Idag så har jag varit på ett möte som har handlat om mitt sömnproblem. Jag har provat en massa nya täcken det fanns ett täcke som heter fiber täcke+ ett täcke där det fanns kedjor i och ett pingisboll täcke. Det jag mest tyckte va skönt det va pingisboll täcket. Och det täcket får jag redan imorgon till dörren. Jag kände att jag blev trött direkt när jag hade det täcket och jag ville bara somna. Så det täcket va väldigt skönt!

Likes

Comments

Hej alla fina! imorgon så ska jag på ett möte kl 09.00 och då ska jag hämta ett täcke och jag ska ha ett pingisboll täcke det blir kallt på sommaren och varmt på hösten för jag har verkligen sömnproblem jag kan inte sova på nätterna och det är jag så trött på, och då rekomenderade dom detta täcket som jag ska hämta imorgon och det ska bli spännade och se om det verkligen funkar. Hoppas att ni kommer ha det jätte bra idag!

Likes

Comments

I Believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good Things fall apart so better things can fall together.

Likes

Comments

Min fina baby. Idag så har vi varit ute med båten och åkte till nån ö och stannade där i nån timme. Och sen när vi skulle åka hem igen så blev jag jätte blöt för det va stora vågor så jag va dyngsur när vi va framme. Och när vi va hemma så kollade vi på film och hade mys. Jag är världens lyckligaste tjej som har en sån underbar kille som han ❤

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag tänkte att jag ska berätta lite om min graviditet. Jag fick reda på att jag va gravid vecka 36+ för att min mage va inte alls stor och jag märkte ingenting. Men jag kände att det rörde sig i min mage ibland. Och sen så blev min mage större i augusti och då ville mamma att vi skulle ta två graviditets tester och då stog det positivt på båda. Och sen så fick vi en tid till ultraljud och då sa dom att det såg bra ut men sen så kollade dom något konstigt på hjärtat så dom fick skicka alla bilderna till lund och då såg ju dom direkt att min dotter hade ett hjärtfel men det va ett väldigt ovanligt hjärtfel som heter klaflös fallo och hon hade också Catch22 och den sjukdomen har jag också  för när dom fick reda på att liv hade den sjukdomen så skulle dom ta tester på mig med och jag hade ju de då. Och då blev jag väldigt arg och ledsen men jag har vant mig vid detta nu. Sen när Liv föddes så skulle dom göra en stor operation en vecka efter men dom visste inte om hon skulle klara det eftersom att hon är så liten operationen började vid 09.00 och slutade vid 16.00. Jag va sjukt nervös för det fanns en risk att hon inte skulle klara sig men det gjorde hon som tur va!  Och jag är sjukt glad att dom räddade hennes Liv. Dom tog också ett beslut om att hon skulle ha en respirator och det har hon fortfarande nu. Men hon kan andas själv i 1 timme och lite mer så snart ska vi åka till lund igen och kolla andningen :) Hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej alla fina. och välkomna till min nya blogg. Min andra blogg hade blev jätte konstig och jag vet inte varför så jag gjorde en ny istället. Hoppas att alla har haft en bra dag! 

Likes

Comments