Header

Idag var det familj 2 som firade mig & Felicia som har fyllt år. Massor av god mat, frukt & dricka, med mycket bra sällskap. Men trots att vi firar oss så är jag & Felicia fortfarande placerade på barnbordet. Myndiga eller ej, dedär kommer tydligen alltid vara vår plats. Vi kommer ju alltid vara små i dem andras ögon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag så besökte mitt hjärta Göteborg för lite hemligheter. Så jag passade på att träffa henne & vi satt oss på Vapiano för att käka lite. Själv beställde jag Carbonara som var riktigt god. Så vi satt där i ungefär 2 timmar och bara pratade om allt möjligt. Behöver verkligen henne här, känns alltid mycket bättre när jag vet att hon är i närheten.

Sedan var hon tvungen att åka tillbaka till Lysekil så jag gick vidare till ett fik där några vänner satt. Så där spenderade jag resten av kvällen. En väldigt bra onsdag, helt enkelt.

Likes

Comments

Keps - BikBok | Jacka - Gina tricot | T-shirt - Zara | Jeans - Gina | Skor - Vans | choker - Glitter

Likes

Comments

​Nu när värmen är helt borta och det kalla vädret bites my ass, så börjar jag ju genast att drömma mig tillbaka till värmen. Känns helt sjukt att det är en hel månad sedan jag var utomlands? Det är inte acceptabelt att det går såhär snabbt. Herregud, det är mitten ur oktober - isch, och det är så fruktansvärt kallt. Har liksom börjat gå i min så kallade "vinterjacka", vilket det egentligen inte är. Har ju aldrig riktigt köpt en ordentligt "klara-av-snön-minus-grader-jacka" eftersom jag har haft lyxen att åka utomlands under dem kallaste månaderna. Men denna vinter kommer jag inte fly? Och det får mig att få panik?

Det är liksom redan iskallt nu? Tänk sedan när den riktiga hösten biter i.. Blåsten, regnet och alldeles mörkt hela dagarna... Nej, fy. Jag ser inte fram emot detta. Ser endast fram emot att vara "sjuk" och ligga i min säng hela dagarna och kolla netflix. Det är höst för mig.

Likes

Comments

Herregud vilken helg... ligger just nu i min säng & ser över alla videos och bilder som jag har från helgen. Dessvärre är dem flesta bilderna på snapchat, så jag kan inte visa dom här.

Vart ska jag starta? Jo - i fredags så var jag borta i Kållered för att fira Diana som fyllt år. Så jag var där runt 8 med dom närmaste tjejerna innan resten av festen kom. Det var väldigt mycket nytt folk för mig där, så jag fick lära känna massa nya människor, vilket alltid är lika kul. Sedan tog jag tåget vid midnatt till stan eftersom jag hade tänkt att gå ut den kvällen. Så det slutade med att jag var ute till stängning innan jag bestämde mig för att åka hem. Hade verkligen så grymt roligt. En väldigt bra fredag helt enkelt.

Igår så bestämde jag mig för att köra ännu en kväll ute. Så jag & Julia mötte upp några killkompisar från Lysekil som hade åkt till Göteborg. Vi hade bestämt att dra till trädgår'n för att kolla på Blasterjaxx som spelade. Slutade dock med att jag inte klarade av att gå i mina klackar längre så jag var tvungen att åka hem runt 3. Dem är nämligen helt nya & det brukar ju inte gå så bra när man har nya skor. Men dumma jag försöker ändå kämpa... Så idag har jag Goa sår över hela fötterna, ni kan ju tänka er hur skönt det är...

Likes

Comments

Likes

Comments

Pälsjacka - Fiorucci
Polotröja - H&M
Byxor - Zara
Skor - nedvikta primes

Likes

Comments

En välbehövd fika med Julia och en saknad Nicole. Alltid lika skönt att sitta och prata om allt mellan himmel & jord. Vi passade även på att gå runt i massa affärer för att leta efter kläder. Själv så fick jag hem 2 byxor, varav ett par är kostymbyxor. Sedan köpte jag även en mysig stor stickad polotröja, vilket verkligen behövs nu när de plötsligt blev typ vinter på en dag? 5 grader idag, vad hände där liksom? Sedan fick jag även med mig mina favorit lösögonfransar från House of Lashes. Så jag är nöjd över mina inköp.
Blir dock lite arg på mig själv när byxor är egentligen det sista jag behöver? Om det är något jag alltid lyckas köpa så är det just byxor. Men kostymbyxor behövde jag verkligen, kommer kunna använda dom på festligheterna i helgen.

Likes

Comments

Herregud vilken helg... Har verkligen vart igång hela helgen. Från att fira mig hos mamma, i Lysekil, till att dagen efter åka tillbaka till Göteborg, för att fira mig där också. Lördagen var förresten grym. Fick ju in ett litet snabbt inlägg på kvällskvisten när vi satt på champagnebaren och myste. Kände mig verkligen väldigt uppskattad av mina vänner & de blev en mycket trevlig kväll. Slutade med att jag var hemma vid 4 på natten. Så det var grymt.

Idag så har jag haft för mig massor av saker, jag ska/har gjort:
• Träningspass ✔️
• Skriva sista grunden på mitt gymnasiearbete ✔️
• dammsuga mitt rum ✔️
• Dammtorka mitt rum ✔️
• Tvätta kläder ✔️
• Gå ut med soporna ✔️
• Handla mat
• Skicka in inlämning

Så jag har egentligen bara handla mat & inlämningen kvar. Verkligen bara vuxensysslor, men så blir det när man bor ensam. Man får växa upp och ta tag i sakerna som föräldrarna vanligtvis tar hand om. Känner mig väldigt effektiv idag dessutom. Men det är väldigt skönt att få hela rummet fräscht och städat igen. Är verkligen expert på att skjuta upp min städning/ stöka ner igen. Men förhoppningsvis så lyckas jag hålla det rent ett längre tag. Dock vet jag hur allt flyger runt på morgonen när jag är stressad och inte kan välja kläder - jobbigaste.

Likes

Comments