Min födelsedag har varit bra. Fick ett paket på posten från mamma och pappa, bilden överst visar vad jag fick. Maja bjöd mig på dumplings när jag kom hem från jobbet, mysigt och gott! Sedan tog jag en liten powernap innan vi hade video/tactics/game plan och träning. Nu under kvällen hängde jag lite med Maja och nu ska jag titta på en film innan det är läggdags.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag kände jag för att gå till gymmet på morgonen för att sedan även gå till jobbet, istället för att cykla. I öronen hade jag Hannah och Amanda i Fredagspodden, perfekt fredagsmorgon.

Likes

Comments

Likes

Comments

Snart intar vi hallen för att värma upp inför hemmapremiären här i Idrottshallen i Lund! Let's go!!!

Likes

Comments

Jag var näst intill helt själv på gymmet nu på morgonen. Men alltså, det är ju faktiskt väldigt skönt att ha mycket space runt omkring sig när man tränar och svettas. Då har man inte riktigt lust att trängas, vänta på tur eller svettas på någon annan.

Att gå upp klockan 06.00 och gå till gymmet är verkligen inte så farligt, jag tycker det är skönt att starta dagen på det viset. Jag ska verkligen komma tillbaka till min morgonrutin att antingen gymma, köra cardio, yoga eller simma VARJE morgon.

Likes

Comments

Här är en bild från helgens fest med laget som var en gemensam födelsedagsfest för mig, Anna och Maja. Rolig kväll med tjejerna. Denna bilden beskriver kvällen rätt bra. Lovisa aka Wolverine och jag, Maleficent.

Likes

Comments