom det är något som berör många i världen och jag tycker absolut inte det är någon skillnad på människor bara för att man har olika hudfärg eller ursprung. Jag fick idén från mig själv och jag har bara gjort skissen idag men nästa vecka ska jag fortsätta på arbetet och börja med den "riktiga" bilden.

Ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag börjat med mitt andra projekt, nämligen självporträtt.
Jag har valt att göra bilden svart vit och jobba med tekniken blyerts, skugga, gör ljusare och mörkare på vissa ställen.
Jag känner själv att jag kom igång bra idag & har kunnat jobba på.
Jag tycker att jag kommit en bra bit & hoppas på att kunna bli färdig nästa lektion.
Mitt arbete hittills är jag hyfsat nöjd med och känner att det går bra.

Trevlig helg! 💌

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag blivit klar med mitt första arbete. Ett av de tre arbeten som ska vara med i "min bok".
Jag har ju valt att jobba med mitt intresse, vilket är att shoppa.
I bilden ska man även uttrycka en känslan & jag ville få fram glädje, vilket jag tycker jag lyckades sådär med men är ändå hyfsat nöjd.
Tekniken som jag har använt är färgpennor och försökt få fram olika nyanser beroende på bildens utseende.
Bildens slutresultat tycker jag blev sådär, jag tyckte det svåraste var att få ansiktet på ett bra sätt, men jag tyckte ändå att det blev helt ok.
Jag känner själv att jag har gjort mitt bästa & försökt på olika sätt vilket är bra.
Nästa lektion ska jag börja med mitt andra arbete i "min bok", jag har tänkt göra ett självporträtt & använda tekniken blyerts.

📝🖊❤️

Likes

Comments

Idag har jag fortsatt med mitt arbete, det gick sådär idag eftersom jag inte kom igång på ett så bra sätt. Jag hade hoppats att jag skulle bli klar idag men det var lite svårt eftersom jag fick lite problem med hur jag skulle göra med bakgrunden så det gick lite segt. Jag jobbade lite på mera på bilden idag, försökte förbättra vissa delar osv. Nästa lektion hoppas jag att jag ska kunna blinkar och börja med något nytt, kanske fotografering.

💗😝💖😊

Likes

Comments

På dagens lektion har jag fortsatt med mitt arbete, jag är sådär nöjd än så länge men hoppas på att det ska bli ett bra resultat i slutändan. Jag har målat med vanliga kritor och utvecklat tekniken lite, jag började våga ta i mera & började skugga lite. Jag var tvungen att använda mig av olika nyanser så att bilden skulle få mera kvalité. Nästa lektion ska jag fortsätta med arbetet & försöka göra bilden ännu bättre, & även försöka bli klar med min bild.

💋💋💋

Likes

Comments

På dagens lektion har jag börjat jobba med min bok som ska innehålla 4st olika arbeten.
Jag valde att jobba med mitt intresse och kom igång bra.
Jag tycker om att shoppa och när jag shoppar så känner jag mig glad och lycklig, därifrån fick jag idén.
För att veta hur jag skulle göra och börja så sökte jag lite på nätet och tänkte.
Det blev alltså "shopping" som mitt intresse och med bilden så ska jag försöka uttrycka känslan glad och lycklig.
Jag använde tecknade bilden med blyerts och sen började färglägga lite smått med vanliga kritor/färgpennor.
Jag är ganska nöjd med mitt arbete hittills och tycker att bilden blev hyfsat bra.
Jag ska jobba vidare nästa lektion och försöka få fram mina känslor på ett tydligare sätt.
Nästa lektion ska jag även färglägga mer och försöka bli klar med mitt arbete.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min bild blogg. 

Jag heter Emelie Janson och går i klass 9C på Kapareskolan. På fritiden är jag mycket med kompisar och familjen. Jag spelar även handboll 4 gånger i veckan. 

I den här bloggen kommer jag visa upp mina arbeten, hur dem utvecklas och hur slut resultaten blir. Jag kommer också presentera olika teman, vad jag får mina idéer från och hur jag tycker mitt arbete blir. Jag kommer visa min arbetsgång av olika arbeten och reflektera om det jag kommer jobba med. 

Hoppas ni läser & att vi hörs snart igen! 

Likes

Comments