Jag har blivit med youtube. Kommer uppdatera där mycket mer eftersom bloggen ligger död. Välkomna att följa mig/oss där istället!
Kramar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag minns faktiskt inte hur länge sedan jag var på ett tandläkarbesök, kanske 1 år sedan? Den där vanliga check-up besöket där dem kollar att allt ser bra ut. Men jag har alltid haft svårt för tandläkare - vanligtvis så ska dem ställa tusen frågor när dem har 3 olika verktyg i munnen på mig, så dem gör det omöjligt att svara. Tror vi alla har vart med om de scenariot och det är därför ja valt att skriva texten med Aquadental. Eller så trycker dem hårt med ett verktyg på ställen som jag är känsliga på, så jag får ont och börjar blöda.. Har inte haft den bästa erfarenheten med tandläkare och det har oftast gjort att jag gärna skjuter upp min tandläkartid.

Dessvärre har jag kommit nu till en punkt då jag har ett känsligt tandkött i underkäken och behöver egentligen söka akutvård men min vanliga tandläkare tar inte emot mig just nu. Har kommit till den punkten att jag inte ens kan borsta tänderna utan att jag får ont eller börjar att blöda. En väldigt jobbig period, måste jag säga. Så jag såg denna sidan WWW.aquadental.se , som har just akuttandvård i både Stockholm och Göteborg. Så att veta att de finns kliniker som jag kan hjälpa mig direkt när jag behöver de känns otroligt skönt. Tipsar om att gå in och kolla om ni har några problem likt mig! Känns ännu bättre när det är så nära mig, så då vet jag att hjälpen är nära till hands.

Likes

Comments

Dessa bilder kunde inte mer visa de finaste jag har. Min bästavän, en uteservering och en kopp kaffe. Jag önskar verkligen att meningen "ett varmt väder" också kunde vara med. Men april har verkligen gått upp och ner hela månaden. Ena dagen satt vi och SVETTADES på en uteservering i t-shirt medan vi nu sitter och fryser med en vinterjacka på oss. Ena dagen snö och andra dagen sol, vet inte riktigt vad som händer med vädret. Men det betyder åtminstone att våren är på väg. Men det oroar mig lite eftersom att det endast är 25 dagar kvar till min bal, ska jag behöva stå i klänning och frysa i snö? Hoppas verkligen att det kommer bli bättre SNABBT.

Likes

Comments

Päls - Trendday.dk
T-shirt - Bershka
Bootcut - GinaTricot
Sneakers - Steve Madden

Likes

Comments

Min finaste vän kom med bilen och hämtade upp mig efter skolan. Så vi tog bilen direkt till stan, parkerade och satte oss på Cappuccino. Beställde en underbar räkmacka och tyvärr Cola. Det är ju 20 års gräns på alkohol, så vi kunde inte avnjuta ett glas champagne som resten av vår omgivning. Men colan var nästan lika bra!

Men nu är vi på roadtrip till en destination närmare havet, så vi har tänkt att sätta oss där med några vänner och dricka vin under solen. PERFEKT fredag & perfekt start på påsklovet.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägget är i samarbete med Ideal Of Sweden

Fick nyligen hem två sjukt snygga skal från Ideal Of Sweden, ovanför ser ni min favorit. Fick även hem en i rosa marmor, ni hittar den här, tyvärr så hade posten spelat fotboll med paketet så skalet och förpackningen hade gått sönder. Så mer bilder på de andra skalet kommer snart. Ska även fylla på detta inlägget med lite snyggare bilder på denna goingen.

