Tröja- h&m // Väska- Scorett

Min uppdatering är inte på topp för tillfället... men vad gör de haha. De senaste veckorna har det hänt en hel del. Bland annat har det varit karneval. Det bjöds på bra väder, god mat och massa karuseller, superkul med andra ord. Ovan ser ni min outfit första dagen på karnevalen.

Jag har slått rekord i kalori-intag hahah.. En mysig frukost med min vän Elin på koppi i hbg // Mammas bananpannkakor med nutella är aldrig fel, särskilt inte som frukost!<333


KRAM

Likes

Comments

Sommar/Vinter

Pool/Hav

Kjol/Klänning

Lite smink/Mycket smink

Tvd/Pll

Natt/Dag

Film/Serie

Katt/Hund

Espresso House/Starbucks

Strut/Bägare

Facebook/Instagram

Halsband/Armband

Hemma/Borta

Glass/Tårta

Cola Z/Cola L 

Odd Molly/Ralph Lauren

​Träna hemma/​Gymma

​KRAM


Likes

Comments

Idag rullade vi tillbaka in i vår hemstad här i södra Sverige efter en natt i huset i bjärnum. Solen har ständigt lyst över oss och temperaturen har inte nått en enda grad kallare än vad som passade. Som vanligt så har det varit hur mysigt och kul som helst. Vi åker förmodligen tillbaka nästa vecka också, då ska lite fler med och vi tänkte tälta istället för att sova inomhus. Förresten, igår innan vi somnade så kollade vi klart första säsongen av Wallander, och så sjukt bra den serien är! Har redan nått avsnitt 3 på säsong 2. Hoppas ni får en bra tisdag!!

LOVE

Likes

Comments

Hej på er! Idag vaknade jag och I redan vid 06:00 för att göra vid oss, äta frukost följt av att vi tog bussen till stationen. Där ifrån åkte vi mot Malmö och någon timme senare var vi på plats i Falsterbo för att inviga årets Horseshow. Det va gratis entré och vi kollade lite på hoppningen sen blev det shopping. Jag köpte en hel del som tex, ridhjälm, schabrak, två täcken och stigbyglar. Lyckades få med två av favoriterna på bild innan...

Detta älskade jag, tror verkligen det kommer passa perfekt!

Detta fleecetäcke gillar jag också, är vanligt vis inte så mycket för guld detaljer men detta tyckte jag va riktigt snyggt!

En summering av dagen är att den har varit jättebra! Längtar redan till den 16e.


KRAM

Likes

Comments