Måndag!

Hej

Idag har jag börjat lite på en idrotts uppsats, gjort ett prov, missat en bokad tid, flörtat, pluggat till ett annat prov och ätit en hel del.

Appropå ingenting egentligen, imorse var jag så strött. Så trött att jag faktiskt lyckades sätta på mig min pyjamas, under mina vanliga kläder, efter duschen innan jag begav mig till skolan, utan att lägga märke till det. Vilket var lite härligt att se när jag väl kom hem. Hoppas det händer dig!
Dessutom hade jag en sån jävla konstig dröm imorse, och jag har kännt mig lite frånvarande hela dagen. Svävat lite på moln sådär. Vad underbart!

Imorgon är det prov igen, och jag tänker försöka njuta bort det jobbiga, trevlig kväll och sov gott ni som känner fört! 

Massa kramar

Likes

Comments

Fredagen bestod av plugg.

Och, igår blev det en shoppingtripp till Västerås med tre ögonstenar, och pengar som hade lämnnat plånboken innan hemfärd.
Kvällen bestod av trevligt sällskap, skratt, vin och frustration vid dens slut. Lördagen var mycket bra, jag njöt i bilen hem ifrån Västerås innan den nya dagen blev till, och verkligheten han ifatt en. Jag njöt, tack för en fin lördag!

Idag har jag pluggat. Och jag är nöjd att jag åtminstone lyckades lyxade till det med att sitta ute i vårsolen innan den gick i moln.

Imorgon har jag prov, jag längtar tills efteråt.

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hej

Idag gjorde jag raka motsatsen till det jag skrev igår, vilket är lite hemskt, men vissa saker får man jobba på!
Annars är det stressigt och tröttsamt på olika nivåer, men jag är nog glad ändå.

Trevlig Fredag!

Likes

Comments

Hejhej

Människan klagar förmodligen på allt möjligt, och sådan vill jag egentligen inte vara. Människan är också egoistisk och dessutom girig, och girigheten är ju jävlig att försöka kontrollera, så visst är det väl lite extra vacker när någon faktiskt lyckas? Jag tycker det. Jag älskar att lyckas undankomma min girighet, min egoism och min tendens att hela tiden lyckas klaga på något.

Därför är mitt mål med morgondagen, till att börja med, att undvika detta vi satt ord på, girighet, klagan och egoismen. Imorgon vill jag vara kärleksfull, så vill du ha en kram, kom till mig.

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Tack fina och underbara Gabriel för att du har helt underbara eventuellt spontana ryck💛

Hello Hello

Idag har jag spenderat en dag ute i backen med en fin klass kallad "Ek16". En riktigt underbar dag med sol, snö, underbara vänner, skratt, irritation, snowboard, socialitet, mat och en massa vatten.
Jag älskar idag.

När jag kom hem möttes och överaskades jag av min ovanligt otroligt glada syster som tagit sig friheten att ha mina träningskor.. innan jag kom in genom dörren och såg en leverans. Blommor, choklad och en riktigt mjuk nalle satte ett ännu större leende på läpparna, då jag innan redan märkt dagen som riktigt bra.

Efter att jag hade satt blommorna i en vas, kollat in chokladen ordentligt, socialiserat mig med min syster, kysst nallen på nosen och pluggat en stund, kom pappa innanför dörren... Med fika!
Sen kom mamma med lotter och lakrits innan pastan till middagen kokades. Underbart? Väldigt.
Och jag var nöjd redan i backen, thihi.

Trevlig alla hjärtans dag!

Likes

Comments

Hejhej

Idag fick jag inget plugg gjort, utan morgonen började mysigt i sängen innan det blev familjefrukost och en dusch. Efter det var det bara att fixa sig och sedan bar det iväg mot bjursås.. Grattis fina Helena säger jag!! 💛 Det blev en eftermiddag i kyrkan och en middag på något dösberg.

Trevlig kväll..!

Likes

Comments

Gokväll!

Idag har jag levt på kaffe sen frukosten vid kl.10 imorse, och pluggat hela dagen fram tills nu. Mamma frågade nyss om jag levde, och efter en kort granskning svarade jag "Nej"
Jag är så trött, stressad och det känns som om jag sover över mina anteckningar.
Jag vill göra något annat än plugg..så efter maten, om jag orkar, blir det en springtur i mörkret.
Det värsta av allt är att jag har så mycket kvar!! Dessutom sitter min syster och pluggar i körkortsboken, vilket betyder att jag ligger efter med körtkortet... Jag längtar inte till måndag. Jag längtar inte alls.
Min stress tar över helt haha!

Likes

Comments

Ett juridikprov väntar imorgon och nästa vecka är fullspäckad... Jag måste få göra något annat med mitt liv än plugg, utan att få konsekvenser för att jag gör det!! Jag tror att jag sakta blir galen, jag behöver ett riktigt sommarlov

Likes

Comments