Detta skalet går under namnet 'Tropical Dots' som ni hittar här, verkligen ett annorlunda men SÅ snyggt skal. Är helt kär i den, behövdes verkligen jämfört med mina gamla, dessutom söndriga, fula skal. Det gör verkligen skillnad med små detaljer som ett mobilskal. Ni hittar detta skalet och så mycket andra snygga skal på www.idealofsweden.se. Jag har även en rabattkod som ger 20% på hela sortimentet om ni anger 'idealSS17', detta gäller en vecka framåt.
#idealofsweden

Likes

Comments

Solen tittade äntligen fram igen i Göteborg. Så varför inte passa på att fira detta med en underbar fika i solskenet. Finns väl inget bättre sätt att fira det på? Vi satt oss på ett nytt favoritställe, Smörgås baren, tog oss en kaffe och snackade om livet. Dem är verkligen så fruktansvärt snälla här, grym service! Dessutom har dem den mysigaste inne-ute-stället, dessvärre kunde vi ej sitta där idag då jag har vänner som röker, och det var ej acceptabelt förrän vid 6-tiden. Så de fick bli utsidan istället.

Likes

Comments

Kändes tråkigt att ligga inomhus som jag brukar göra & plugga. Så jag lyfte ut sängen till min balkong i solen istället. Ett väldigt bra val faktiskt. Så låg där från 4 till 8 och bara försökt plugga matte. Trots att jag inte förstår ett skit faktiskt. Men det är ju därför man måste plugga... Var dock fruktansvärt varmt under någon timme, fick gömma mig i skuggan för att faktiskt kunna koncentrera mig.

Likes

Comments

Har ett schema, ett helt orimligt schema, som jag vill slänga rakt ner i ett sopnedkast. Har minst 2 saker, minst 5 timmar av plugg att göra exakt varje dag, och inte ens dem timmarna räcker till. Samtidigt som jag måste sköta plugget så har jag ett jobb att tänka på. Så dem timmarna jag jobbar, blir timmar som skjuts upp för plugget. En helt orimlig livsstil, tyvärr. Kosten skjuts upp och det slutar med att jag äter 1 gång per dag istället. Jag hinner inte äta, för att plugget ska väl prioriteras?

Jag har fastnat i en ond cirkel. Jag äter inte, jag har mycket plugg som gör mig stressad, som får mig att må dåligt. Jag stannar hemma för att jag mår dåligt, blir mer stressad. Jag äter ännu mindre. Jag blir sjuk för att jag varken sover eller äter. Jag blir utmattad.. Ångest, stress och utmattning, de tre största faktorerna i mitt liv för tillfället.

Vad gör jag för att minska stressen? Jag dricker. Jag går ut med mina vänner, varje tillfälle på helgen som jag får. För den höga musiken är det enda som kan överrösta mina stress-och ångest-tankar. Jag tar en utekväll alla dagar i veckan före en hemmakväll med familjen/vänner. En hemmakväll dämpar inte stressen, den ökar stressen. Att ligga hemma i sängen får konsekvensen av mer tankar, mer frågor, mer irritation.

Jag vet att detta inte är ett sunt tänkande, eller en sund livstil. Men detta är hur skolan påverkar mig. Sömnlösa nätter, en tom mage, med ett osunt tänkande. Jag försöker göra allt för att klara detta, men skolan ger mig bara mer anledningar till att inte göra det. Att jag numera har en vecka på mig att göra 3 inlämningar, varav en är gymnasiearbetet. Ett stort matteprov som kommer ha en stor påverkan på mitt betyg, en redovisning och en Essay som kräver dagar av förberedelser. Allt detta kombinerat på en vecka. Tycker någon att de låter rimligt? Låter de som någon skulle klara av att göra allt detta utan att misslyckas på något av uppgifterna, eller åtminstone få en mental breakdown.

Om 2 månader är helvetet slut, förhoppningsvis kommer jag dit innan jag blir inlagd på psykhem.

Likes

Comments

Gårdagen
You gotta love my red wine lips...

En sjukt mysig och behövlig kväll igår med Linnea. Vi bestämde oss för att dricka lite rödvin hemma hos henne innan vi drog ut. Älskar ju även att min gamla rubrik "Gårdagens festligheter" fick komma till bruk igen.

Vaknade även upp av att Linnea hade gjort den gooodaste frukosten. Väldigt bildvänlig måste jag även säga. Så från att gå från död till levande efter denna frukosten var grymt behövligt. Kaffet räddade helt klart resten av dagen. Men nu är jag hemma och ska fixa lite plugg, innan jag bestämmer vart dagen ska leda mig. Får se vad som händer

Likes

Comments