Saknar att vara brun och kunna bada i havet, kunna gå utanför dörren utan tio lager kläder! Vill flytta dit palmerna bor och aldrig återvända till landet lagom, känns lite som att jag inte har något att hämta här just nu. Vill starta ett eget liv på en varm plats och hitta något jag brinner för, känns som att jag bara går och väntar på att jag ska gå ut gymnasiet! Får se vart livet tar mig efter studenten helt enkelt.

Pussar<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan är 20:00 en vanlig tisdag då jag varit i skolan och jobbat, jag är trött men känner mig ändå inte nöjd med min insats. Att gå upp för mig imorse var hemskt var helt dödstrött ni vet när man somnar om efter man redan gått upp en gång så dumt men så skönt det är! Idag har dagen vänt till en deppig dag tyvärr vill verkligen ha mitt humor uppe men ack så svårt!
försöker intala mig själv "bakom sorgen väntar glädjen" tror ni det kan stämma? Jag tror verkligen nästan det, bara nästan. Ny dag imorgon och nya tag då🌟

Likes

Comments

2018 är året jag ska ta tag i mitt liv och skärpa till min virriga själ har jag fått för mig! Ska hitta lugn och ro i mig själv. Jag ska lära mig uppskatta mitt egna sällskap, min egna existens. Ska lära mig uppskatta att faktiskt sova själv och inte ha ångest! Magkänslan säger mig att det kommer gå bra tror jag iallafall!..... Jag ska även nu HELT utesluta den äckliga negativa auran som existerar kring mig och andra i denna värld. Ska vara med folk som ger mig energi och hoppas att jag kan ge lite också såklart!;) Såklart vill jag ju också kirra ett nytt jobb, bra betyg och en mer sund kropp och livstil! Wihoo får se hur det går ska rivstarta min morgon med vitaminer och te.
Har icke bloggat på ett bra tag men kände nu 05:11 på morgonen att jag var sugen på det, känns lite bra i själen att skriva av sig tankar får jag för mig. Så detta ska bli ett fett år får jag hoppas!

Pussar och kramar från mig till er!

En bild på mig då jag var glad på livet❤

Likes

Comments