Hej,

det har varit en långt uppehåll för mig med bloggandet Det ha hänt så mycket att jag inte vet vart jag ska börja, Jag och min familj går mot ljusare tider och allt kommer bli bra tillslut trots allt. Nu måste jag tänka på mig och att min familj mår bra. Onödigt skit tar jag inte till mig längre. 

Köket är under uppbyggnad så det går framåt. Vi har gjort ett mål att visa saker med huset måste vara klar till i höst. all målning och tapetsering är klart nere så nu ska vi återgå till sovrummet igen som fick ligga på is nu ett tag , men nu kan jag ta tag i det igen. Det rummet är ett måste att det ska va klart efter sommaren.

Mina skor jag beställt fick jag skicka tillbaka ;( dom var så dålig kvalité gick sönder efter en prov runda bara.

I söndags när vi var på väg upp till vattenfallens dag i Älvkarleby. Som vi varit nu dom närmsta åren. Det är riktigt häftigt faktiskt. 

Johan och barnen åkte helikopter när vi var där uppe. Mycket uppskattat av alla tre. =) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Det är precis vad det vankas snart hos oss. Min dotter Emma blir snart  5 år, och det sa vi göra till en rolig fest. 

Mina tankar :

Vilka ska man bjuda?

Ska föräldrarna vara kvar?

Skattjakt?

Fiskedamm?

Disco/ dansstopp?

Varmkorv?

Pannkakaor?

Godispåsar?

Färger?

eller alltihop?

Jag älskar och fixa sånt här med är lite jobbigt när man har 500 andra saker att göra också. Så stressigt blir det allt, men tur vi är två brukar ja tänka. 

Känns som att det var igår min prinsessa fick för sig att komma fem veckor för tidigt och inte allt som planerat. 

Den 30 april. Då vi fick åka in och trodde vi snabbt skulle få komma hem, men ut kom den finaste lilla tjejen och fem dagar senare fick vi komma hem. <3

Kärleken som du ger oss är helt otrolig, du är bara så bäst med dina funderingar och dina kloka ord du får ur dig. 

detta inlägg får sluta med dina sista ord för dagen, Mamma du och jag mot världen. <3

K R A M


Likes

Comments

I förra veckan gjord min svägerska naglar på mig. <3

Nöjdare än mig kan man inte va. =)

Nyss beställde jag nya skor, som jag velat ha i flera månader. Så nu är dom äntligen på väg hem till mig.

Jag har även beställt ett nytt märke på smink som kom för ett år sen, så ska bli kul att testa när det kommer. Är som ett litet barn som väntar på julafton.

Har även ett pakt på ICA som jag ska hämta imorgon, Det är lite kläde som jag ska prova inför min mormors begravning. När jag och sambon låg och prata om det kom ja på att jag har ju inte direkt kläder för ett sånt tillfälle. Johan kommer inte att vara med och det finns några få anledningar till det men den stora är att jag inte vill ha mina barn där. Så han bli hemma med dom för jag har stöd från min familj om det blir för jobbigt.

Det är även detta med min mormor som bortgång som det inte har blivit några inlägg. Men nu är vi på banan igen.

Nu ska jag bygga pyssel och spela spel med mina barn innan dom ska sova.

K R A M !​

Likes

Comments

Vilken vecka det har varit. Måndagen började med lämning på dagis som slutade med att jag fick hämta hem lilleman efter tre timmar pga åksjuka bär han gungade. Jaja på det igen på tisdagen. Tisdagen var första dagen på jätte länge känns det som, som jag inte behövde hämta hem från dagis. Skönt tyckte jag längtade efter vardagen vid det laget efter allt vabbande. Onsdagen jobb dagistid sova. Torsdagen lika så. Fredagen hade hela familjen sovmorgon som vi halvt njöt av då Johan tyvärr va tvungen att smita iväg till Uppsala en sväng. Sen blev det fika hos mina svärföräldrar. Sen hem mysa med barnen och fixa lite. Sen blev det IKEA när Johan kom hem lite shopping och handling av mat vi blev lata och käkade på MAX. Nu hemma igen barnen sover. Jag har slängt i en omgång till med brunt i håret för att få bort det ljusa lite till. :) nu ska hundarna ut sen ska jag bädda rent med nya madrassen. Sen får vi se om jag åker till bästa svägerskan i morgon på förmiddagen och fixar naglar. Sen blir det fika hos syster yster och sedan middag hos svärföräldrarna.

Mina tankar är mycket hos min älskade mormor idag då vi inte har henne kvar så länge till. ❤️💜💚

Kram 🎀

Likes

Comments

Sen du försvann kan jag inte andas,

du var ljuset i mitt mörker, inte som någon annan.
åh, du tröstade mig för mig finns bara du,
ja jag älskar dig men jag hatar att du är borta nu.

Du levde farligt och dog ung,
men kom till himlen som en kung,
åh, jag önskar jag fick se dig en sista gång,
jag skulle hålla om dig hårt tills du fick somna om.

