Hej på er!!

Sitter nu på tåget hemåt, vilket jag egentligen inte skulle gjort förrän senare men det blev ändrade planer haha.. Direkt efter skolan så begav jag mig mot stallet, alltid lika skönt att bara nolla alla vardagstankar och bara leva i nu:et!! Tänkte även sticka inom hööks för att köpa nya ridbyxor, men glömsk som jag är så glömde jag det såklart!! Hoppas ni haft en bra dag!!

Love,, Emelie

//nya naglaaar//

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Love,, Emelie


Likes

Comments

 

Lite bilder som får mig att vilja boka en resa NU!! Och jag kan med 100% garantera att om jag inte hade spenderat mina dagar i skolan för tillfället, hade jag suttit någonstans där solen lyser mer, havet är värmare och där shoppingen är bättre!!

     

Love,, Emelie


Likes

Comments

Heej!!

Igår ekade bloggen tomt! För under dagen var jag iväg med skolan följt av ett låångt träningspass, först på slingan och sen på gymmet.. Hatkärlek till det alltså!!

Och när jag kom hem hade klockan redan närmat sig 19,, men jag fixade lite saker följt av att jag bäddade ner mig för att kolla lite serier!

Det gick cirka 20 minuter och sen slutade kvällen för min del..

Btw,, imorgon har vi studiedag och jag har ett fullspäckat schema, mer om det kommer imorgon;))

Men nu ska jag möta min vän Madde, vilket är kul<33 Men sen kommer det tråkiga haha,, då ska jag packa inför helgen & putsa träns, roligt?? Nej, inte direkt haha!!

Love,, Emelie


Likes

Comments

Hur snygga är dom inte?? Bootcut är ju hur snyggt somhelst – så dessa ridbyxorna älskar jag!! Dom kan ni köpa HÄR


Och hur fina är inte dessa pannbanden? Hööks har förövrigt väldigt fina pannaband, här är bara några av favoriterna! Ni hittar dom,1, HÄR 2, HÄR 3, HÄR


Love,, Emelie


Likes

Comments

Hej på er!!

De är måndag igen, och jag kunde lovat att det va fredag för 10 minuter sen haha ;))

Helgen har spenderats i stallet, på hästryggen och har varit med min vän Madde! Resten av familjen har varit och köpt en ny båt, kanske glömt att nämna att resten av familjen brinner för segling, kanske ett intresse jag inte tar del av lika mycket men det är såklart endå roligt, det är ju aldrig fel med en låten trip med båten nån dag under sommaren! Det blir en ganska bra vecka, vi har studiedag på fredag så jag kan inte klaga!!

Ni får ha en fortsatt bra kväll iallafall!!

Love,, Emelie


Likes

Comments

Hej på er,,

Dagen började väldigt bra, när larmet ringde hade jag redan vaknat, vilket händer väldigt sällan haha!! Så hade tiden att göra sånt jag inte brukar, älskar Ida Wargs träningspass - perfekta att göra när man har 30 minuter över!!
Men med lite torsdagsmotivation var jag iallafall på bussen nån timme senare, men när vi väl var i skolan fick vi reda på att vi hade håla första lektionen, följt av en NO lektion, och sen 3 timmars håla till, inte helt fel ;)
Men jag och min vän Madde stack hem till mig under hålan och åt lunch & tog de lugnt innan vi skulle tillbaka och ha de sista lektionerna!

Efter skolan tog jag bussen till stan för att handla lite naturgodis och annat till ikväll, då resten av familjen är i Göteborg tänkte jag ta en riktig myskväll!!

Så just nu sitter jag med massa naturgodis, puffiga filtar & How i met your mother på tv:n -
En riktig favorit just nu!!

Hoppas ni har en superbra kväll!!

Lovee,,, -Emelie
Likes

Comments

Jag är mållös,,

Asså Rebecka Stella, vilka kläder, hur snygga som helst!

Min nya favorit shopping sida är just nu imso, och jag kan redan säga att min garderob kommer bli bombad med kläder där ifrån inom kort!!
Och den paljett guldiga blusen är ju to die for, kanske inte ett vardags plagg direkt ;), men ett plagg man lätt slänger på sig med en snygg kjol & favorit skorna nån kväll!

Så glöm inte att kika in där på IMSO.COM

Love
-Emelie

Likes

Comments