View tracker
View tracker

Allmänt

Jaaa vad ska jag säga när dagiskorten dimper ner i inkorgen. Mammahjärtat bultar extra hårt när man ser att fotografen har fångat lillemans aura. Som jag älskar den här lilla filuren. Det är inte lätt alla gånger men att få vara mamma till den där alltstå <3

Likes

Comments

View tracker

Made by me

Den här helgen så har jag sytt min allra första men definitivt inte sista ullkappa. Galet roligt och är jag är oerhört tacksam för alla tips och råd jag har fått av vägen av pinglan Sofie. Kappan består utav 100% ull så ingen polyester där i inte, som det är i de flesta ullkappor som finns ute i butik. Sen är ju inte fodret ull men ändå. Kappan är även helfodrad så ingen ful sömsmån syns utan en ren och snygg insida, vilket jag tycker är viktigt i sådana här plagg. Jag ska sy en kappa till men inte i ull men även den kommer att vara två färgat och gå i 2st bruna nyanser.

So more to come :)

Likes

Comments

Fotografering

​Två stycken bilder har trillat ner i inkorgen från min fotografering med Marcus Ekman. När sminket är halvt avrunnet och lockarna nästan borta av duggregnet så får man jobba med det man har kvar så att säga. Ovant att se sig blond på bild men så var det *hehe*

Likes

Comments

YouTube

En liten flummig VLOG med lite rump-övningar på slutet komemr här. ​Dividerar om jag inte ska drica YouTube-kanalen på svenska iaf. Vad säger ni? Svenska? Engelska? Både och beroende på video? Buuuu kan inte bestämma mig *hahaha* 

Likes

Comments

Skönhet & Mode

Allt fler letar efter andra alternativ inom mode branschen och här kan ni se ett utav dem. Det finns så otroligt många olika vägar att gå och detta är bara början. Helt galet vad människor kan åstadkomma på gott och ont givetvis.

Likes

Comments

Skönhet & Mode

XBEAUTY har för tillfället 20% rabatt på sitt sortement om ni anger koden "fall20". Jag har klickat hem 2st läppstift själv som jag tittat på ett tag. Kan varmt rekommendera NYX läpp-produkter.

Alla NYX Butter Lipsticks hittar ni HÄR! Nedan har ni färgerna i ordning som de är på bilden <3

NYX Soft Matte Lip Cream Istanbul - NYX Soft Matte Lip Cream Tokyo - NYX Soft Matte Lip Cream Buenos Aires

NYX Soft Matte Lip Cream Milan - NYX Soft Matte Lip Cream Antwerp - NYX Soft Matte Lip Cream Sao Paolo

NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam - NYX Soft Matte Lip Cream Addis Ababa - NYX Soft Matte Lip Cream Monte Carlo

Likes

Comments

Allmänt

You have the right to feel your feelings, You have the right to choose, You have the right to change, You have the right to get pissed, You have the right to be happy, You have the right to love, You have the right to be bad!

It´s life!

Likes

Comments

Made by me, Skola (Produktutformare inom konfektionsbranschen)

Igår var en produktiv dag. Först så hade vi föreläsning i hur man konstruerar draperingar i datorn. Efter det så arbetade jag på vårt projekt drapering, där vi har fått ett antal (5st) plagg som ska konstrueras och sys upp i 1:2 eller 1:1 skala. Jag hann dessutom med att gradera till grunden (plaggdelarna vi utgår ifrån) Med gradering menar jag att man fyller i olika X- & Y-värden för att få fram mindre och större storlekar. Inte nog med detta så konstruerade jag en kappa i 1:4 skala på kvällskvisten. Den ska sedan sys upp i full skala och ingå i ett litet projekt som jag och en galet grym tös har på gång. Först blir det dock en toille för att se över design och passform. Mycket med det hela och mer blir det.

Likes

Comments