Jag är helt slut i huvudet idag och ville gå och lägga mig redan innan jag gick upp idag. 🙈😩
Känner att jag måste in och visa att jag lever i alla fall. Bjuder på bildbomb och låter bilderna sköta snacket så skriver jag igen när jag mår bättre och är piggare. 👍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ohoj igår hängde jag med helt nya mammor. Att jag vågade gå ur mitt trygga zon var helt otroligt. Jag kan säga att det kommer jag göra igen. Så trevligt, lite synd att jag var tvungen att gå så tidigt då jag skulle hämta Emma, men det kommer säkert fler tillfällen. 😊

Just nu sitter jag och gör så Emma får in något i magen innan skolan som vi snart ska åka till. Grabbarna sitter och kollar Tarzan. Eftersom att vi kom upp lite sent idag få jag och grabbarna äta när vi kommer hem.

Idag på schemat står det att hämta och lämna Emma på skolan. Få till en solning. Och leta åkpåse. Då jag inte hittade den hos mamma igår.

Va ska ni göra idag?

Kram 🍁

Likes

Comments

Vår helg har varit toppen. Vår helg började i fredags med mys frukost Hela familjen. Pappa va ledig och Emma hade studiedag. Så blev lunch på Ikea sen firande av gammelfarfar och gammelfarmor. Sen hem för massa mys. I lördags blev det fyrhjulings åkande och cross åkande för barnen. Var så kul att se att dom blivit så duktiga. Mamma stolt även om jag tycker att det är lite farligt. Men kul att se att dom tycker det är kul. Söndagen var bara en slapp och städdag hemma. Efter kalaset på Leos lekland som mille var på och firade kusin.

Kust det Johan har nu också satt upp den första panelen. Han är så duktig och det kommer bli så bra. 👍längtar lite extra tills det blir klart nu.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen för det är ett jobbigt möte som väntar imorgon. Men mer om det i ett annat inlägg.

Kram 🌸

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag bara äskar shopping på nätet smidigt och tar oftast inte så lång tid att få hem. Detta är saker jag ska vill få hem, jag ska nu också börja fixa saker till utlandsresan som ska skickas efter eller shoppas i butik, men känner jag mig rätt blir det nog nätet. Dessa saker ovan är från Ellos lika gärna in på ders sida då jag älskar deras utbud då dom har det mesta kläder till mig barnen och smink väskor och inredning. Tummen upp på den.

Nu ska jag förbereda för kalas nr 1 för denna helg.

KRAM

Likes

Comments

Vilken jävla dag. Körde barnen dit dom ville skola och dagis. Sen var jag tvungen att ringa ett samtal till min barnmorska.

Men henne fick jag inte tag på så pratade bara med deras undersköterska men det hjälpte också. Hon ringde upp några timmar senare och talade om att hon inte fick tag på barnmorska och vet inte när hon får det. Så hon sa att jag skulle ringa till gyn akuten. 😩
Just när hon säger att jag ska ringa dit så bryter jag ihop. Jag vill inte genom gå detta igen. Så just nu hoppas vi på att det inte är något allvarligt.

Ryggen gör så ont så hoppas detta bara är urinvägarna som strular. Hellre det än ett missfall till.

Min underbara barnmorska ringde upp mig när hon åkte från jobbet för att kolla läget hur det var och om jag pratat med någon på gyn. Så vi sa att jag ska upp och besöka henne så får vi se om jag behöver åka in till gyn. Som jag nu verkligen hoppas att jag slipper då alla barn är hemma så jag skulle va tvungen att göra det besöket själv. 😩 det gillar jag inte.

Så nu när barnen sover har jag bara legat i soffan tack vara ett ryggen gör lite mindre ont då. Börjar kännas att det är tredje dagen med ryggvärk. Inte kul. Och i helgen är det två kalas som ska besökas. Känner ingen lust för något sånt när det känns så här. Men ska hitta styrkan och hoppas på det bästa.

Vill bara tacka er underbara läsare som tittar in och kollar läget. Ni får gärna kommentera om vilka ni är så spännande med läsare. Känner mig som ett barn på julafton när jag ser att folk läser min fjant blogg 🙈☺.

