Jag å min älskade Louise åkte till Italien denna sommar och oj är jag tacksam. Det var extremt skönt att lämna min älskade familjen i Sverige, slippa alla smågräl och bara njuta av värmen. VARNING FÖR CHEESY...Jag som många andra tar mycket för givet i mitt liv. Jag inser ännu mer hur lyckligt lottad jag är när jag har börjat blogga. Det betyder inte att man inte har lågpunkter i livet där mycket känns meninglöst men just nu idag när jag kollar igenom dessa bilder känns det ganska bra. Så tack mamma och pappa att jag finns och tack Louise och din mormor Ulla för att jag fick följa med. Lite lagom cheesy/try hard sådär på en torsdag.

Hörs hej!

PS. bloggen är inte kronologisk, men det är inte livet heller, inte enligt Alex och Sigge iaf.

Här badade vi varje dag, snorklade och posade, samt njöt/plågades av värmen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken underbar dag att gå i skolan på Fjällgymnasiet, fruktansvärt kul att få gasa lite och åka snabbt med super g skidorna. Här fick vi njuta från solen gick upp till den hade gått ner igen i den härliga backen i Björnrike.

Likes

Comments

Hälsa hösten välkommen. Det känns som löven ändrade färg på en dag, helt plötsligt så var vi omgivna i höstens varma färger. Den här tiden på året betyder varma tjocktröjor, varmchoklad, och stickade strumpor. Dagarna blir kortare och mörkare och det är viktigt för mig i alla fall att man har sina vänner nära då. Av någon anledning för mörkret med sig mörkare tankar också, men så fort man har någon vid sin sida inser man att livet inte är så dumt ändå.

5 anledningar att älska hösten:

1. Alla goa, eldiga färger

2. Mysiga filmkvällar

3. Varmchoklad grädde och marshmallows framför en öppen brasa

3. Gosiga tröjor, filtar, tjocka duntäcket(kan det finnas något bättre än att vira in sig i ett super tjockt duntäcket?)

4. Alla musik som släpps! extra taggad på Zara Larsson. Gavin Degraw, Lady Gaga, Britney Spears?, Bastille, Laleh och många fler släpper nu också. Lite favoriter är länkade nedan.

5. Bästa till sist: winter is coming. Det betyder att jag får göra min favorit sak i hela världen. Åka skidor❤️❤️

I helgen hälsade pappa på också. Vi hann med att golfa, äta 3 rätters finmiddag på högfjällshotellet och gå till toppen av Vemdalsskalet. Det är där dessa bilder är plåtade:)

Hörs Hej,

Em

Likes

Comments

​Från kräftkalas till grillfest. Kan va den sista denna sommar så passar på med det samt att ha kjol idag på skolan. Finns inge skönare än att ha kjol eller klänning är inte taggad på tighta jeans denna vinter...Men älska vinter då det får man ta❄ 

Hur tur har inte jag som har er som mina vänner?

//Em

Likes

Comments

Årliga kräftkalaset i Åsarna idag på lill-lördag eller lill-onsdag som Hanna säger. Solgudarna bjöd på fin väder och vi kunde sitta utomhus för i princip första gången sedan skolan början. När vi kämpade på med kräftorna funderade jag på om kräftor har ägg precis som räkor eller fiskar? Ingen aning, såg inga heller, bara enstaka 💩 . Det va gott att proppa i sig mat efter morgonens intervaller uppför slalombacken i alla fall. Juste och idag fick jag reda på att jag och bästa Louise ska dra till China på skolans bekostnad 🙏 tack tack.

//Em

Likes

Comments

Nu har jag lagat raggmunkar för första gången i mitt liv och jag måste säga att det var extremt lyckat. Maja kan självklar intyga. Super lätt va det också så det rekomenderar jag. Broccolin gjorde även en debut på min tallrik idag men det va mest för att se snyggt ut. Grönsaker är bra, fast inte för mig tack. Faktiskt har jag inte ätit några i hela mitt liv, och då menar jag inte ens gurka. Till min förtjusning så finns det flera av mina kära vänner-shout out till Alice "brallzz" Thorwid -som känner som mig. Dock ska jag försöka ändra på det, vi får se, spänningen är olidlig.

