Imorse hade jag skolmöte med min lärare och specialpedagogen för att prata om hur skolgången kommer se ut i år. Själva mötet gick bra, dom lyssnar och anpassar sig verkligen efter mig!! Men det som va jobbigt var skolmiljön.. Får panik av att det är så mycket människor på en sån liten yta och blir helt ångestfylld.

Efter mötet imorse så drog jag och mamma till mall of Scandinavia för att kolla runt och hoppas på att man hitta något fint. Trodde jag skulle komma hem med mer grejer än vad jag gjorde.. Tre tshirts från hm och sen två stickade tröjor från Tommy Hilfiger.

Nu under kvällen ska jag bara ta det lugnt och titta serier och försöka mig på plugg. Men det lär väl sluta med att jag somnar nio.. Asså under en kortare period har jag varit så trött på kvällarna så jag har behövt gå och lägga mig redan vid tio, då ska jag poängtera att jag brukar somna vid tolv. Vet inte om det har med stress att göra eller om jag bara behöver sova tidigt.

Absolut älskar denna sallad från vapiano!! Lufttorkad skinka med jordgubbar och avokado<333

Mamma valde att ta en chevre pizza med fikon och valnötter<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Obligatoriska glass stället påväg till Eskilstuna <33

Likes

Comments

sommaren har bestått av skratt, bra människor, bra drinkar och bra mat.

Ekencup i början av juni, Spanien i slutet av juni och början på juli, min födelsedag, Åhus beachhandboll, Vintrosa beachhandboll.

Likes

Comments

Att det redan är den 20augusti är galet. Sommaren har gått så fort, känns inte som jag har hunnit gjort något.. Imorgon börjar jag skolan, är så sjukt nervös och ångestfylld eftersom jag har varit sjukskriven nästan hela tvåan.. Det tar verkligen emot att gå iväg, har gråtit varje kväll i en veckas tid. För mig finns det ingenting positivt med skolan, när folk frågar mig hur det är att börja sitt sista år på gymnasiet svarar jag ''vet inte''. Jag vill inte ens ta studenten, låter konstigt men så är det. Men jag ska kämpa det sista året och försöka göra så att jag inte behöver läsa in för många ämnen på komvux.

Det här med körkortet går bra. Men är så sjukt stressad över att jag inte kommer klara det. Behöver inte mer stress än vad jag redan har över allt. Känner halvt att jag kommer bryta ihop.

Likes

Comments

Ni är GRYMMA!!! Coachseger delux

Likes

Comments

Dagen idag har varit lugn. Eller beror på hur man ser på saken.. men på förmiddagen hade jag körlektion och den gick super bra!! Hon oroar sig inte ett dugg över att jag inte kommer klara körningen, vilket känns riktigt skönt.


Nu under kvällen så mötte jag upp Mathilda för att ta en långpromenad runt naturreservatet här i Örebro. Solen höll på att gå ner och det va fortfarande varmt ute, bättre kan det inte bli.

Likes

Comments

Gossipgirl // Jane the virgin // new girl // the vampire diaries // the originals // pretty little liars // orange is the new black // games of thrones // the walking dead // claws // the bold type //

Likes

Comments

Kvällspromenad när det är som bäst <3

Likes

Comments

I fredags drog jag till Eskilstuna igen för att träffa några kompisar och kröka. Man kan säga såhär att det spåra för min del, råkade bli alldeles för full och allt.. Men kvällen sjukt bra, drog hem till mig på efterfest med typ 10 grabbar och hade det skoj. Alla drog runt 4 så direkt efter det började jag plocka undan allt ihop, det gick väl inte så bra eftersom jag knappt visste vad jag hette.

Under hela lördagen var jag så extremt bakis, sov hela dagen och mådde verkligen skit. Klarade inte av att vara själv så behövde åka hem till Örebro igen haha.. Om man kan göra en skala på hur bakis man är så var jag 11/10, aldrig varit så.. Tips från mig, drick aldrig en vinflaska själv..

Men nu under söndagen så känns allt bättre. Ska vila upp mig en stund och sen sätta igång med pluggandet för teoriprovet.

Likes

Comments