Header
¤ vardag

Oh lord vad trött jag är idag.
Gårdagen spenderades 9 timmar i en bil för att hämta en annan bil. Vi skulle ju till Orust, men nej vi skulle upp 1,5 timme till i Sverige till Dals-ed.
Med kärra bakom så tog resan lite extra lång tid men när vi väl kom fram så bestämde vi oss för att plocka med bilen trotts att den har stått i ca 7 år, då kan ni tänka er hur fräsch den såg ut, not.

Men jag är glad att jag åkte med, det var kul och välbehövligt att komma bort även om bitches gets jealous och ska hålla på. Men som sagt jag hade sjukt kul med min bästa vän och skulle faktiskt inte tveka på att göra om det.

Hittade även bilen på garaget som förövrigt var snygg för 7år sedan men efter lite tid hos bilradiohuset.se så kommer den bli en grym ljudbil.

Likes

Comments

¤ vardag

Nu ringer klockan och även en vän till mig och då är det väl dax att gå upp ur sängen. Idag bär det nämligen av till Orust för att hämta en projektbil åt #bilradiohuset i #borås.

Vet inte riktigt vart eller vem vi ska till men jag känner ju ändå en del där uppe på öarna eftersom jag är uppväxt där. Ska bli kul att få lite egen tid i en bil långt ifrån stan med en vän som betyder väldigt mycket för mig.

Charlie är hos sin barnvakt som alltid ställer upp för mig. Även en bästa vän vid namn Daniel.
Han är även den som oftast tar alla bilder på mig och när jag fått iordning på mitt hår så kommer vi nog ta en foto dag igen.

Påtal om mitt hår så färga jag det iförrigår men färgen tog tyvärr slut men jag fick iallafall färgat längderna så dom går lite mer åt det mörklila hållet och inte åt det röda hållet. Så snart får jag åka till Göteborg och köpa ny färg och fortsätta med mitt experimenterande.
Det var lite mer jobb än vad jag hade tänkt mig och jag saknar nästan mitt blonda hår.

Men men nu måste jag skynda mig för snart kommer bilen och hämtar mig.

Upp, upp och iväg! ☺️

Likes

Comments

¤ Tankar

Hur mycket vill man egentligen inte se eller köra sig i livet liksom? Svårt att få med allt man vill för livet tillåter inte att bara ha kul.

Men några saker jag skulle vilja göra är,

Hoppa fallskärm
- tänk känslan när din stadiga plats på marken befinner så långt borta och du tar steget ut rakt ut i ingenting. Uhh, galen känsla!

Resa mer
- Jag har egentligen inte tålamodet till att sitta på ett flygplan för isåfall måste jag dygna innan så jag kan sova igenom hela turen annars kan jag lätt bli otålig. Men att få resa mer är något jag verkligen vill dock inte för lärandet skull utan för att jag mår som bäst utomlands.

Ha ett eget företag
- Gud vad coolt, ett eget jobb där man är grundare i botten och bygga sig uppåt och bli bättre. Dreams..
Har en gång i tiden faktiskt börjar grunden på ett företag men fortsatte inte då det aldrig skulle gå runt med den boendesituationen jag hade då.

Bo/äga en gård
- hur mysigt är det inte att ha får eller hästarna utanför fönstret? Närmsta granne på minst 300m bort och handla får man göra i "byn". Haha tuffa jag på en gård? Men alla är en mjukis inombords.

Äga en e30 driftbil
- alltid varit drömmen att äga en e30 men krävs mycket tid och kunskap när det handlar om äldre bilar och dessutom är många redan förstörda. Man kan dregla över några på bimmerofsweden-träffen.

Mer tatueringar
- no words needed

Alltså det finns så mycket på min bucketlist att jag inte kan skriva allt, men iår ska jag faktiskt kryssa i några saker. Även fallskärmen, pirrigt men jag vill verkligen. Måste bara ha med mig någon som kan göra det med mig. Vem är våghalsen?
Likes

Comments

¤ vardag

Idag strax innan tolv kom den dör presenten som jag snackat om och eftersom personen som fått det utav mig inte har plats för det just nu så frågade jag om jag fick montera det och ha det här hemma.

Efter klartecken så monterade jag det och satte det på plats, oh lord vad snyggt det blev. Det är köpt på Trademax och heter Johannes.

Vill ha ett själv nu, gud vad praktisk och smart!

Likes

Comments

¤ vardag

Nu ska här köpas handskar på maxi så ska jag försöka få håret att bli lila igen utan å förstöra hela badrummet. Har känt mig allmänt slö idag vet inge om det har med vädret att göra. Visste ju att det bara skulle vara till igår men det tar mer på kroppen än vad man tror.
Men nu får jag nog gå upp å fixa lite tror jag så det blir något gjort av dagen.

Ska leta lite jobb och fortsätta sökandet på nytt boende, står inte ut med min granne. Han kastar ner apelsinskal, ägg och ciggfimpar på våran balkong. Han är på riktigt 80+ kan man inte bete sig då? Eller ja, oavsett ålder borde man väl respektera sina grannar. Jag har tröttnat på honom iallafall.

Imorgon är det fredag äntligen och på lördag ska jag och en riktig babe åka till Orust och hämta en projektbil.

Men nu ska jag kila till maxi och börja dagen några timmar försent.

Likes

Comments

¤ vardag

För en gångs skull är det väl en tidig dag i sängen, men vi får väl se om jag kan sova.
Idag har jag inte gjort många mil kan jag lova, som jag egentligen kanske skulle gjort.
Har iallafall varit hemma hela dagen, kom några polare och tjötade och det var väl det mest intressanta av dagen. Har fortfarande ont i mina händer av flexikopplet.

Imorgon MÅSTE jag lägga i en färgbomb i håret, kolla upp lite saker som händer till helgen och på fredag kommer äntligen den där andra presenten. Min syster vill sno den ifrån mig men har ju redan lovat bort den så det går inte hehe.

Har även kollat lite på en fjärrkontroll till kameran så ska nog klicka hem en sådan. Påtal om att klicka hem saker, känns som jag bränt sjukt mycket pengar på att klicka hem saker, farligt haha.
Men vem är egentligen lycklig av att spara på dom, det kommer nya.

Jahoop, ett sånt där gott å blandat inlägg i vanlig ordning men sov gott det ska jag göra, med ett leende på läpparna av att folk hatar på mig, kul 😅

Likes

Comments

¤ vardag

Precis tagit en lunch promenad med hunden som började helt åt helvete. Vi har låsta portar här så när jag skulle trycka på knappen för att dörren skulle öppna sig så höll jag telefonen och flexikopplet i samma hand. När vi kommer ut genom dörren kommer grannens ettriga hund och skäller å springer mot oss så Charlie fick spel och sprang mot den med så ja fick hans koppel runt handen å skar upp handen å fick mig ett jack på pekfingret, rakt i vecket.
Alltså på riktigt, det gör så fruktansvärt ont!

Om ni vill, kan ni adda mig på snapchat där jag uppdaterar lite allt för mycket ibland.
Omgitsmli

Likes

Comments