Hej på er folket! Hoppas ni haft en bra söndag, det har jag iallafall haft. Idag åkte mina kusiner hem, vilket är lika tråkigt varje gång, eftersom de bor så långt bort.
Så efter de åkt, följde jag med mamma som skulle lämna mina syskon, hon släppte av mig vid affärer.
För jag skulle nämligen köpa lite tomatsoppa och glass.

När vi kom hem, åt jag soppa, fixa mig lite, kollade på vänner och bara levde livet. Sen kollade jag och mamma på film, idag valde jag film. Hittade då en som handlade om en tjej, som var nitton år och bodde själv. Hon har inga vänner och inte någon kille.
En akademisk tjej som får i uppdrag av sin psykolog att göra en typ utav bucketlist.

Den var faktiskt väldigt bra, helt i min smak.
Ni ser den på bilden ovan. Rekommenderar den helt klart.

Nu måste jag väl gå och lägga mig snart.
Vi hörs, ha det bra och ta hand om er och folk runtom. Kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nämen tjena guys hur är läget!? Nu har jag vart lite dålig på att skriva IGEN, tänker inte ens skriva någon anledning. En skulle dock kunna vara att jag är som jag är. Deal with it!
Mina kusiner kom hit igår så jag har haft en fantastiskt mysig helg, på det så är jag inte ett uns stressad. Eftersom jag nu både för almanacka och sköter mig rätt exemplariskt gällande uppgifter. Inget i sista stund här inte, så länge då.
Återkommer i vår när jag kommer vara stressad som ett as.

Idag var jag i Bollnäs med la famila, jag var på jakt efter nya hörlurar, tappade nämligen bort dem i Fredags. Men fick lära mig idag att jag måste uppsöka apple eller kolla online efter hörlurar. För nu är det så här då va, jag har en Iphone 7, som inte är designade för slarviga personer som jag. För de har samma stuk på hörlurarna som laddkabeln, HUR TÄNKTE NI DÄR!?

Nu är jag trött så det står härliga till. Jag fattar verkligen inte hur snabbt jag blir trött nuförtiden. Kunde vara uppe tills på morgonen förut, antar att detta är charmen med att bli äldre.

Aja ska väl gå och göra mig klar för att sova typ nyss.
Ha det fint så hörs vi, kram <3

Likes

Comments

Hej på er! Gör ett tappert försök och skriver lite, är sjukt trött och kommer gå och lägga mig efter detta.
Dagen idag har vart helt ok, på morgonen hade vi Svenska, pratade kafka vilket jag förövrigt verkligen fick upp ögonen för. Älskar att det han skriver är så ologiskt och att man verkligen inte hänger med, samt att alla tolkar det han skriver rätt olika.
Efter svenskan hade vi hål fram till klockan tolv då vi hade Pir-teater, en väldigt lärorik lektion.

Man känner verkligen hur allvarligt allt blivit nu sista året, känner någon speciell känsla.

Men Pir lektionen gick otroligt bra, blev indelad i grupper på två där vi skulle gå igenom våra monologer vi valt samt visa upp dessa för varandra, hur vi tänkt. Så vi kunde få lite hjälp. Detta gick bra och jag var nöjd med min insats, men man kan alltid göra det bättre. Dock efter att ha slagit mina händer i marken i några minuter, så kändes det som att jag stukade tummen, men jag vet inte riktigt, fick ett litet blåmärke iallafall.

På hemmaplan har det inte hänt så mycket, har mestadels tagit det lugnt, samt gjort middag.
Och självklart så kollade jag på idol.

Nu måste jag gå och sova, ska upp tidigt.
Ha det bra ta hand om er och varandra, vi hörs.
Kram <3

Likes

Comments

- Tuesday -

Hejsan! Hoppas ni alla har haft en bra dag, min dag har vart helt ok.
Skolan började kl 19:15 så det va positivt, vi hade dock redovisning utav vår gruppuppgift. Var inte då sådär jätte nöjd med min insats, kunde nog gjord ett mycket bättre jobb som regissör, antar att jag inte är van att vara ledaren i gruppen. Vilket en regissör till stora delar är.
Aja! Ha huvudet högt och sikta framåt, nästa uppgift kanske går bättre. Var väl inte hela världen.

