Det är måndag och måndagar hatar jag mer än livet, men ska plugga på nu!! Imorn är det Np matte och det kommer vara en sån lättnad när det är klart. Idag ska jag plugga och träffa Emilia super trevligt:)
Denna helg som var har varit väldigt skön jag har tagit det lugnt och varit med massor av fina människor. 

Pussar och kramar

Bild på mig och kära Natta från helgen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag förutom att jag känner mig sjuk, så var inte i skolan tyvärr:( klockan är just nu kvart över tolv fredagen den 12 Maj. Thea och Greta är på en studentskiva med temat pyjamas (superkul) på kristallen men dom var hos mig innan och förade medans jag tog en välbehövlig nap på tre timmar hihi. Denna kväll har jag Napat ätit middag och fått lite plugg gjort faktiskt! Skickade in en novell som jag är klar med så det är hur skönt som helst att bocka av den från min to do list!

På senaste tiden har jag nästan fått en inneboende hihi, Thea har verkligen flyttat in och det är hur mysigt som helst❤ Aja nu ska jag mysa ner mig och kolla på freaks & geeks och förhoppningsvis somna till.
Puss

Likes

Comments

Det är helt sjukt hur fort tiden går när man har roligt! Det är redan maj:) vilket betyder snart sommar då jag blir 18 gammal på riktigt, det ska bli så skönt på ett sätt men det är ändå nervöst. Men ska bli så skönt med värme det känns som att då börjar man leva på riktigt på ett annat sätt!

Nog om det:) senaste tiden har det varit massor i skolan men känt mig lycklig och glad ändå! Haft det super trevligt umgåtts med människor jag tycker om och bara levt livet så bra jag kan. Jag hade en jätte trevlig Valborg! Jag var på middag hos en tjejkompis sen gick jag på fest hade en trevlig kväll faktiskt:)
Pussar & kramar

Likes

Comments

Jag har hamnat i en riktig svacka!!! Jag orkar ingenting just nu, orkar inte plugga och tycker inprincip att allt är jobbigt just nu! Jag blir så arg på mig själv för att jag vet att jag kan bättre jag känner inte att jag ger 100% men det kommer jag ska skärpa till mig nu och hoppas att allt flyta på naturligt och att jag blir nöjd med vad jag åstadkommer.

Dom senaste dagarna har det inte hänt så mycket är fortfarande hundvakt super mysigt! Jag är sugen på något gott till middag men orkar inte laga mat funderar på att gå till pizzerian hihi och köpa något gott:) lite senare ikväll kommer Emilia till mig och vi ska bara chilla är planen.
Puss och kram från mig och sötnöten

Likes

Comments

Idag har jag bara chillat galet, är alldeles låg pga pms men det går över snart förhoppningsvis;) inte gjort något vettigt idag överhuvudtaget förutom att spela yatsy;) men ibland är det även okej att vara icke produktiv. Dock blir jag otroligt rastlös såhär på kvällskvisten av att inte göra något vettigt! Men ska ta en promenad med sötnöten nu innan läggdags!
Pussar och kramar

Likes

Comments

Nu har jag äntligen påsklov och det känns så extremt skönt! Är så lycklig påsk och ledighet är så mysigt tycker jag. Än så länge på detta lov har jag inte gjort så jätte mycket. Men jag är hundvakt till världens sötaste prins<3 han är så extremt fin det är en chihuahua, världens mysigaste hund! Jag har varit hemma hos Julia och haft det jätte mysigt med hennes fina familj<3 Jag har ju såklart chillat med hunden också, igår kom Paula och Julia till mig vi käkade en mysig middag hos mig och hade trevligt! Sedan senare på kvällen drog vi på ett trevligt krök hos Max kompis vilket var väldigt trevligt<3
Har inte hänt så mycket mer än så
Pussar och kramar🌟

Jag, Paula och Julia

Jag och en sötnöt

Likes

Comments

Hejsan! Idag är det onsdag och snart påsklov vilket ska bli väldigt skönt! Igår träffade jag mina kära vänner och hade det förträffligt trevligt i stan, vi chillade lite på vau de ville och sedan käkade jag middag och sov i stan. Idag är jag i skolan och inte gjort så mycket, är jätte trött. Men nu ska jag överleva denna trevliga onsdag i skolan.

Massa kramar🌟

Likes

Comments

Hejsan alla solstrålar! hoppas att ni är lyckliga och glada en solig måndag som denna, som ni kanske förstod på rubriken så ska jag börja blogga lite smått igen, har ju bloggat på denna blogg tidigare för ett par år sedan men nu börjar jag om på nytt. Det här blir nog spännande!

Puss och kram

Bild från i somras

Likes

Comments