View tracker
View tracker
View tracker

En dag bestående av sol genom fönstret, och en kylig känsla i kroppen av dem mindre grader värmen kommer upp i utanför, en sån dag är fin.

Varmt te eller kaffe, med en filt eller ett täcke runt om sig är ett pluss på kanten. Gosar med katten och dem färgade löven ger dagen lyster.

Trevlig söndag, andra oktober, dagar närmare halloween.

Underbart.

Likes

Comments

​I torsdags

Likes

Comments


bon garçon regardant"

Good looking boy


Likes

Comments

Mammas födelsedag💛

Likes

Comments

Godkväll.

Det översta ljuset är för nu, ikväll. Jag har kollat på tre avsnitt i rad av Desperate Housewives.. Är nästan hemskt hur fast man kan bli vid en serie..fyfan. Men mhm, jag älskar det. Speciellt just nu.

Igår blev det vin efter en myskväll med tjejerna i familjen.

Idag har jag pluggat, bakat paj, med äpplen som kom ifrån grannens trädgård (så sjukt mysigt), latat mig framför tv, ritat, skött min hygien och försökt njutit av dagen.
Allt för att komma undan tanken av att jag saknar Gabriel.

Imorgon är helgen slut, men.. Jag börjar inte för en halv 11 så jag är okej med det.

Just nu ligger jag i sängen och ska försöka bli så pass trött att jag faktiskt somnar, godnatt.

🎙📻🕯🏷

Likes

Comments


God eftermiddag.

Igår kväll kunde man hålla sig utanför huset och känna varma vindar dra förbi, trots att det var väldigt blåsigt. Det var underbart, speciellt med en kopp Té till och lite musik i bakgrunden.Imorse var det höst väder, och frukosten blev serverad på altan. Sen kom sommaren tillbaka igen, och shortsen åkte på innan promenaden med mamma.

Det blev några fynd för oss båda på några små affärer. För mig blev det ljus med kaffe doft, kakor, rakhyvlar och kakao. Mamma köpte bl a. en väldigt fin blomma. Riktigt mysigt.
Efter promenaden blev det en fika med hela familjen utom pappa, som är ute och fiskar med Leffe.

Ikväll blir det något slag av "tjej spa" här hemma. Det pratas om bastun och badkaret, samt taco kväll och en bra film. Låter underbart tycker jag.

Trevlig lördag!

☕️

Likes

Comments


Skolan var rätt kul.
Jag har sprungit.. Denna gång gick och kändes det bättre.
Det är fredag..och det är faktiskt fredags stämning här hemma. Underbart.                 Våran potatis ur landet är uppgrävd och rabarber fyller köks ytan. Vi fixar maten och musiken flyter..                                                 Jag har räknat matte..efter att helgen drog igång. Känner mig duktig.                       Planerna kommer sen.


Jag träffar inte Gabriel i helgen..men kanske nästa!

Trevlig helg.

Likes

Comments