Hej dagen har varit suverän!

Jag vaknade med uppsvulna ögon efter en betydelsefull borttappning igår kväll. Sen har jag pluggat, tränat och ätit alldeles för mycket, haha!
Just nu sitter jag I soffan och ser "Nothing Hill" med systern min. En mysig söndag och ett kort lov men dagar att se fram emot! Imorgon..väntar plugg.

Lördagen, gårdagen var suverän föresten!! Älskade farmor och farfar och älskade familj. Det blev finmat och familje kvalité.

Gokväll! Nu börjar filmen igen..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Detta höstlov rullar på snabbt som tusan!
Tidigare I veckan har jag och Emma sprungit ärenden fram och tillbaka, det har varit fest, familj och plugg. Tiden räcker INTE till!!

Igår stod vi I Erikslund och hade försäljning, det var så sjukt roligt och underbart. Trevliga människor, trevlig personal och älskade familjendelemar fanns till hands. Super trevligt!!

Idag åker jag och familjen till Örebro och träffar farmor och farfar. En super mysig lördag kommer det att bli. Just nu väntar jag bara I bilen på presterande faniljemedlemmar (som är 40 minuter sena?? - Vi skulle dra vid nio.)

Ha en super dag!

Likes

Comments

Hellu hellu!

Gådagen var mycket mysig och rolig!

Först marknad med mamma på stan, vilket var mycket underbart med alla super härliga dofter som kom med nostalgi från tidigare år. Glädje.
Senare blev det en mysig fika med familjen hemma. Elona och pappa spacklade rummet och jag hoppade sedan in I duschen. Pappa fixade middagen..suuuper go.  Mot kvällen blev det fest hos Alec! Super roligt var det, dock lyckades jag nog dricka mer än tänkt.

Idag har jag målat monter bakis och skakis med min underbara vän Emma. Super härligt det med, båda längtade bara till en dusch och att få lägga sig I sängen, haha!

Nu ska jag nog vila mig ett tag, jag har sprängande huvudverk haha! Så sjukt obehagligt. Godnatt!

Mamma köpte mini yoghurts till mig idag, älskade underbara!

Likes

Comments

wooo! Vilken dag!

Det är fredag och höstlovet är nu! Skönt.
Idag har jag och Emma packat produkt och varor inför Erikslund, sprungit på lektioner och pratats vid med våra underbara lärare.
Efter lunchen var dessutom vårat första ljus sålt! Super kul!! Alla hinder som kommer nu med detta är samtidigt så sjukt spännande, roliga och intressanta att lösa. Tacksamheten är väldigt hög.

Imorgon funderar jag och mamma på att ta en promenad på marknaden I stan (köpa munkar till kaffet bland annat, Oh la la!!)
Jag ska dessutom städa I garaget (
där jag och Emma ska måla montern på söndag!! jag är så sjukt taggad.) och fixa med lite grejer jag inte hunnit med tidigare.
Sen pratar pappa om spackel..? Vi gör om Elonas gamla rum och plötsligt blev jag delaktig I den processen? Inget mig emot!
Så.. morgondagen ser riktigt fin ut.

Som något extra, övrigt I detta röriga och kanske inte så sammanhängande inlägg (som vanligt) har jag några speciella önskemål och planer under detta lov.
Här ser ni några av dem!!

* Halloween fest med ett par underbaringar.
* Pumpa skärning!!
* Övernattning med mys och skräck med min underbara vän Emma.
* Erikslund!!
* Ärenden inom företaget!
* Att kunna Juridik och Natur provet!
* Mysig fika på stan med goa vänner!
* Återträff med någon jag saknar mer än synligt och som jag kommer att tänka på ganska ofta.
* Kärlek!
* Höstmarknad!
* Egentid hemma, BABY!
* Återhämtning.
* Örebro!
* Familjetid.

YES! Vilka övervälvande veckor det varit innan detta lov. Såå mycket har hänt..jag har kännt lycka, förtvivlan, sorg, faktiskt hat för första gången (det gick bort efter 2-3 dagar), lycka osv..Och underbart har det varit!!

Ha ett underbart lov!  Kramar.

Likes

Comments

Hej

Vilka uppdates jag fått idag, super tråkiga uppdates och besvikelser som jag hoppas inte håller I sig.
Annars har det varit en skön dag. Jag och Emma har fått en massa hjälp ifrån lärare runt om oss, vilket vi uppskattar super mycket. I slutet av dagen kan vi därför säga att vi är klara med den skylt vi kommer att ha med oss till Erikslund. Där ett försäljningstillfälle väntar, vilket jag kommer att berätta lite mer om senare!

