Denna måndag var underbar. Efter en ganska händelserik helg var det perfekt med en solig, skön måndag som denna. Vädret, männiksorna. Leenden. Underbara måndag.

Trevlig kväll underbaring!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Goodmorgon.

Klockan är halv nio och jag sucktar kaffe...
Gårdagen var skön, lektionerna var så sjukt sköna att det knappt var verkligt haha. Och mot kvällen var det först segt, men det blev bättre. Thank u.
Idag får vi se vad som händer...Jag ska åtminstone skriva lite på en svenska uppgift..sen får det bli som det blir helt enkelt..

Ha en trevlig dag!

Likes

Comments

Torsdag...första eftermiddagen denna vecka jag inte pluggar på?? Haha så sjukt skönt!!
Och jag möttes med kaffe när jag kom hem idag..underbart!

Just nu njuter jag av lite musik och sen får vi se.. vill nog fixa lite på rummet, träna lite, duscha och bädda rent i sängen, så att jag kan lägga mig och verkligen få den underbara känsla jag då får. Fräscht

Likes

Comments


Hej snygging!

Mina dagar går ut över plugget, jag pluggar seriöst hela tiden. Och om du inte finner mig  med en massa skolböcker i handen, så står jag antagligen med kaffe eller lyssnar på musik istället.

I övrigt tänker jag konstant på vita långa tropiska orörda stränder, och längtar bl.a. efter vårblommor.

Nu ska jag mysa ner mig med lite musik och tända några ljus, samtidigt som jag försöker stressa ner lite inför provet imorgon.

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Kaffe, dusch, plugg, lena ben

Likes

Comments

Jag och Emma satt och pluggade i skolan hela dagen? Jag är tacksam för den underbaringen. Kvällen fylldes av kaffe och en podcast. Jag vill njuuuta

Go kväll!

Likes

Comments

Plugg, stress, tankar, drömmar och ett sent födelsedagsfirande av underbara Emma. (mystid med två fina vänner)

Imorgon är det fredag!! Och vi är "lediga" wohoo!
Dock tar både jag och Emma bussen ner till skolan vid 9 imorgon bitt..för att plugga en hel del som står på schemat..utesluter sovmorgonen..vi är duktiga vi!

Godnatt 😴

Likes

Comments

Hej hej 💃

Det är synd att klaga helt på en hel dag när det faktiskt fanns en hel del positiva saker med den också, så.. inget klagomål ikväll, utan bara ett stort tack till dem underbara människorna jag har i mitt liv.

Idag gjorde dessutom jag och Emma, med hjälp av en underbaring till lärare,  matteprovet en dag tidigare än planerat. Vilket är helt underbart, då det ger oss en ledig tisdag. Underbart, underbart, underbart!

Just nu ligger jag i sägen och skall alldeles strax försöka somna, så att jag inte lyckas vända på dygnet.

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej,

efter en väldigt jobbig, men samtidigt fin och underbar helg, med underbart folk, visar mobilens skärm snart "måndag den 13 mars." Vilket betyder att det faktiskt är söndag idag. Jobbigt? lite.

Imorgon väntar ett matteprov och några svåra val. Jävligt jobbigt tycker jag, om jag får skriva så.
Helt ärligt vill jag nog helst bara utomlands nu, sommarlov hade varit lämpligt, en gratis och fin flygresa med någon underbar också. Det hade suttit fint. Eller en härlig konversation över en kopp kaffe, underbart. Super fint!  Vem är frivillig?

Just nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik och räknar ut hur mycket sömn jag får om jag somnar nu, eller om 5 minuter.
En positiv sak är att våren verkar bryta sig igenom. Det känns underbart!

Trevlig kväll, underbaring.

Likes

Comments