Älska sig själv. Hur älskar man sig själv? Jag har ofta fått höra att jag måste börja älska mig själv, men jag har ingen aning om hur de ska gå till. Jag trodde ju redan att jag älskade mig själv, så hur ska jag då göra?

Ska jag sluta äta onyttigt? Ta hand om kroppen? Träna?

Eller ska jag unna mig saker, som shopping? Spa? Utlandsresa? Vad ska jag göra för att älska mig själv?

Jag har en människa i livet som hela tiden påminner mig om att jag ska älska mig själv innan jag ska älska nån annan. Men jag tycker ju redan att jag gör de, älskar mig själv.

Men jag har faktiskt funderat lite och insett en sak. Hon har rätt. Jag äskar inte mig själv. Jag ser till att andra för de åt mig. Jag letar efter pojkvänner som kan älska mig, jag letar vänner som gör de åt mig, helst att alla gjorde de. Men det värsta är att jag inte kan älska dessa människor tillbaka om jag inte kan älska mig, så de slutar oftast med att de människorna försvinner ur mitt liv, sakta men säkert. Och då blir jag arg på dem, när det är mitt fel.

Men jag har bestämt mig för att ta tag i det, jag vet inte hur än, men de ska ändras på, på nått sätt.

Till och börja med så ska jag sluta jaga killar, jag ska leva singel nu och lära känna mig själv först, fokusera på mig och ingen annan. Jag ska börja göra saker själv också som att gå på bio, fika, träna, ja sånt. Funderar även på att åka utomlands själv också, men ska börja lite smått först!

Har ni några tips så får ni gärna skriva och dela med er till mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haha, jag försökte vara lite tumblr häromdagen, för jag bara ÄSLAKR den blå färgen på tröjan! Den är så fiiin. Fick den av min lillasyster när hon kom hem från Spanien. Så sött!

Idag är det tredje riktiga jobbdagen på Gröna Lund, och jag är fortfarande lika nervös som första dagen!
Första dagen skulle jag ha stått i en korvvagn ensam, men det regnade för mycket, så jag fick göra tacotallrikar istället, men de gjorde inget, jag hade kul med tjejen jag jobbade med.
Andra dagen däremot, då fick jag stå i vagnen, och jag var JÄTTEnervös, men det gick bra, efter lite hjälp.
Så idag blir det korvvagn igen, jag kommer bli expert på att steka korv;)

Vi kanske ses på Grönan i sommar!

Likes

Comments

Hade det underbart mysigt igår med familjen. Vi fick påskägg och kollade på film.
Jag fick en massa godis och en massa chips, vilket var lite roligt.

Hoppas ni haft en bra påsk med mycket mys!

Likes

Comments

Jag var på utbildning på Gröna Lund igår, fick lära mig lite om "gästen i fokus" då man ska jobba där i sommar! Så jag ska stå hela sommaren och göra tacos, nachos och korv, de ska bli kul! Väntar på att få börja jobba på riktigt nu bara!

Så efter utbildningen så gick jag och köpte dessa snygga skor, har inte köpt nya skor på evigheter så kände att det var time for that. Jag skulle ha shoppat lite kläder också, men det är så tråkigt att shoppa själv, så jag åkte hem istället, haha.

Hoppas ni får en toppen dag!

Likes

Comments

Bakade lite idag oxå, men mest för att pappas fru oxå ska ha nått gott att äta, hon tycker inte om kladdkaka lika mycket som mig;)
Så jag frågade om de va nått speciellt hon ville ha, då sa hon ju självklart prinsesstårta för att driva med mig, men tillslut sa hon hallongrottor.

Jag har inte gjort hallongrottor på läänge, så jag glömde ju bort att man inte ska ha i allt mjöl direkt, så jag stod där och brottades med smeten för att få till formen, men det bara smulade sig hela tiden. Men det blev ju något tillslut iallafall. Hoppas bara att de blev goda nu!

Likes

Comments

Oj, nu får jag ta det lugnt med uppdateringarna, haha.

Nä men gjorde detta till frukost idag. Jag älskar att göra egna smoothies, de finns så många olika sätt att gör de på! Det här är då den vanligaste jag gör, på mjölk, yoghurt, banan och hallon. Och sen en skål med yoghurt och müsli.

Känner att jag har blivit nyttigare sen jag flyttat ner igen, men det kan nog bero på att det är "roligare" att lägga ner tid på sånt.

Idag ska jag inte göra någonting alls, antingen är det kul, eller så är det tråkigt, beror lite på.

Men hoppas att er dag blir toppen! Annars hoppas jag på att något blir toppen för er!

Likes

Comments

Jag är väldigt dålig på att uppdatera, precis som på Instagram, vet aldrig vad man ska lägga ut.

Gjorde iallafall kladdkaka idag, som ni ser på bilden (försökte vara tumblr, hehe) för att fira att man har fått jobb över sommaren! Den blev uppskattad av båda syskonen, så tror den blev godkänd.

Aja, vi får väl se när vi ses nästa gång, haha. Men jag ska försöka uppdatera mer.

Hoppas ni får en toppendag!

Likes

Comments

Jag har vissa stunder då jag blir deppig helt från ingenstans. Men vid sånna stunder känner jag mig bara så värdelös. Det känns som om jag inte kommer få en bra framtid. Jag gick inte ut gymnasiet med fullständiga betyg, och det känns som om att bara för att jag valde att ta F i slutbetyg i alla ämnen sista året, så har jag förstört min framtid. Jag visste inte vad som skulle hända efter det. Jag hade panik. Jag visste inte vem jag skulle vända mig till för att få hjälp. Min mamma hade själv hoppat av gymnasiet i tvåan och inte gjort nått åt det, jag hade bråkat med min pappas fru. Jag visste verkligen inte vad jag skulle göra. Jag låg där hemma hos mamma och kollade på serier hela dagarna. Hade sett om ungefär fem serier två, tre gånger. Och på kvällen kände jag mig värdelös igen. Jag visste verkligen inte vad jag skulle göra.
Jag gick för att prata med någon om vad jag ska göra, om jag skulle börja på komvux eller folkhögskolan, vilket som var bäst. Men kände mig fortfarande inte säker.

Jag har nu börjat prata med min pappas fru igen, och vi kommer överens. Hon har hjälpt mig med en massa saker, hon vet vad man ska göra och det känns toppen. Jag är glad över det, men jag får fortfarande perioder då jag känner mig deppig och värdelös. Men jag känner att livet går framåt nu, och att jag en dag inte kommer känna mig värdelös längre. Och när den dagen kommer så ska jag tacka den som stöttat mig mest i livet, för om de inte vore för henne så hade jag fått gått om en massa klasser. Jag hade antagligen inte klarat skolan överhuvudtaget heller.

Likes

Comments