Jag älskar verkligen att bjuda på mat när jag lagar nått nytt å spännande. Det är roligare att äta med någon, speciellt när man bor ensam och inte med familjen längre. Nu får jag äta med min Åsarna familj ist❤ 

Tack å hej roligare inlägg kmr i framtiden

//Em

Likes

Comments

I måndags åkte vi till Juvas en glaciär i Norge för att åka på våran andra skidresa den här hösten. Förra lägret blev jag sjuk redan andra dagen och blev då sängliggandes med feber och hosta...Detta läger hoppas jag blir bättre. Igår åkte vi skidor men på grund av stormvindar avbröt vi vid lunch och åkte ner till boendet. Idag var skidåkningen inställd för att det fortfarande blåste så 3:orna höll i en kul fysträning istället. Jag Filippa och Louise passade sedan på att ha ett lite fotoshoot då vi insett att vi har matchande Keri Traa underställ. Jag rekommenderar dem, super snygga och funktionella. (Next top model? ;D)

Kram, Em

Tack mina underbara vänner massa kärlek till er!

Likes

Comments

Jag å familjen drog till Paris i några dagar och det var över förväntningarna på alla sätt. Det är sant att det inte finns så många som kan prata engleska av fransmännen precis som man har hört. Det gick väldigt bra att kommunicera ändå och vad man än beställde på restaurangerna var helt utsökt! Jag skulle verkligen kunna åka tillbaka hit :D

Jag har många bilder på Eiffeltornet! Jag tvingade familjen att gå upp för trapporna, det vill säga två våningar upp, och sedan tog hissen till toppen. Utsikten var magisk och det var inte alldeles för mycket folk. Man kunde till och med köpte ett glas Champagne på toppen.

Sen drog vi till de stora glas pyramiderna, AKA Le Louvre. Det va ett enormt museum och shopping center där det mesta låg under marken. Tips om ni ska åka dit, gå in genom ingången till shopping centret. Där är det helt seriöst, noll kö. Vi som var orutinerade gick in vid glaspyramiderna och fick stå i kö i över 40 min... dock fick vi chans att spela lite Pokemon då det fanns wifi.

Här inne fick vi se den berömda Mona Lisa, samt mumier och tavlor på vägar golv och i hela taken.

Sedan gick vi UNDER Paris. Det kilometerlånga gångar under hela Paris och en liten del typ 1/800 tror jag är en kyrkogård för över 6 miljoner människoben. Super creepy och coolt på samma gång.

Vet dock inte varför jag ser så glad ut, de där trapporna kändes längre än de upp i Eiffeltornet förutom att dessa va under marken. Paris var verkligen enorm stort och vi gick mycket samt åkte tunnelbana. Vi och såg på Katedralen Notredame, den som inspirerar Disneyfilmen. Vi gick också till Triumfbågen (på bilden till höger nedan).

Det va också skit mycket poliser och militärer på gatorna med tanke på de senaste terrorattackerna som inträffat i Frankrike. Två dagar innan vi kom dit var en präst mördat på en kyrka utanför Paris och därför hade de en ceremoni på Notredame när vi var där.

Som avslutning åkte vi tåg till Versailles, kungliga palatset i Stockholm är inte ens i närheten av så stort och ståtligt. Trädgården som hör till palatset är större. Enligt Wikipedia: 800 ha. 200 000 träd, och 50 stora fontäner.

Syrran blir alltid så vacker på bild <3

Likes

Comments

Okej nu kör vi första blogginlägget, spännande!

Jag har aldrig varit en sådan som varit insatt I bloggvärlden av olika anledningar. Dels för att jag tycker det är jobbigt att läsa-jag är mer av en youtubetjej-och dels för att jag aldrig gillat å skriva så speciellt mycket. Jag skriver bara när jag är tvingad till det I skolan. Med det sagt så kan jag meddela att jag inte är den bästa stavaren eller meningsupbyggaren men skit i det för detta är min blogg och den kommer vara random, full med misstag, och möjligtvis en aning osammanhängande, precis som mitt liv så det passar perfekt.

Anledning 1 att skaffa blogg: Jag tycker det är super kul att fota och att bli fotad så förhoppningsvis kommer mycket bilder upp här. Här är en bild på jag å syrran till att börja med <3

Anledning 1 att skaffa blogg: Jag har alltid velat skriva dagbok. Det är hur kul som helst att läsa hur man tänkte och hur ens världssyn förändras i takt med att åren går. Jag har försökt gång på gång men efter tre dagar så har jag glömt och slutat skriva. Varför en blogg-dagbok skulle fungera bättre för mig, det vet jag inte, men det återstår att se. Jag hoppas och korsar fingrarna att jag klarar det!

Anledning 2 att skaffa blogg: Jag har så mycket tankar i min hjärna. De far runt och stutsar på väggarna och har inte något riktigt sammanhang med varandra verkar det som. Jag tänkte att om jag skriver ner dem så kanske jag så kan jag lättare sortera dem i olika fack. Bloggen blir som en storstädning för hjärnan. Bloggen blir ett biblotek av alla fina minnen och tankar och kanske en skräpkorg för de sämre grejorna.

Oj, va långt det blev aja.

Hade Toppen Toppen,

//Em

Likes

Comments