Haha hej! Jag hade en super mysig lördagskväll med underbara vänner. Det blev sällskapsspel, klättring, ätande och en hel del skratt. Super nöjd!

I slutet var jag dock så trött att jag faktiskt somna och sedan vaknade ca. 2 h senare med en massa ögon stirrande på mig, haha. Jag undrar vad jag missade.

Tack för kvällen! ❤


Idag vaknade jag dock rätt sent, närmare halv ett..Jag vart nämligen hungrig när jag kom hem inatt och behövde bädda sängen innan jag kunde lägga mig. Så jag la min nog inte ner på kudden förren närmare halv fem, och jag tror att det var anledningen till att jag inte mins att jag slagit av alarmet vid åtta, haha.
Jag har alla fall läst I marknadsekonomi boken och försökt fått in lite vägmärken idag, samt gått en liten promenad med min syster. 


Imorgon väntar en tidig uppstigning, då jag ska bli avsläppt av mamma framför skolan mellan 07-07.30 (jag tar den lata vägen) då hon åker till jobbet. Där ska jag försöka hämta företagsekonomi boken som jag tragiskt glömt I skåpet, och efter det tar jag bussen hem.

Jag tror att jag och Emma dessutom ska testa våran "andra" prototyp imorgon. Vi har nu ett annat vax, större veke och ska använda oss av mer doft för att se om vi kan lyckas ta fram vår färdiga produkt. Önska oss lycka till!


Våran instagram heter @cuplight.uf och våran Facebook är @cuplightufuf Kika gärna in och följ våran resa!


Ha en underbar dag! 🍁😙

Underbaringarna

Här ser jag så fluffing och go ut, tack till gamla nians grå tjocktröja!

Alec och jag, haha gud vad jag skratta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helloo!

Just nu händer en hel del och idag fyller även Gabriel år! Jag väntar just nu på att få fira honom..
Imorgon ska jag jobba och dessutom ut på vägarna igen (bara för att förvarna)

I onsdags hade jag en super härlig dag I skolan med presentation framför drakarna angående UF-företaget och lite mingel. Och jag känner bara att jag är så sjukt glad att jag har fått chansen att driva detta UF företag med min underbara vän Emma. Dagen avslutades dessutom med en härlig taccokväll hos Emma med Alec och Elias, riktigt gosigt och roligt. Och jag stannade över hos Emma den natten..

...och natten som var! Vi pluggade och fixade en massa UF grejer fram till 03 på morgonen innan vi började fixa oss för sängen. Sömnen blev ca. 2 timmar men det var det helt klart värt! Det blev en hel del kaffe, mycket skratt och mycket gjort! Helt underbart!

Och idag är det fredag!! Woo! Ha en super mysig kväll allihop! 💞

Kaffe kaffe kaffe

Här testarvi våran produkt!!

Tacco tacco tacco

Våran prototyp på våra visitkort!

Här andas vi mellan drakarna och minglet! (taggad)

Likes

Comments

Hej snygging


Andra dagen I skolan av hösterminen 2017 är nu avklarad och ärligt talat var jag lite skeptisk inför denna dag, men jag har haft det super trevligt! #nöjd

Och.. vårt pris för att ha kommut sist I dagens tävling var frukt!! Käkade 1 banan och 1 nektarin innan lunchen, känn på den.


Igår åt jag och Emma en mysig mellis på stan (salladen var god) och sen blev det en kall men väldigt rolig kväll på holmen med några underbaringar!


Nu taggar jag och Emma inför UF... ladda ladda!


Ha en fin fin höst! 😙


Likes

Comments

Hjälp!!

På onsdag är skolan igång igen och som jag och Emma håller på borde lugnet lägga sig, men tvärt om!! Da da da da. Jag är både taggad och skit nervös över dem kommande terminerna. UF skall genomföras, Körkort pressar som ett måste I både kropp och knopp, nya I närheten, hy problem, livet I sig. Jag vill till Paris hörni!! Vill vara I Paris när den första snön faller, den vill jag känna I Paris, se.

Seen..sen är det ju Halloween! Jag längtar efter varmfärgade träd, en massa löv yrande på backen, kyla, att känna behovet av vantar och sjal, massor av doftljus, pumpor, mörker, dofter, skräckfilmer på teven..(Tjocka och stora tröjor har jag på mig nästan oavsett) Jag längtar nå enormt!

Det är söndag. Jag väntar på att Emma skall ringa och låter musiken fylla rummet. Jag dricker te och jag tror att 100 st påsar snabbt men säkert börjar gå mot 0. Njut av nuet, gosa ner dig. Jag kan inte släppa allt jag känner att jag måste göra, samtidigt är jag så sjukt trött.. Helgen har åtminstone varit rätt fin.

Likes

Comments

Vad är nästa? Det är jobbigt att se hur människor drabbas på olika sätt av allt det som sker I världen och då menar jag allt det som sker I övrigt inräknat. Så mycket förstörs med detta. Det är svårt att hitta dem rätta orden, om det finns några. Att veta hur vi ska gå till väga, vad vi kan göra, att finna kraften att göra detta. All osäkerhet. Ge bara inte upp ! Och njut av dagen oavsett om den större delen av dagen är fruktansvärd, lite gott läggs alltid in bara du är öppen för det.

Underbaring.

Likes

Comments

Hellooo!

Jag fick jobba I måndags och igår vilket var super roligt!! Nästa gång blir på tisdag nästa vecka och jag ser fram emot det. Personalen är underbar.
I måndags blev det även en frappe på stan med Emma efter jobbet och vi jobbar på med lite (än så länge) hemligheter"..Timmarna flyger iväg men samtidigt har vi också väldigt kul emellan åt vilket jag uppskattar något otroligt.

Om fem dagar sitter jag I skolan igen?? What? (förlåt om du inte ville bli påmind)
Jag ser fram emot det samtidigt som jag vill att sommarlovet ska fortätta under en längre tid, haha.

Idag vaknade jag 07.45 och det blev frukost med mamma I sängen innan hon drog till jobbet. Super mysigt!
Senare ska jag ner på stan och träffa Darya och Emma och mot kvällen blir det en stund hos Vilgot med andra underbaringar. Det kan väntas jobbiga studer dem kommande veckorna, låt oss hoppas att det inte blir så!

Hoppas din dag blir super! Kram.

Likes

Comments

Imorse fann pappa denna fastsatt på bilrutan innan vi körde iväg mot jobbet. Jag har min aning om vem det är. Thanku ❤

Likes

Comments

Hello!

Igår hade jag först en super mysig dag med min mamma I Västerås, tack så jätte mycket för det, I love u. ❤

Mot kvällen blev det sedan bio med Emma, vilket också var super mysigt!! Promenad på det. Annabell 2? Ganska bra tycker jag!! 

Idag har jag jobbat, wii.

Trevlig kväll!


Någon dag innan detta blev vi också bjudna på bion "dunkirk" av Gabriel som hade fått biljetter av jobbet! Sen blev det glass också, en kväll I Borlänge! Tack Gabriel.

Likes

Comments