Idag kom vardagen tillbaka för våran del. Så nu sitter jag här i väntrummet och väntar på min stora kille som nyss gick in till logopeden. Han har blivit så stor från att alltid vilja ha mig vid sin sida när han ska göra något nytt till att han faktiskt vill göra detta själv. Jag hoppas detta med hans tal är något som kommer växa bort för hans skull. Han har perioder då han tycker att det är jätte jobbigt och han vill inte kliva utanför huset. 😕
Mamma hjärtat går i bitar när det är såna perioder.

Jag och Johan jobbar sten hårt i köket nu så nu är det inte mycket kvar, några täcksidor bara. Längtar massor tills köket är klart då är hela nedre våningen klar. Bara utbyggnad som ska fixas. Men det kommer. Den kom ju in i bygget så sent.

I föregår började Johan måla våran trapp vit det kommer bli så bra. ☺️👍

Jag trivs mer och mer i vårt hem jag vill stundvis inte ens gå hemifrån för jag vill bara boa in oss. För nu kan vi verkligen förs det ordentligt. 👍😊

Nu ska jag avsluta för nu kommer nog min kille ut snart.

Kram ❄️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom att det snart är julafton så vill jag tipsa om en toppen julklapp antingen till dig själv eller någon du tycker om.

Det är denna lermask

Den djuprenar huden och tömmer porerna. Jag tycker att den är ett måste i badrumsskåpet för att hålla hyn ren och fräsch.
Man kan även använd den på hela kroppen.

Jag tycker verkligen att den är bästa toppen och jag kan garantera er toppen resultat. Och att ni blir nöjda. 👍

Tveka inte släng iväg en kommentar så berättar jag mer.

Kram ❄️

Likes

Comments

Hej jag är så sugen på att skaffa en snap med 6 stycken andra som vill dela med av sin vardag. Man får alltså en dag var i veckan där man snapar hur mycket man vill. Finns det någon där ute som är sugen så kommentera här eller på någon annan av mina sociala medier. så får vi ihop något.


Idag är det fredag och vi har som alla andra fredagar haft pappa hemma. Älskar våra fredagar. Idag vart det fix hemma tills Emma slutat skolan då får vi in för att fixa taco fredag och andra små ärenden.

Nästa söndag åker vi till Teneriffa och jag börjar bli lugnare nu med stressen och allt sånt, det blir som det blir allt går att lösa på något sätt.

Idag tappade jag min mobil i golvet så den lever sitt egna liv ibland med sprucken skärm, jag hoppas nu att min nya hinner komma innan nästa helg .

Emma va så söt när det hända hon kom fram och pussade min på kinden och la huvudet mot mitt och sa att mamma det är sånt som händer tur det inte av någon av oss som gick sönder. HAHA kunde lika bra ha varit mina ord, hon är hjärntvättad av mig. Min älskade dotter.

Nu kommer snart min J hem efter att ha varit ute och fart så ska fixa lite innan han kommer så vi tillsammans kan sätta oss i soffan och mysa. Längtar tills vår vecka utan måsten kommer.

KRAM på er och ko ihåg att höra av er om snapen. =)

Likes

Comments

Detta är det ända gången jag börjat packat långt innan vi åker. Hela familjen är redan färdig packade och vi åker om 11 dagar. Men jag vet att jag kommer gå igenom väskorna minst två gånger till. Detta är också den ända gången jag mått dåligt och stressad över denna resa. Mår nästan illa hela tiden och mår dåligt över resan. Är så orolig att vi kommer glömma något, mest för att William inte har med allt han behöver.

Men nu ska jag ta kväll och snart kommer barnens pappa hem. ❤️

Kram 🍁

Likes

Comments

Jag vet att det är 17 dagar kvar innan vi åker men det är nu kaoset börjar med väskor som ska packad, vad ska med och vad ska inte med. Hur mycket mat behöver William ha med hur många blöjor. Jag vet att det finns saker där att köpa men ang blöjor blir han så lätt röd och Libris blöjor funkar och dom finns inte där. Och matväg är han så kräsen och äter inte vad som helst. Fick han välja själv skulle han nog bara vilja ha flaska. Men det går inte så här måste det packad massor. Och dubbelvagnen ska med så den ska snyggas till och packas. Och den väska är lika hög som jag typ Hahah 😱🤣

Jag har bokat frisör och fransar och naglar. Jag vet detta är då inget måste men jag och sambon tycker nog båda två att jag behöver lite avbrott mellan all stress och tänka på mig själv. Blir mycket måsten och barn för det mesta annars. Så ska faktiskt bli lite skönt att pyssla om sig själv. ☺

I skrivandes stund håller jag på att fixa det som måste handlas innan resan till hela familjen. Jag vet att allt kommer lösa sig och att jag inte behöver stressa upp mig. Men jag är flygrädd så ist för att fokusera på att jag ska flyga fokuserar jag på vad som ska med. Så behöver jag inte redan nu ha ont i magen för att jag ska sätta mig på flyget igen.

