När har du skämts som mest? Haha en lite rolig historia, stod och pratade i lur med en tjej jag bråkade med, efteråt när jag skulle lägga på råkar jag och en annan vän säga lite saker för att uttrycka våra känslor för hon vi snackade lur med. Men, vi glömde att lägga på... resten kan ni nog klura ut själva...

Vilken är din sämsta egenskap? Jag är i vissa fall väldigt långsint, och kan vara väldigt ärlig när jag blir irriterad/när det blir bråk, faktiskt för ärlig.

Vad gör dig lyckig? Hästar & stallet, familj & vänner och sommarkvällar med bra sällskap.

Vilken ålder är du mentalt? Svår fråga, har alltid känt mig äldre än vad jag är (dsv, velat göra saker/gjort saker jag kunde väntat några år med) Innan jag blev tvåsiffrig har jag alltid velat göra saker själv och har alltid velat växa upp så snabbt som möjligt. Jag skulle säga att jag mentalt är några år äldre än vad jag egentligen är. Åldern är bara en siffra... eller?

Favorit serie/film? Hmm,... seriemässigt är det nog skam, pll och bbt. Film är dock svårare! Det varierar.

Måtto eller citat du lever efter? Lever efter kanske jag inte gör, men min pappa har alltid sagt "kan man så ska man" jag ser upp till det, det ligger något i det.

Ångrar du något du gjort? Ja, eller nej. Det beror på. Alla "fel" jag har gjort har för det mesta lärt mig något. Jag tycker faktiskt inte man ska ångra saker man gjort. Har väl hänt nån gång att man gjort något man efter några timmar har ångrat menmen.

Vad gör dig irriterad? När folk säger A men inte B, folk som smaskar, folk som inte kan ta kritik, kan stå för vad dom sagt eller inse sina egna misstag.

Kvällsperson eller morgonperson? Kvällsperson, utan tvivel.

Favoritbok? Nu är det så att jag inte läser särskilt mycket, men av dom jag läst så är "Kvinnan På Tåget", "Ibland Mår Jag Inte Så Bra" & "Torka Aldrig Tårar Utan Handskar" mina favoriter.

LOVE

Likes

Comments

Gårdagens kväll bjöd på en massa skratt och underbara människor då den spenderades med släkten. Vi slängde i oss pizza & kollade på melodifestivalen. Supermysigt faktiskt. Dock kom vi hem närmare ett tiden och eftersom att jag konfirmeras skulle jag gå upp vid halv nio för att hinna till gudstjänsten med min vän Madde. Resten av denna dagen kommer spenderas på plugg, städning och ska försöka klämma in en springtur.

LOVE

Likes

Comments

Startade dagen med en riktig höjdare, i takt till musiken (i hopp om att kunna vakna till ordentligt) gjorde vi pannkakor och juice. Skulle helst sitta kvar här, i morgonrock framför netflix hela dagen, vilket jag tror M kommer göra. Men snart bär det av mot lite annat för min del. Måste för övrigt hämta ut ett paket, innan det skickas tillbaka haha, har skjutit upp det för länge nu. Hoppas ni får en fin lördag!!

LOVE

Likes

Comments

Besatt av något? Förutom solen, brunbrända ben och solblekt hår. Skulle jag nog säga mina vänner & min familj. Självfallet choklad också.

Drömmar? Hmm, har många. Men inom dom närmsta åren är det bland annat, åka på språkresa med en favorit. Bo utomlands? Är även sugen på att flytta, vilket vi redan har i bakhuvet.

Favoritmat? Kan variera. Grillspett & sushi!! Caesarsallad? Kan vara något så enkelt som en pizza.

Rädslor? Att jag dom sista dagarna vid liv ska ångra något jag inte gjorde, spindlar, att åka flygplan och att bli allvarligt sjuk. Är en sjuk hypokondriker, under sommarlovet 2015 spenderade jag många dagar på vårdcentralen då jag hade själv diagnostiserat mig med cancer. Haha, ni hör nog själva hur detta låter.

Blivit påkommen att göra något jag inte får? Haha det har hänt, för många gånger.

Naturlig hårfärg? Har färgat mitt hår lite mörkare med ljusa slingor, men egentligen har jag "brun influerat blont" hår.

Drömresemål? Hmm, tänker direkt på Australien. Men ut över det så Dubai och Mexiko.

Favoritaffärer? Beror på vart jag är och vad jag ska ha. Shoppar en hel del på internet också.

Vad gör du en ledig dag? Åhh, beror helt på mitt humör. Antingen befinner jag mig i stallet, på gymmet, på en shoppingrunda, på ett fik eller en restaurang. Eller bara nerbäddad i min säng framför netflix. Men en kombination av allt är vad jag föredrar.

All time favorit låt? Fireflies, helt klart. Minns som om det var igår hur jag gick ner för trappan på morgonen och möttes av denna låten samtidigt som pappa stod och bakade i köket.

Jeans, kjol eller klänning? Hmmm, svårt val. Kan man säga kjol och byxor till vardags och till lite mer uppklädda tillfällen klänning?

Vad ser du fram emot? Sommaren & allt som hör den till. Att se Ariana Grande i Stockholm med min favorit Madde. Med det menar jag också shoppingen och hotellfrukosten, den måste väl ändå vara det bästa? OCH SOMMARLOVET.

LOVE


Likes

Comments

Ovan har jag samlat mina tankar i bilder. Än kan jag inte säga varför men snart så! Vett att det är drygt (och typiskt mig) att säga A men inte B, men en liten sneakpeak på vad som händer är att packande, rensande, organiserande och ett nästan tomt hus är inblandat....

Likes

Comments