Hej på er! Igår orkade jag inte skriva och om jag ska vara helt ärlig så mår jag inte bra just nu, men det vet ni redan.
Började skolan igår igen, sista terminen helt sjukt vad fort tiden har gått, då gick jag även om ett år. Skoldagen var bra, väldigt skönt att träffa klassen igen. Har inget mer att tillägga där. När jag kom hem så pluggade jag, åt godis och tittade på Mandelmanns Gård.
Älskar verkligen det programmet så himla mysigt att följa dem på deras ekologiska bondgård. Lite Ernst feeling.
Känner mig lite ensam i min ålderskategori gällande att vara så exalterad gällande den serien samt uppskatta den så mycket. Men dem är som sagt så sjukt härliga personligheter och älskar hur programmet är upplagt, att man får följa dem från försommar till sen höst. Unnade mig även lite godis samt en kopp vaniljte.

Idag då, jag har vart nå djävulskt trött hela dagen tror det var för att jag sov fruktansvärt dåligt. Men klev ändå upp klockan 06:00 och fixade mig, åt frukost sen bar det av till skolan.
Vi hade Svenska och jag pratade lite för mycket om högskolor och folkhögskolor så jag satt och oroade mig för det jag. Sen hade vi världens håla, lunch och sen Pir teater.
Eftersom jag var så trött och då inte var motiverad på teater ens blev jag väldigt glad när läraren sa att vi skulle ha betygssamtal. De som inte snacka betyg med läraren, vi fick några frågor angående våra roller och skaparprocessen i slutproduktionen som vi skulle diskutera med varandra.
Väl hemma så åkte mamma bort så jag blev ensam hemma, vilket jag tackar och bockar för. Jag om någon behövde lite ensamtid. Så jag tog mig friheten att göra min första gratäng vilket gick bra, den blev inte bränd och huset står fortfarande kvar, dessutom var den fantastiskt god. Annars har jag typ pluggat, kollat på netflix och youtube typ simple as that.

Aja, hoppas ni alla har haft en bra dag så hörs vi.
Kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni alla har haft en bra dag, min har faktiskt vart helt okej med tanke på hur jag mått sedan jag kom hem typ. Men det blev en väldig kontrast, från att vara hos mina kusiner sen i Stockholm där folk i princip kunde cykla till att komma hem till världens snökaos typ. Vilket i-lands problem asså.

Idag iallafall har jag badat, pluggat och njutit till fullo utav mitt sista jullov blir det då.
Usch vad hemskt! Snart blir jag 20 och tar studenten, sen BAM vuxen! Känner mig inte vuxen för fem öre, hur ska detta gå?

Aja, nu måste jag gå och lägga mig guys eftersom jag ska till skolan imorgon. Lite taggad är jag på att få träffa alla igen.
Ha det fint så hörs vi.
Kram<3


Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg.
Min helg har inte alls vart så bra, känner mig bara allmänt förvirrad just nu. Ibland får jag motivation men under en väldigt kort tid, så måste jag skynda mig att göra saker annars kanske det inte blir gjort. Har en del anledningar varför det kan vara så här men vill inte gå in på det.

Men en sak kan vara för att det är vinter och för att jag är stressad över skola m.m.
Imorgon är jag som tur är helt ensam hemma så då ska jag plugga samt unna mig ett bad med badbomber.
Så jag hoppas jag mår bättre med tiden, men det mesta brukar lösa sig så småningom.
So I just keep hanging in there guys!

Aja nu ska jag läsa, ta hand om er och folk runtomkring så hörs vi.
Kram <3Likes

Comments

Tuesdays 

Hejsan allihopa! Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat lite och knäppt kort på snön som har fallit sedan i morse typ. Den må vara lite jobbig ibland vintern med sena bussar och dåliga väglag, skottning, kylan och vise versa men vintern är också otroligt vacker. Kan tycka att det är rätt avkopplande att sitta och titta på alla snöflingor som faller sakta till marken. Har blivit allt mer fascinerad utav naturens alla under under den senaste tiden må jag säga blir som förtrollad utav den lite granna faktiskt.

Hoppas ni alla har en fortsatt trevlig Torsdag så hörs vi.
Kram <3

EOS 1100D
18-55 mm
Redigerad i Photoshop CS4

Likes

Comments

Hej alla fans (dream on) nej men hur är det?

Hörrni 2017 gick rätt fort här på slutet den ni, känns verkligen helt fantastiskt att lämna det året bakom mig. Det har inte alls vart mitt år har hänt rätt mycket skit som jag inte vill gå in på. Men nu siktar jag in mig på 2018 och ber till gudarna att detta blir mitt år, men det är väl till stor del vad man gör det till. Finns dock människor som kan vända upp och ned på ens tillvaro men vad gör det om hundra år?
I år ska jag ha slutproduktion, tänka alldeles för mycket på framtiden som är ett hett ämne bland äldre bekanta och släktingar, vad ska du göra efter skolan då? En lika jobbig fråga varenda gång. Bal ska jag ha önskar att jag slapp hetsen kring klänning/outfit. Vill va rätt extra men helst under tusenlappen, få se hur det kommer då.
Ser nästan mest framemot student veckan den galnaste och säkert roligaste veckan.

Om jag ska vara helt ärlig nu folket, framtiden är ett sinnessjukt stressigt ämne får panik bara av att tänka på den.
Man ska dock leva i nuet har jag hört sååå, men alltså vet inte om jag vill plugga vidare men får samtidigt panik över tanken att söka jobb speciellt där jag bor. Fundera på att ta tag i ansökning när jag kan prata med en syv, skulle vilja söka till Stockholms teater högskola samt Bollnäs folkhögskola tror de ska ha ett teater program.

Annars så... Jag kom hem igår från mina kusiner i Eskilstuna, vi passa på att ta en dag i Stockholm då innan jag åkte. Alltid lika jobbigt att åka ifrån dem. Har vart där sen den 23:e December, så jag har haft en helt fantastisk jul och start på det nya året. Vi har dessutom åkt till Täby centrum, så nu har man lite smått och gott. Fick min efterlängtade foundation också som är Hello flawless från Benefit. Älskar den för att den inte är så tung men täcker ändå bra. 

Aja nu ska jag gå och lägga mig snart, ska försöka skriva när jag hinner cred till alla som kan plugga och hålla på med sådana här saker at the same time. Ha det fint, kram <3


Så här såg jag ut i då förra julen blir det nu då, kan säga att backslicket var en pain in the ass att göra men my god vad snyggt det blev efter att ha vatten kammat det, samt sprejat för mycket hårspray i håret.
Byxor - bikbok
Bodysuit - bubbleroom
Örhängen från glitter (köpta i affären då)
Snoddar på armen - julklapp från kusinerna, tydligen väldigt fashion
finns på typ NK i Stockholm på barnavdelningen, sen vet jag icke vart det mer finns sådana snoddar.

Likes

Comments