Tjabba tjena mittbena,

Idag gick inte riktigt som planerat, tänkte ju stå på pallen men fick väl nöja mig en 10:e plats. Det positiva är att jag klarade banan för första gången på tre dagar å satte sista delen av banan riktigt bra. 

hörs hej!!

/Emeliehanna

PS imorn kanske jag kmr på hur man lägger upp en film..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu dyker jag snart in i #nouw30daychallenge.

Mål:

1. Blogga i 30 dagar i streck

2. I slutet klara av att gå ner i spagat

3. Läst klart min bok ”twelve red herrings” (julklapp)

4. Vunnit en fis tävling

Den a tävling drar igång 20 januari önska mig lycka till

Hörs hej

//Emeliehanna

nouw.com/nouw30daychallenge

PS uppdateringen från tävlingen jag körde ut i slutet blev förbannad å svor lite. Men men taggad för att köra snabbt imorn och framförallt TA mig ner!

Likes

Comments

Tjena för fan!

Första träningsåket i Hafjell avklarat, jag korsa mållinjen som bästa svensk men det är värt att nämna att jag tog en genväg i branten för att jag kom sent. Shh.. (jag skulle alltså varit diskad om det vore tävling).

Vädret va underbart med sol å underlaget kunde inte bli så mycket bättre. Skulle inte klagat om det va några grader varmare, men men. Torsdag är en ny dag å nytt träningsåk. Med det sagt vinkar Alice oss in i nästa dag.

Chingeling!

/Emeliehanna

PS försökte lägga upp en vid men går ju inte från mobilen:/

Likes

Comments

Jag å min älskade Louise åkte till Italien denna sommar och oj är jag tacksam. Det var extremt skönt att lämna min älskade familjen i Sverige, slippa alla smågräl och bara njuta av värmen. VARNING FÖR CHEESY...Jag som många andra tar mycket för givet i mitt liv. Jag inser ännu mer hur lyckligt lottad jag är när jag har börjat blogga. Det betyder inte att man inte har lågpunkter i livet där mycket känns meninglöst men just nu idag när jag kollar igenom dessa bilder känns det ganska bra. Så tack mamma och pappa att jag finns och tack Louise och din mormor Ulla för att jag fick följa med. Lite lagom cheesy/try hard sådär på en torsdag.

Hörs hej!

PS. bloggen är inte kronologisk, men det är inte livet heller, inte enligt Alex och Sigge iaf.

Här badade vi varje dag, snorklade och posade, samt njöt/plågades av värmen.

Likes

Comments

Vilken underbar dag att gå i skolan på Fjällgymnasiet, fruktansvärt kul att få gasa lite och åka snabbt med super g skidorna. Här fick vi njuta från solen gick upp till den hade gått ner igen i den härliga backen i Björnrike.

Likes

Comments

Hälsa hösten välkommen. Det känns som löven ändrade färg på en dag, helt plötsligt så var vi omgivna i höstens varma färger. Den här tiden på året betyder varma tjocktröjor, varmchoklad, och stickade strumpor. Dagarna blir kortare och mörkare och det är viktigt för mig i alla fall att man har sina vänner nära då. Av någon anledning för mörkret med sig mörkare tankar också, men så fort man har någon vid sin sida inser man att livet inte är så dumt ändå.

5 anledningar att älska hösten:

1. Alla goa, eldiga färger

2. Mysiga filmkvällar

3. Varmchoklad grädde och marshmallows framför en öppen brasa

3. Gosiga tröjor, filtar, tjocka duntäcket(kan det finnas något bättre än att vira in sig i ett super tjockt duntäcket?)

4. Alla musik som släpps! extra taggad på Zara Larsson. Gavin Degraw, Lady Gaga, Britney Spears?, Bastille, Laleh och många fler släpper nu också. Lite favoriter är länkade nedan.

5. Bästa till sist: winter is coming. Det betyder att jag får göra min favorit sak i hela världen. Åka skidor❤️❤️

I helgen hälsade pappa på också. Vi hann med att golfa, äta 3 rätters finmiddag på högfjällshotellet och gå till toppen av Vemdalsskalet. Det är där dessa bilder är plåtade:)

Hörs Hej,

Em

Likes

Comments

​Från kräftkalas till grillfest. Kan va den sista denna sommar så passar på med det samt att ha kjol idag på skolan. Finns inge skönare än att ha kjol eller klänning är inte taggad på tighta jeans denna vinter...Men älska vinter då det får man ta❄ 

Hur tur har inte jag som har er som mina vänner?

//Em

Likes

Comments

Årliga kräftkalaset i Åsarna idag på lill-lördag eller lill-onsdag som Hanna säger. Solgudarna bjöd på fin väder och vi kunde sitta utomhus för i princip första gången sedan skolan början. När vi kämpade på med kräftorna funderade jag på om kräftor har ägg precis som räkor eller fiskar? Ingen aning, såg inga heller, bara enstaka 💩 . Det va gott att proppa i sig mat efter morgonens intervaller uppför slalombacken i alla fall. Juste och idag fick jag reda på att jag och bästa Louise ska dra till China på skolans bekostnad 🙏 tack tack.

//Em

Likes

Comments

Nu har jag lagat raggmunkar för första gången i mitt liv och jag måste säga att det var extremt lyckat. Maja kan självklar intyga. Super lätt va det också så det rekomenderar jag. Broccolin gjorde även en debut på min tallrik idag men det va mest för att se snyggt ut. Grönsaker är bra, fast inte för mig tack. Faktiskt har jag inte ätit några i hela mitt liv, och då menar jag inte ens gurka. Till min förtjusning så finns det flera av mina kära vänner-shout out till Alice "brallzz" Thorwid -som känner som mig. Dock ska jag försöka ändra på det, vi får se, spänningen är olidlig.

Jag älskar verkligen att bjuda på mat när jag lagar nått nytt å spännande. Det är roligare att äta med någon, speciellt när man bor ensam och inte med familjen längre. Nu får jag äta med min Åsarna familj ist❤ 

Tack å hej roligare inlägg kmr i framtiden

//Em

Likes

Comments

I måndags åkte vi till Juvas en glaciär i Norge för att åka på våran andra skidresa den här hösten. Förra lägret blev jag sjuk redan andra dagen och blev då sängliggandes med feber och hosta...Detta läger hoppas jag blir bättre. Igår åkte vi skidor men på grund av stormvindar avbröt vi vid lunch och åkte ner till boendet. Idag var skidåkningen inställd för att det fortfarande blåste så 3:orna höll i en kul fysträning istället. Jag Filippa och Louise passade sedan på att ha ett lite fotoshoot då vi insett att vi har matchande Keri Traa underställ. Jag rekommenderar dem, super snygga och funktionella. (Next top model? ;D)

Kram, Em

Tack mina underbara vänner massa kärlek till er!

Likes

Comments