Idag vaknade jag vid tio, jag drog på träningskläder en kvart efter att jag lämnat sängen och sprang en runda + ett ben pass. Efter det satt jag i solen till klockan ett i hopp om en bränna. Men neh, jag har ett typically svennepigment och kommer behöva göra en spraytan snart då jag börjar inse att jag inte kommer bli mycket "brunare" än vad jag är i nuläget hahah... Sen kom mamma med glass, provade "Solero Red Berries" och hann typ äta halva innan den började smälta, väldigt lyckat alltså. Har utöver det hoppat studsmatta´- det blir man aldrig för gammal för haha. Har även beställt lite kläder, bland annat en klänning till skolavslutningen och till min kusins student. Kommer bilder på kläderna när dom kommer!

Ha det bra så länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagen till ära vaknade jag runt sju tiden, men drog mig i soffan en timme framför pll. Åkte sedan ner mot stan för att köpa frukost som blev en hallon & mango smoothie. Sedan bar det av mot stallet.

//Vädret va på vår sida, det gillar vi!!//

Efter stallet åkte jag och körde ett gym pass, kom hem för att duscha & göra vid mig följt av att jag mötte upp Madde i stan för att köpa sushi. Mums!!! Idag tog vi med det hem till mig och denna eftermiddagen/kvällen blev upptagen av en hel del skratt med min favorit!

//Livet fångat på bild//Världens bästa!!//

Efter att Madde åkte så va jag hemma själv då den resterande delen av min familj va iväg. Så jag tände lite ljus, tog på en ansiktsmask och bäddade ner mig framför netflix. Verkligen en supermysig & välbehövlig dag, med bra väder också, vad mer kan man begära?

LOVE

Likes

Comments

Förebilder? Min farmor, det är sjukt hur bra den kvinnan är!

Fav youtubers? Helen Torsgården, Therese Lindgren och en nyfunnen är Josefine Olsson.

Vad längtar du till? Hmm, jag smålängtar till gymnasiet - eller nej jag vet inte. Är dubbel. Om jag inte haft det sociala och dom underbaraste vännerna där, hade jag önskat att dessa åren går snabbare. Sedan längtar jag till uteserveringar i Danmarks hjärta, sommaren och allt som hör den till.

En outfit på din comfort zone? Kan vara så enkelt som ett par ridbyxor och en hoodie en mysig dag i stallet. Beror helt på tillfället. Men till en dag på stan så, skinnbyxor, skjorta & sneakers. Svårare än så är det inte.

Vilken är din favoritaffär? Har nog ingen favoritaffär, beror ju helt på vart man är. Shoppar en del på internet, men NA-KD, Nelly, Chiquelle. Är man bara i stan så blir det dessa basic affärer som gina, Bikbok osv. Men lite dk shopping är aldrig fel, bara för ekonomin (haha).

Vilken sida av sängen sover du på? Sover antingen på vänster sida och är vänd mot höger, eller i mitten av sängen.

Konstiga vanor? Haha, jag har en hel del som jag hållt för mig själv... Jag kan inte ha tex, tv ljudet på 35, utan det måste vara ett jämnt tal, detsamma med golvvärmen. Innan var jag extrem och behövde göra i stort sätt allt tre gånger, tända & släcka lampor, slå in koder, ta minst tre steg innan jag gick av bussen, öppna och stänga lådor. Ja ni fattar nog haha...

LOVE

Likes

Comments

Klockan är 11:15 och jag har inte ens rest mig från sängen, är det bara jag som blir otroligt stressad utav det? Samtidigt vill jag ändå fortsätta vara nerbäddad framför Youtube. Men tycker ändå det är rätt charmigt när ens största problem i livet är om man ska fortsätta sova eller typ ta en runda på stan haha. Mamma va här och lämnade ett paket som hon hade hämtat ut så lär väl öppna det. Så i nästa outfit inlägg lär ni få se vad det innehöll!

LOVE

Likes

Comments