Men jag vet att allt detta är värt det för jag älskar stället. Vi åker då till Teneriffa och 17 dagar. Och det ska bli så skönt och välbehövligt. ❤️

Kram 🍁

Likes

Comments

Idag tyckte jag det var på tiden att fixa fram gåvagnen till William. Jag tror dock att den skulle kommit in i huset för någon månad sen. Han ställde sig vid den och började gå/ springa på en gång 🙈.
Han kommer nog gå inom någon vecka om han forsätter så här. Lilla pojken mammas. STANNA TIDEN!!!

Älskar denna tiden med William han lär sig nya saker hela tiden och han är så kul att umgås med han skrattar alltid. Han är sällan ledsen. Han växer hela tiden och han blir sin egen lilla person. 😘❤️

Emma och Mille växer dom också Och blir sina egna mer och mer för varje dag som går. Älskar att umgås med alla mina barn dom är så roliga att prata med. Att höra alla deras tankar är så härligt.
Önskar dock att jag kunde få lite mer tid med Emma och mille själva. Bara Emma och jag och bara mille och jag. För jag tycker det är viktigt att visa att dom också kan få egen tid med mamma eller pappa. Vi försöker få till några sånna stunder varje vecka, men det är inte lätt alla gånger.

Mina tre barn gör mig till att orka och va den jag är i dag. Min familj är det viktigaste för mig och därför tycker jag det är viktigt att alla ska få sin tid dom behöver med mig. Ibland går jag sönder i hjärtat när det går en dag så jag inte hunnit med allt dom vill.

Nu ska jag ta kväll och mysa i soffan ska upp tidigt Emma ska va på skolan 20 min tidigare imorgon. Och 20 min i denna familj är väldigt viktigt på morgonen.

Kram 🍁

Likes

Comments

Asså shit va dålig jag blivit på att uppdatera åt er, men det har sin anledning.
Jag är inne i en väldigt mörk period men jag känner nu att allt börjar bli ljusare och jag börjar må bättre. Jag ser ljuset i tunneln. Denna gång har den dåliga perioden varit i flera veckor annars, den brukar vanligtvis vara Max en vecka när den kommer. Men jag är så glad att jag har min sambo som är min stötte pelare i allt. Han finna alltid där när jag behöver något men när jag är i mörkret så finns han extra där för mig. Jag är så glad att jag har han. Han gör så jag bågar va mig själv även om jag mår dåligt.

Med andra ord så har jag inte så mycket att säga eftersom att vi inte gjort något eftersom jag mått som jag gjort. Jag har inte ens tagit mig ut. Knappt orkat duschat och då är det illa. Nu har jag och Johan bestämt att vi ska ta reda på varför det blir så här vad det är som gör att jag mår så här i perioder. Så nu hoppas jag bara att dom kan hjälpa mig till att få klar het i vad detta är.

Dessa två älsklingar, jag är så stolt över dom och dessa två får mammahjärtat att smälta flera gånger om. ❤️

Ha en fortsatt fin kväll.

Kram 🍁

Likes

Comments

Jag är helt slut i huvudet idag och ville gå och lägga mig redan innan jag gick upp idag. 🙈😩
Känner att jag måste in och visa att jag lever i alla fall. Bjuder på bildbomb och låter bilderna sköta snacket så skriver jag igen när jag mår bättre och är piggare. 👍

Likes

Comments

Ohoj igår hängde jag med helt nya mammor. Att jag vågade gå ur mitt trygga zon var helt otroligt. Jag kan säga att det kommer jag göra igen. Så trevligt, lite synd att jag var tvungen att gå så tidigt då jag skulle hämta Emma, men det kommer säkert fler tillfällen. 😊

Just nu sitter jag och gör så Emma får in något i magen innan skolan som vi snart ska åka till. Grabbarna sitter och kollar Tarzan. Eftersom att vi kom upp lite sent idag få jag och grabbarna äta när vi kommer hem.

Idag på schemat står det att hämta och lämna Emma på skolan. Få till en solning. Och leta åkpåse. Då jag inte hittade den hos mamma igår.

Va ska ni göra idag?

Kram 🍁

Likes

Comments

Vår helg har varit toppen. Vår helg började i fredags med mys frukost Hela familjen. Pappa va ledig och Emma hade studiedag. Så blev lunch på Ikea sen firande av gammelfarfar och gammelfarmor. Sen hem för massa mys. I lördags blev det fyrhjulings åkande och cross åkande för barnen. Var så kul att se att dom blivit så duktiga. Mamma stolt även om jag tycker att det är lite farligt. Men kul att se att dom tycker det är kul. Söndagen var bara en slapp och städdag hemma. Efter kalaset på Leos lekland som mille var på och firade kusin.

Kust det Johan har nu också satt upp den första panelen. Han är så duktig och det kommer bli så bra. 👍längtar lite extra tills det blir klart nu.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen för det är ett jobbigt möte som väntar imorgon. Men mer om det i ett annat inlägg.

Kram 🌸

Likes

Comments