Header
View tracker

Hello sunshines.

Vilken helg jag har haft, ingen vila ingen ro. Men kul har det varit.

I fredags var vi på fest hos en av våra vänner, vi tog det lugnt och jag körde.

På lördagen ringde klockan på 10 då for vi upp för att tvätta bilen för att att sedan åka till bilträff på Tjörn.

#tjörnträffen2015

Sjukt fina bilar, kanske säger det varje gång men för att vara Tjörnträffen så lyckas arrangören bättre för varje år. Såg ju även snyggaste bmw:n. Träffade många gamla vänner och dessutom var Charlie med och det var många som kom och hämtade honom för att försöka ragga brudar eller något.

Men kan fortfarande inte släppa den e36:an den kom från tvååker/varberg tror jag, sjuk var den. Mitt mål #2015.

Idag har jag, max, min syster och hennes kille varit på Liseberg. Jag åkte inte så mycket men dom jag åkte var Helix Atmos Fear och Flumride.

Har haft en sån galet rolig helg och träffat så mycket fina vänner och haft tid för min pojkvän och bara haft, ja galet kul!

Imorgon är det måndag vilket betyder att jag ska jobb ikapp 2 dagars ledighet och inte fått vila upp kroppen 100% men vad gör det när helgen varit så sjukt bra!

Nu ska lilla Emelie nana sängen för att stiga upp 05,15 när klockan ringer.


Likes

Comments

Har ni tänkt på hur mycket en människa kan glömma bort en på så kort tid. B A M så finns man inte längre?

Tankarna går runt ikväll. Men jag är glad för det för imorgon ska jag få träffa en vän till mig som aldrig sviker som faktiskt är mer som en syster. Vi ska ta en långpromenad efter jobbet och bara snacka skit.

Fick mig en tanke förut när en gammal vän på median snapchat frågade mig vart jag bodde och tillägger "hur många gånger har du flyttat nu?".
Jag flyttar antingen en gång om året men har också blivit att jag flyttat upp till 4 gånger på ett år.
Det var mitt sätt att slippa allt som gjorde mig ledsen, helt ärligt. Har i många år aldrig mått riktigt bra. Tills i november 2014 när jag träffade min sambo som jag sedan mars har bott ihop med här i Munkedal. Nu blir det inget mer rymmande från mina problem, nästa flytt blir när en större lägenhet hittas och VI flyttar tillsammans.
Som en kollega på jobbet sa, jag ser inte problemet jag ser lösningen.

Slut med detta och hopp i sängen för imorgon bär det av mot jobbet igen.

Likes

Comments

Hej
haft full rulle sen senast och inte riktigt haft lust att sitta framför en dator. Jobbar från 7-15 varje dag och kommer hem och lagar mat och sitter och nyper åt mig sista timmarna av solen med härliga grannar.
Jag och grannen brukar gå tillsammans på kvällen och då brukar vi stanna till på slutet av promenaden och släppa hundarna på skolgården där det är mycket gräs och sand.
Charlie älskar att få springa av sig där samt att det är bra för honom att få ur sin energi där.
Annars brukar jag gå ut i skogen med honom en gång per dag men nu det senaste har jag faktiskt inte hunnit och då har han fått gå kopplad på asfalt. Han älskar mer att få springa lös och rulla sig i lera ungefär.

Men färdig pratat om honom, imorgon ska jag upp och jobba ännu en dag och på lördag bär det av till Göteborg med sambon, min syster och hennes pojkvän! :-) mer om det nästa gång.

over and out!

Likes

Comments

Blev väldigt sent idag för klockan ringer om 5 timmar och då är det upp och jobba som gäller.
Jag och älsklingen har ätit omelett ikväll och hunden har fått springa av sig på gården. Alla nöjda och glada, godnatt!

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan nu. Mycket har hänt och mycket står kvar.

Just nu har suget om att blogga å få skriva av mig lite vårrus känslor funnits länge nog. Så ja, vi chanser väl å ser hur det går för femhundraelfte gången. Jag bor numera i Munkedal tillsammans med min sambo och en hund. Atm har vi bott här i ungefär 2 månader och ja det är ingen stor stad som mina tidigare boenden men det är mysigt.

Jag har tyvärr inget med hästarna kvar att göra, men kommer det upp en chans så tar jag den. Men ridbyxorna ligger för tillfället och samlar damm i garderoben,

Annars då? Jo jag jobbar på ett pappersbruk här i Munkedal och sparar pengar för mina framtida drömmar. Kommer upp ett inlägg om dom förr eller senare men inte riktigt just nu. Ja om ni vill fortsätta läsa om mig så är det http://www.nouw.se/emelieharri som gäller.

Nu säger lille hunden att han vill gå ut på kvällspromenaden, vi hörs!


Likes

Comments

Alla har drömmar, vissa stora andra små.

Jag har alltid drömt stort men har lärt mig att små drömmar kommer till dom lite större. Siktar man mot stjärnorna kanske man kommer en bit iallafall. Mina mål just nu är:

*Ett bil projekt, det kommer kräva en del pengar men också tålamod. Jag har alltid haft mitt bilintresse med mig eftersom jag är uppväxt med det. Jag vill ännu inte riktigt berätta vad min projekt är men för att komma dit måste jag jobba och få in en stadig ekonomi och lägga undan ett sparande och sedan kanske få hjälp när det kommer till att vässa hästarna som man säger på bilspråk.

Mitt andra mål är att: Umgås mycket med min sambo och stärka vårat förhållande. Vi kan bråka och tjafsa en del. Delvis för att vi ibland inte har ekonomi och för att vi vill olika. Vi är väldigt olika fast ändå är vi som handen i handsken. Men vi behöver tid tillsammans.

Sen är det klart att jag vill andas hästskit också men det kräver tid och det vet jag inte om jag kommer ha denna sommaren. Pga jobb, kärlek och bilprojektet.

Finns så mycket jag vill göra men dygnet har för få timmar och året för få dagar!


bild från förra våren när jag fick greja med min 740 inför besiktningen​, snart är det dax igen!

Likes

Comments