View tracker

Hej på er! Asså jag och måndagar har ingen bra relation. Det börjar med 4 timmars sömn, hehe... Vaknade runt fem för att hinna med ett träningspass men somnade om efteråt och vaknade kvart i sju... nu kan jag i alla fall vara stolt över att jag hinner duscha, föna & platta håret & välja kläder (!!!) på 35 minuter. Väl på bussen mot skolan kände jag snabbt att jag önskar att bussen kunde vända tillbaka igen haha... Sen under språkval fick jag en sjuk yrsel, som dock bara varade några minuter men ändå. Tror ni inte att jag sen hade ont i huvudet dom sista timmarna i skolan också.. När jag väl hade kommit hem och skulle ut på en springtur inser jag att nycklarna är borta... löste sig dock till slut. Så där har vi alla anledningar samlade till att dra slutsatsen att jag inte är en måndags människa.. Vi får helt enkelt hoppas på en bättre tisdag hahah.

Kvällsunderhållning//Words//En klassis spegelselfie i farten

Likes

Comments

Asså hörrni, jag överdriver inte när jag säger att jag är beroende och bokstavligen lever på nocco dryckerna just nu (gillar dock bara äpple så ni borde se vad som tar upp all plats i mitt kylskåp just nu). Men btw, klockan är 01:30, shiiit... Satt och kollade pll och tappade bort tiden liiiite, så det blir kul att se hur social jag är imorgon haha. Men jag har så stört sjukt att somna nu efter lovet när man tidigare vänt på dygnet rejält så har vant mig ganska bra nu hehe. Träningspasset som jag skrev om tidigare va lyckat (men sjukt kallt), trodde för en gångs skull det skulle vara en aning varmt med tanke på solen, men så var det inte...

Nu blir det väl ett halvhjärtat försök att somna, med det menar jag att jag fortsätter kolla pll och skjuter upp det ett litet tag till (haha).

Likes

Comments

13:00 lämnade jag skolan och har redan hunnit med så sjukt mycket, nöjd? Ja! Vi slutar tidigare hela veckan pågrund av utvecklingssamtal så jag är nöjd. Fixade precis lite mellis som ni ser nedan och ska snart sätta mig med lite plugg (suck). Funderar även på att sticka ut på en springtur mot lillolas och träna på utegymmet där istället för ett pass inne eftersom att det är så soligt ute. Har även lite annat att fixa, vi hörs!!

Likes

Comments

Parfym/Body splash

Body splash!!

Geleanaglar/Vanliga?

Gele/akryl! Dock är naturliga också fint, beror på tillfället.

Foundation/Concealer

Concealer.

Klänning/Jeans

Beror också på tillfället.

Med smink/Utan smink

Beror på, om jag är hemma så osminkad haha.

Snapchat/Instagram

Snapchat tror jag.

Sommar/Vinter

Sommar, helt klart!

Odd Molly/Gant

Måste nog säga Odd Molly.

Silver/Guld

Silver.

Lösnaglar/Lösögonfransar

Lösnaglar

Resa/Inte resa

Resa!!

Likes

Comments