Åh dom säger att man plockar dom finaste blommorna först,
men för mig har allting vissnat sen du gick och sommar blev till höst,
du levde snabbt och farligt min kära vän,
ja jag saknar dig så men jag vet att vi ses igen

Sen du försvann kan jag inte andas,
varför kunde dom inte ha någon annan,
du levde snabbt och farligt min kära vän
ja jag saknar dig men jag vet att vi ses igen

Åh dom säger att man plockar dom finaste blommorna först,
men för mig har allting vissnat sen du gick och sommar blev till höst,
du levde snabbt och farligt min kära vän,
ja jag saknar dig så men jag vet att vi ses igen

ja dom säger att man plockar dom finaste blommorna först,
men för mig har allting vissnat sen du gick och sommar blev till höst,
du levde snabbt och farligt min kära vän,
ja jag saknar dig så men jag vet att vi ses igen
ja jag saknar dig så men jag vet att vi ses igen


Du just du där uppe i himlen som ser ner på mig, just du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta som du aldrig kommer att försvinna ifrån. Jag vill spola tillbaka tiden så att du får träffa min älskade familj, och att det faktiskt gick bra för mig efter allt. Önskar att vi fick låna våran ängel en stund till. Det fanns bara en av dig och vi alla älskar dig, du försvann alldeles för tidigt. ​

Likes

Comments

Människor kommer, människor går

I ditt hjärta lämnar dem spårMen ingen är den andra likOch du min vän du är unikRensa dina tankar när det behövsFör dem stal dina drömmar ifrån digoch ditt hjärta det klövsoch nu har du inget kvarbara massa frågor som saknar svarmen skit i vad dem säger, skit i vad dem görlev ditt liv som du vill, tills den dagen du dördet är dig själv du lever förså, skit i vad dem säger skit i vad dem görmänniskor kommer och människor gårvissa lämnar glädje, andra djupa sårmen ta dig tid och gör det du villoch visa att du räcker tillja, skit i vad dem säger, skit i vad dem görlev ditt liv som du vill, tills den dagen du dördet är dig själv du lever förså skit i vad dem säger, skit i vad dem görjah, skit i vad dem säger, skit i vad dem gör (skit i vad dem säger, skit i vad dem gör)lev ditt liv som du vill, tills den dagen du dör (tills den dagen du dör)det är dig själv du lever för (det är dig själv du lever för)tills den dagen då du dörskit i vad dem säger...skit i vad dem gör...

Likes

Comments

Hatar hatar hatar
Just det gör jag med denna vecka. Akuten med Emma. Johan fick domen att han måste opereras. Det positiva är att vi kan göra den i höst. Nu har mille också blivit sjuk. Jag blir så ledsen när han kollar på mig helt förstört och säger mamma gör mig frisk jag orkar inte mer. Och i allt det här är även jag sjuk som ska försöka orka hålla upp allt. Så har blivit små bråk som är helt onödiga men dom är där. Och det gör mig så ledsen att ingen förstår mig.

En mamma kan också bli sjuk och behöva vila.

Jag skriker inom bords kalla mig världens sämsta mamma för känns redan som jag är det.

Mycket värk i kroppen och feber säger ja god natt.

Likes

Comments

Hej
Efter en jobbig kväll i går som slutade med akut besök för våran älskade dotter som hade stora problem med andningen. Dom hjälpte henne bra och vi kunde få åka hem. När vi kommer hem får jag skit hög feber och ont i ryggen och hals. Men nu till kvällen börjar jag repa mig förutom ryggen. :/ imorgon väntas ännu mer sjukhus då min älskade Johan ska ha en hel dag där med läkare sjukgymnaster. Håller tummarna att han slipper operation.

Bortsett från detta så har det varit bra med oss. 😜

KRAM 🎀

Likes

Comments

Har hänt mycket här. Johan åkte äntligen in till sjukhuset för knät. Var tyvärr värre än vi trodde. Så i värsta värsta fall blir det operation. Nu väntar vi bara på en kallelse för mer undersökningar. Och förhoppningsvis kan vi utesluta en del.

Jag har en fix dag hemma med sovrum sånt man inte riktigt hinner med annars. Men nu väntar jag på att sambon ska komma hem på lunch.

Det känns som en spark i magen när någon lägger upp ultraljudsbilder på nätet. Även om det inte är någon som jag känner eller umgås med. Det är riktigt jobbigt. Just nu känns det som att det aldrig kommer kännas bättre än så här. Det är fortfarande riktigt tungt. Även om jag är glad för andra att det går bra så är det jobbigt det jag gick igenom. Skulle vilja trycka på en knappt så är alla känslor tankar gått över.

Nu kom Johan nu är det lunch. ❤️

🎀kram🎀

Likes

Comments

När sin familj rasar och dom glömmer/lämnar mig. Har nog aldrig känt mig så sviken. Jag vet att vi går igenom en kris för min syster men för det kan man inte stanna tiden. Har nog aldrig känt mig så ensam även om jag har sambon och barnen. Men min familj har ju alltid funnit där. Men nu vet jag inte längre. Kommer nog aldrig bli som förut. Känns som att en liten del i mig har dött.

Känns som att allt rasar framför ögonen på mig och jag kan inget göra.

🎀

Likes

Comments