Nu närmare kvällen har jag pluggat matte och duschat, och just nu ligger jag redan I sängen. Trött, trött, trött. Imorgon väntar matteprov och en del ärenden! Efter det inväntas fredag och höstlov.. Jag har mycket att ta igen psykiskt, haha!

Nu ska jag nog mysa ner mig lite mer I sängen och eventuellt somna, det vore underbart. Annars blir den en sen kväll med té och plugg.

Ha det super fint!

Likes

Comments

Hello!

Logotyptävligen är inskickad, affärsplanen ser fin ut, ljusen (våra mysiga hetingar) är producerade och vi närmar oss vårat första försäljningstillfälle! Super härligt!

Hemma pluggas det matte, massa massa matte & snart är det hörtlov!! Jag ser så sjukt fram emot vad lovet har att erbjuda utöver allt plugg, ser fram emot ledigheten såå! Speciellt någon dag jag bara kan dra mig hemma och mysa hela dagen..en sån dag ska jag ta, me time!

Godnatt finingar!

Jag och Emma I skoltrappen. 📷: Darya Kashani

Likes

Comments

Hej!

Igår kväll hade jag det super trevligt. Det blev mycket spel och sen en mysig biltur senare mot slutet, vilket var underbart.
Jag hade det super härligt, tack så jätte mycket underbara människor. Jag älskar kvällar som dessa.

Imorse vaknade jag närmare nio och gick upp för frukost. Jag vaknade super hungrig, haha!
Efter detta inlägg ska jag ta tag I matten igen..och sen kommer mamma & pappa hem från Prag idag också! Helgen har gått super fort..

Jag hoppas söndagen blir skön för er, passa på och njut!! Jag tror att jag bland annat ska tända en brasa och plugga framför den med té till..Hur mysigt låter inte de? Super fint!

Likes

Comments

Hej, vilken höst dag!

Solen lyser och minuter emellan faller det ner löv I flock från träden, super fint!
Idag har jag pluggat matte och I pauserna har jag kollat på Harry Potter..
Ikväll ska jag hem till Elias, det blir nog spelkväll kanske? Super kul ska det allafall bli och jag är taggad. Det ända jobbiga är nog att ta sig dit, haha!

Just nu sitter jag I sängen, jag har nästan nyss duschat..så sköönt..

Hoppas ni får en super mysig kväll!

Likes

Comments

följande foton är tagna av Linn Holmqvist!

Wiho!

Detta var det lite gosiga jag skrev kort om igår!

Efter ungefär två veckor av längtan blev det nämligen en mysig och glädjefylld eftermiddag I bowlinghallen. Sara och Wilma gick med Elias som verkar varit omedveten och presterande del av oss väntade tålmodigt bakom en vägg tills vi fick ett klartecken. Vi sjöng och Alec snubblade lite lätt över något på golvet, men lyckades hålla balansen, coolingen!
Hur trött jag än var, var det riktigt mysigt och underbart att få vara med på denna surprise för Elias! Jag är super glad för det.
Det blev bowling, lite utmaningar, kramar, presenter och mat. Tack för ikväll och grattis I förskott underbara Elias. Underbart.

Nu ska jag däremot sova, det blev en sen dusch och imorgon väntar en massa plugg igen. Godnatt! ❤

Likes

Comments

Hej Underbaring!

Igår gick jag och Emma en hel del, fick en massa hjälp på traven och idag står det mesta av det vi behöver till prouktionen av våra ljus I skolan. Bara doften saknas. Wii!! Hur skönt som helst.

Idag har jag varit lite frustrerad över tyskan men också hur jag ska lägga upp allt plugg för att kunna vara ledig när jag planerat det. Jobbigt. Jag och Emma skakade dock hand på eftermiddagen om att inte plugga förren imorgon (medan vi smaskade på en chokladbit med undergon av kaffe, mums). Vilket både varit super skönt men kanske också lite dumt? Hur som helst behövde vi nog båda vila lite. Och.. Pacta sunt servanda, hehe!

Just nu ligger jag I sängen, super mysigt med katten som lyckas ta upp lite mer än halva ytan. Älskade Kanel.
Jag är så sjukt..så sjukt trött, hela tiden och kan ändå ligga och tänka fram till 4 då jag äntligen brukar lyckas somna, för att sedan vakna av alarmet vid 6. Då älskar jag min säng och ju kallare det blir ute, ju mer uppskattar jag snooz-minuterna på monarna och det är egentligen underbart. Just saying.

Imorgon väntar en massa gos hörni!! Jag berättar dock mer om det lite senare, hehe!

Trevlig kväll!

Likes

Comments