Idag lämnade jag sängen redan runt nio (?!) Har precis satt mig framför GG med lite frukost som idag var bestående av en smoothiebowl (blåbär, avocado, vatten, jordgubbar och hallon) toppad med äpplebitar, flingor, avokado och till det en varm choklad! Ska om någon timme ut på ett gym-pass. När klockan slår halv tolv så ska jag och min kusin Elin till vår mormor för att passa våra yngre kusiner<333, följt av en runda på stan med bästa Madde och sen drar vi till mig och äter kvällsmat. Mysigt? Ja!
(suger på avslut haha)

Love,, Emelie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Väcktes redan 06:20 av larmet idag vilket jag tycker är sådär jättetrisst. Men tack vare fredagsmotivationen tog jag mig igenom ett träningspass, duschade & kollade tv. Började inte förrän 08:45, så det är skönt iaf. När jag kom till skolan började vi med språkval, sen hade jag ett "prov" i hemkunskap följt av SO & matte och sen kunde man glädjas av helgen. Älskar känslan när man går mot bussen efter skolan en fredag - lättnad haha. Jag kom hem ett tag för att byta kläder och skulle sen ta bussen mot stan för att möta upp två vänner & köpa sushi.

​LOVE

Likes

Comments

Dagen till ära vaknade jag runt sju tiden, men drog mig i soffan en timme framför pll. Åkte sedan ner mot stan för att köpa frukost som blev en hallon & mango smoothie. Sedan bar det av mot stallet.

//Vädret va på vår sida, det gillar vi!!//

Efter stallet åkte jag och körde ett gym pass, kom hem för att duscha & göra vid mig följt av att jag mötte upp Madde i stan för att köpa sushi. Mums!!! Idag tog vi med det hem till mig och denna eftermiddagen/kvällen blev upptagen av en hel del skratt med min favorit!

//Livet fångat på bild//Världens bästa!!//

Efter att Madde åkte så va jag hemma själv då den resterande delen av min familj va iväg. Så jag tände lite ljus, tog på en ansiktsmask och bäddade ner mig framför netflix. Verkligen en supermysig & välbehövlig dag, med bra väder också, vad mer kan man begära?

LOVE

Likes

Comments

Förebilder? Min farmor, det är sjukt hur bra den kvinnan är!

Fav youtubers? Helen Torsgården, Therese Lindgren och en nyfunnen är Josefine Olsson.

Vad längtar du till? Hmm, jag smålängtar till gymnasiet - eller nej jag vet inte. Är dubbel. Om jag inte haft det sociala och dom underbaraste vännerna där, hade jag önskat att dessa åren går snabbare. Sedan längtar jag till uteserveringar i Danmarks hjärta, sommaren och allt som hör den till.

En outfit på din comfort zone? Kan vara så enkelt som ett par ridbyxor och en hoodie en mysig dag i stallet. Beror helt på tillfället. Men till en dag på stan så, skinnbyxor, skjorta & sneakers. Svårare än så är det inte.

Vilken är din favoritaffär? Har nog ingen favoritaffär, beror ju helt på vart man är. Shoppar en del på internet, men NA-KD, Nelly, Chiquelle. Är man bara i stan så blir det dessa basic affärer som gina, Bikbok osv. Men lite dk shopping är aldrig fel, bara för ekonomin (haha).

Vilken sida av sängen sover du på? Sover antingen på vänster sida och är vänd mot höger, eller i mitten av sängen.

Konstiga vanor? Haha, jag har en hel del som jag hållt för mig själv... Jag kan inte ha tex, tv ljudet på 35, utan det måste vara ett jämnt tal, detsamma med golvvärmen. Innan var jag extrem och behövde göra i stort sätt allt tre gånger, tända & släcka lampor, slå in koder, ta minst tre steg innan jag gick av bussen, öppna och stänga lådor. Ja ni fattar nog haha...

LOVE

Likes

Comments