Fredagsfeeling!!!

Sitter nu på gymmet och blev precis färdig. Nu ska jag stretcha och sen gå hem för att duscha och äta frukost innan jobbet.

Var väldigt länge sedan sist jag uppdaterade något här. Jag har haft fullt upp i huvudet med allt möjligt. Tänkte i alla fall lägga upp lite bilder på godbitar från tiden som varit då jag inte gjort något väsen av mig. Stay tuned...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna tjejen är något alldeles extra faktiskt. Glad att ha en sån glädjespridare i min närhet.

Likes

Comments

Vilken fin dag! Åkte ut med bilen till bokskogen i Torup i Bara, Svedala, och tog en lång promenad. Wow vad vackert!!!

Likes

Comments

I eftermiddags tog vi en sväng till i stan och nu har vi beställt mat från en indisk restaurang och ska tillbaka till lägenheten för att äta och titta på Så mycket bättre. 

Likes

Comments

Igårkväll kom mamma, pappa och Chip ner hit till mig. Jag tränade och sedan åt vi pizza i lägenheten. Chip och jag sov hos mig i lägenheten medan mamma och pappa sov på hotell. Imorse åt jag frukost med mamma och pappa på hotellet innan vi tog en sväng genom stan. Vi har varit ute hela förmiddagen och nu ska vi hem igen och äta lunch som vi köpt på Creperiet.

Likes

Comments

Min födelsedag har varit bra. Fick ett paket på posten från mamma och pappa, bilden överst visar vad jag fick. Maja bjöd mig på dumplings när jag kom hem från jobbet, mysigt och gott! Sedan tog jag en liten powernap innan vi hade video/tactics/game plan och träning. Nu under kvällen hängde jag lite med Maja och nu ska jag titta på en film innan det är läggdags.

Likes

Comments

Idag kände jag för att gå till gymmet på morgonen för att sedan även gå till jobbet, istället för att cykla. I öronen hade jag Hannah och Amanda i Fredagspodden, perfekt fredagsmorgon.

Likes

Comments

Likes

Comments