Ni är gult värda ❤

Kram 🌸

Likes

Comments

Vilken morgon jag fick. Vaknade med fin sång av William. Så vi låg och snackade lite tills pappa var tvungen att gå upp och åka till jobbet. Då fick jag alla barn i sängen. Det är kärlek 😍 myste massor tills det var vår tur att kliva upp och göra oss klara för skola och dagis och en dag i soffan för fick sålt i ryggen igår.

Men när jag klev ur sängen så bara forsade det svart blod från mig. Och jag blev först väldigt rädd. Men efter att andas lite kom jag in på badrummet. Det är min första mens (om det är det?) sen mitt första missfall. Det skrämmer mig lite att det är svart. Brukar det va det?

Nu ska jag försöka ta tag i huset och alla tvätt och leksaker.

Kram 🌸

Likes

Comments

Denna produkt såldes över 3 miljoner stycket förra månaden. Fast det kanske inte är så konstigt vem vill inte ha ett vitare leende På ett skonsamt sätt.

Om du också känner att du vill ha ett vitare leende eller har frågor om produkten så är det bara att höra av dig här med en kommentar eller på någon annan av mina sociala medier eller mejl.

Instagram: Morsanem
Snapchat : Morsanem
Mejl : emjansson@live.com

Ha en fortsatt toppen dag.

Kram 🌸

Likes

Comments

Hallå underbara där ute som kickar in även fast jag är off just nu. Jag tycker att dagarna 3-9 har varit jobbigast. Och idag är det sista dagen så jag är så peppad på att starta mitt kostschema på riktigt nu. Jag fuskade igår och mätte magen på mig, för jag tycker att inget har hänt. Men det ska jag tala om för er att det har försvunnit 2 cm, 2cm på 8 dagar. Jag känner mig lättare efter det. Tummen upp på det. Ikväll ska jag börja skriva och läsa på om min tredje förlossning. Det är förlossningen jag tycker var värst. Fy och blä på hela den dagen. Om jag kunde skulle jag göra om den dagen helt.

Idag ska Emma testa fritis i en timme innan jag kommer på lära känna samtal. Har aldrig gjort ett sånt så ska bli spännande. Jag har så svårt att välja skor tills i helgen. Så för mig blir det att fara ut till mina föräldrar ikväll för att se om jag hittar några. Jag köpte två men jag vet inte riktigt om det blir några av dom. Men jag älskar klänningen jag köpt, =) Jag brukar hata klänningar men denna gillar jag verkligen, jag verkligen älskar den. Jag bara längtar tills jag får ha den i helgen.

Ni som läser va vill ni läsa om har ni något ni vill veta om mig och min familj.

Nu vaknade vilden där uppe så ha en strålande dag. Äntligen kom solen fram här.

KRAM

Likes

Comments

Japp nu är vi inne på andra dagen. Och jag tycker nu i efterhand att den dagen var hur lätt som helst med hunger och inte få äta. Men idag 😩jag håller på att dö. Plus att jag börjat med våra matlådor. Men att drick allt är tufft. Men jag ska fan klara detta.

Är det någon där ute som har gjort C9 som kan ge tips för att klara dag två.

Längtar verkligen tills jag får testa maten. 👍☺

Nu ska det väckas bebis och sedan hämta hem barnen, för idag blir dagens träning ute. 🌸

Kram 🌸

Likes

Comments

Idag blev det då jag och min sambo tog ett kliv in i vårt nya liv. Detta ska bli så skönt. Vi har bestämt att nu var det dags. Vi ska bli nyttiga. Så idag började vi med kuren C9. Så idag och i morgon lever vi nästan helt vara på vatten. 😝😱 ska då även tillägga att självklart kommer mina barn äta som vanligt och inte drabbas utav detta. Men jag är så taggat på att minska några centimeter och gå ner några kilo. Efter detta kommer jag köra stenhårt på mitt kostschema jag har och träningsprogram. Så idag när jag bara hade pojkarna hemma så körde vi shopping runda för dessa nio dagar. Självklart kommer vi säkert behöva handla mer men det är en början. 😊

Kram 🌸

Likes

Comments