Sen var det lunch var väl helt ok, gratis är gott i guess.
Efter lunchen var det meningen att vi skulle haft rytmik, men det blev inget med det. Så då fick vi lite rast, vilket kändes väldigt bra.

Sista lektionen var Bi-sång alltså mitt andra ämne som jag fördjupar mig i. Kanske borde göra ett inlägg om bara estetiska ämnen, så ni fattar vad jag pratar om. Det gick alldeles strålande!

Slutade 13:45 isch, det uppskattas. Väl hemma så vilade jag lite, pluggade lite och tog en promenad.
Älskar verkligen att gå ut o gå, så passar på när det är fint väder. Det är fantastiskt fint så här på hösten också, helt otroligt. Så jag tog en rätt lång promenad, pratade lite i telefon med farmor. En sak som uppskattas lika mycket utav farmor som mig. Men största delen utav promenaden, så njöt jag bara utav vyerna och lyssnade på musik.
Stannade upp lite emellanåt och tog lite kort, blir så fina kort på hösten speciellt tycker jag.

Kan nog typ säga att hösten är min favorit årstid, älskar allt som har med halloween att göra, mysiga höstkläder, regnet och soliga höstdagar. Så himla fint med alla färger, gör mig alldeles varm. Även om jag har svårt att välja en favorit årstid, alla har liksom sin charm.

Tillbaka till min dag.
När jag kom hem åt jag korvstroganoff, en maträtt jag önskat. Så himla gott!
Sen har det inte hänt så mycket mera förutom att jag kollat på idol då. Och läst klart kafka boken, som var rätt bra faktiskt. En bok som väcker tankar, kanske inte någon du bör läsa bara för en må bra känsla.
Den är rätt skum, men jag är rätt skum jag också så det passar mig utmärkt.

Nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt i morgon.
Ha det fint, ta hand om er och omgivningen så hörs vi.
Kram <3

Likes

Comments

[ Inte min bild ]

Hej på er! Idag hörrni, har det inte hänt så mycket. Vart i skolan, och veckan börjar på heden.
Först med morgonsamling sen med klassmöte, där vi diskuterade medelsfördelningen i Prag. Sen var det klassteater där vi håller på att förbereda sen scen i olika grupper, angående olika yrkesroller inför en produktion. Detta gick bra och jag tror redovisningen kommer gå strålande. Sen var det lunch, och efter detta dans.
Där gick det tyvärr lite utför, blev bara sjukt nedstämd vet ej varför. Så jag gick ifrån dansen, vilket jag fick fett mycket ångest utav, då jag ALDRIG typ "skolkar". Gått ifrån lektioner för att jag mått dåligt har jag gjort, men inte suttit och väntat ut dem. Förutom typ idrotten i min förra skola, men det är en historia för sig.
Efter dansen kände jag bara, orkar inte, vill bra härifrån. Trodde vi hade en lektion kvar, men vi hade tydligen inte det. För det var en till innan och det var kör, orkar inte detta. Sitter på hösta stämman, orkar inte med en massa ljud nu, vill bara hem och sova. Men jag kämpade på och det gick bra, kören var jättebra.

Sen hade vi ESO eller Ateljé som det så fint nu kallas orkar inte förklara vad det innebär. Men man lär sig om typ kostym, peruk och scenografi där. Den lektionen var fett chill och detta kan ha vart den bästa lektionen idag.

På vägen hem skulle jag möta upp min syster som var på handbollsträning.
När vi kom hem så gjorde jag och min kära broder mat, för mamma var på tennis. Idol har vi också kollat på,
fattar inte vad som händer detta år? Många deltagare har liksom helt tappat det sen deras audition. Och vissa är inte sådär sjukt bra enligt min smak. Men man kan inte gilla alla! That's life

Hoppas ni haft en bra dag iallafall, ta hand om er och världen runtomkring
Vi hörs, kram <3

Likes

Comments

- Autumn - 

Idag kom det efterlängtade finvädret, så jag tog med mig kameran ut och fotade lite.
Gjort det rätt bra för att ha standard objektiv och är en hobbyfotograf.
Älskar verkligen naturen, den är så himla underbar!

Canon EOS 1100D
Objektiv 18-55 mm


Likes

Comments