Fotografering

​Två stycken bilder har trillat ner i inkorgen från min fotografering med Marcus Ekman. När sminket är halvt avrunnet och lockarna nästan borta av duggregnet så får man jobba med det man har kvar så att säga. Ovant att se sig blond på bild men så var det *hehe*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

YouTube

En liten flummig VLOG med lite rump-övningar på slutet komemr här. ​Dividerar om jag inte ska drica YouTube-kanalen på svenska iaf. Vad säger ni? Svenska? Engelska? Både och beroende på video? Buuuu kan inte bestämma mig *hahaha* 

Likes

Comments

Skönhet & Mode

Allt fler letar efter andra alternativ inom mode branschen och här kan ni se ett utav dem. Det finns så otroligt många olika vägar att gå och detta är bara början. Helt galet vad människor kan åstadkomma på gott och ont givetvis.

Likes

Comments

Skönhet & Mode

XBEAUTY har för tillfället 20% rabatt på sitt sortement om ni anger koden "fall20". Jag har klickat hem 2st läppstift själv som jag tittat på ett tag. Kan varmt rekommendera NYX läpp-produkter.

Alla NYX Butter Lipsticks hittar ni HÄR! Nedan har ni färgerna i ordning som de är på bilden <3

NYX Soft Matte Lip Cream Istanbul - NYX Soft Matte Lip Cream Tokyo - NYX Soft Matte Lip Cream Buenos Aires

NYX Soft Matte Lip Cream Milan - NYX Soft Matte Lip Cream Antwerp - NYX Soft Matte Lip Cream Sao Paolo

NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam - NYX Soft Matte Lip Cream Addis Ababa - NYX Soft Matte Lip Cream Monte Carlo

Likes

Comments

Allmänt

You have the right to feel your feelings, You have the right to choose, You have the right to change, You have the right to get pissed, You have the right to be happy, You have the right to love, You have the right to be bad!

It´s life!

Likes

Comments

Made by me, Skola (Produktutformare inom konfektionsbranschen)

Igår var en produktiv dag. Först så hade vi föreläsning i hur man konstruerar draperingar i datorn. Efter det så arbetade jag på vårt projekt drapering, där vi har fått ett antal (5st) plagg som ska konstrueras och sys upp i 1:2 eller 1:1 skala. Jag hann dessutom med att gradera till grunden (plaggdelarna vi utgår ifrån) Med gradering menar jag att man fyller i olika X- & Y-värden för att få fram mindre och större storlekar. Inte nog med detta så konstruerade jag en kappa i 1:4 skala på kvällskvisten. Den ska sedan sys upp i full skala och ingå i ett litet projekt som jag och en galet grym tös har på gång. Först blir det dock en toille för att se över design och passform. Mycket med det hela och mer blir det.

Likes

Comments

Allmänt, Skönhet & Mode

Ja det är precis som rubriken lyder, gummistövlar. Igår så stod jag modell för Jessica och hennes företag Acquo. Att komma in som ny i gänget kan tyckas vara lite jobbigt men alla tjejer var verkligen super trevliga och inte minst Jessica själv. Jag älskar att jobba med drivande och inspirerande människor och ser redan fram emot kommande fotograferingar, filmningar mm. För er som inte känner till Acquo så kommer det inom kort upp ett litet med informations matat inlägg om företaget här på bloggen. Är ni redan nu nyfikna så gå in och kika på deras hemsida (klicka på deras logga i slutet av inlägget), Facebook och Instagram. Jag kommer även att filma till kanalen från fotograferingarna och lite annat smått och gott. Åååå älskar att få vara kreativ igen och att få vara en liten del i det här. 

Likes

Comments

Skola (Produktutformare inom konfektionsbranschen)

Just nu så är det drapering som står på schemat i skolan. Vi har dels fått föreläsning om hur man skapar ett grundliv med drapering som metod dvs att man inte har ett mönster utan ett enkelt tygstycke. Vi har även haft lite olika konstruktioner som vi har fått prova på. Saknar skapandet men det är på gång tillbaka. Nu när jag inte får träna så kommer kreativiteten tillbaka allt mer och jag tänker ta tillvara på den. För skapandet gör mig riktigt glad inombords!

Likes

Comments

YouTube

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ligger en sneak peek uppe från när jag och Ida filmade en typ av liten look book i torsdags. Så för er som har missat den så får ni den här. Vi var lite sent ute så ljuset blir lite mörkt på slutet men vi jobbade med vad vi hade helt enkelt. Alla börjar vi någonstans och lär oss på vägen. Galet roligt är det iaf!

To be continued...

Likes

Comments