Allmänt

I torsdags så påbörjade man ett nytt kapitel i livet. 32år fyllda och jag fick spendera dagen med min fina son. Vi åkte pulka, fikade, åt gott hos min far och jag fick de fina halsbanden som Theodore själv valt ut. Jag fick dessutom denna fina klocka utav min mor & Janne, en massagetvål om luktar gudomligt & örhängen utav Kim som har varit och hälsat på fredag-lördag. Jag fick även ett nytt täcke och en ny kudde, som är sagolikt mysigt och fluffigt, av min far och Ingalill. Man kan inte blir mer tacksam än att få spendera tid med familj och vänner.

Fick även enormt många grattis på Facebook som jag tackar ödmjukast för varenda ett. Man kan inte annat än förundras över att så många människor säger grattis på ens födelsedag även om det enbart tar några sekunder att skriva det. Tack snälla, det värmer enormt mycket <3

Mitt 32a år lovar jag mig själv att lyssna mer på mig själv och mina känslor, umgås mer med mina fina vänner, utmana mig själv, börja tro mer på mig själv och mina kunskaper och mer därtill.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments