Hverdag

Hei!

Ble et lengre opphold enn jeg hadde trodd fra bloggen. Det er mye som skjer for tiden. Både privat og jobb relatert. Blant annet holder jeg på med lappen, som tar mye tid. Jeg føler det var endelig på tide å ta tak, og skaffe meg sertifikatet. Bikker snart 21! (Tiden går alt for fort)

Ellers som overskriften sier, så er det mange tanker ute å går. Jeg må dessverre ta en ufrivillig pause fra jobb, men dette er både positivt og negativt. Det er positivt for jeg får tilbringe mer tid med Theo (katten min) som er bare 12 uker gammel, jeg får konsentret meg som sagt om lappen og Geofag 2 som jeg legger til vitnemålet. Skal ærlig innrømme at det er litt trist at jeg nå skal ha 1-2 måneder oppehold fra jobb, men sånn er det nå bare.

I dag er det nøyaktig 3 uker siden jeg hentet Theo. Det er så rart å tenke på! Tiden går så altfor altfor fort, og han vokser ekstremt mye hver dag. På tirsdag allerede har han sin første time hos vetrinæren. Da skal han vaksineres, ha generell sjekk på helsen og klippe klør. Han skal nemlig være innekatt, noe som gjør at han har ikke stort behov for lange, skarpe klør.


Nå skal jeg snart finne sengen, ettersom det er tidlig på jobb i morgen. Til helgen tar jeg heldigvis en velfortjent pause og drar til Sverige til pappa og min bror.

Fortell meg gjerne om din hverdag, og dag generelt! :)

- Emelie Isabell

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Hei!

Oi ... Noe nytt og spennende er på gang. Jeg + blogg har vel aldri vært et tema, men føler et behov for å ha et sted hvor jeg kan skrive fra hjertet. Både på godt og vondt i hverdagen, dele inspirasjon og få tømt meg på en måte. Denne bloggen kommer til å være ekte og ærlig. Jeg gleder meg!

Hvem er så jeg?

Jeg er en 20 år gammel jente som er født i Sverige, men har bodd i Bergen nesten hele mitt liv. Jeg pendler en del til Malmø/København da jeg har min far, bror og pappa sin familie der. Jeg er veldig glad i livet, på både godt og vondt. Jobber for øyeblikket, da jeg er litt usikker på hva jeg ønsker å begynne å studere.

Er en jente som er spontan, glad i å reise og oppleve nye steder og kulturer. Har bodd til og fra i Spania da jeg gikk på ungdomsskolen og videregående. Du finner meg ofte på kjøkkenet, da jeg er veldig glad i å lage mat og bake. Så det blir det en del av å finne her. Både oppskrifter jeg tar fra hodet, men også mine favoritt oppskrifter.

Jeg runder av her, fordi jeg ikke kan fortelle alt i et innlegg. Skulle det være spørsmål angående noe, er det bare til å ta kontakt enten ved å legge igjen en kommentar eller sende meg en mail. God natt!

- Emelie Isabell

Likes

Comments