Jag har hamnat i en riktig svacka!!! Jag orkar ingenting just nu, orkar inte plugga och tycker inprincip att allt är jobbigt just nu! Jag blir så arg på mig själv för att jag vet att jag kan bättre jag känner inte att jag ger 100% men det kommer jag ska skärpa till mig nu och hoppas att allt flyta på naturligt och att jag blir nöjd med vad jag åstadkommer.

Dom senaste dagarna har det inte hänt så mycket är fortfarande hundvakt super mysigt! Jag är sugen på något gott till middag men orkar inte laga mat funderar på att gå till pizzerian hihi och köpa något gott:) lite senare ikväll kommer Emilia till mig och vi ska bara chilla är planen.
Puss och kram från mig och sötnöten

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag bara chillat galet, är alldeles låg pga pms men det går över snart förhoppningsvis;) inte gjort något vettigt idag överhuvudtaget förutom att spela yatsy;) men ibland är det även okej att vara icke produktiv. Dock blir jag otroligt rastlös såhär på kvällskvisten av att inte göra något vettigt! Men ska ta en promenad med sötnöten nu innan läggdags!
Pussar och kramar

Likes

Comments

Nu har jag äntligen påsklov och det känns så extremt skönt! Är så lycklig påsk och ledighet är så mysigt tycker jag. Än så länge på detta lov har jag inte gjort så jätte mycket. Men jag är hundvakt till världens sötaste prins<3 han är så extremt fin det är en chihuahua, världens mysigaste hund! Jag har varit hemma hos Julia och haft det jätte mysigt med hennes fina familj<3 Jag har ju såklart chillat med hunden också, igår kom Paula och Julia till mig vi käkade en mysig middag hos mig och hade trevligt! Sedan senare på kvällen drog vi på ett trevligt krök hos Max kompis vilket var väldigt trevligt<3
Har inte hänt så mycket mer än så
Pussar och kramar🌟

Jag, Paula och Julia

Jag och en sötnöt

Likes

Comments

Hejsan! Idag är det onsdag och snart påsklov vilket ska bli väldigt skönt! Igår träffade jag mina kära vänner och hade det förträffligt trevligt i stan, vi chillade lite på vau de ville och sedan käkade jag middag och sov i stan. Idag är jag i skolan och inte gjort så mycket, är jätte trött. Men nu ska jag överleva denna trevliga onsdag i skolan.

Massa kramar🌟

Likes

Comments

Hejsan alla solstrålar! hoppas att ni är lyckliga och glada en solig måndag som denna, som ni kanske förstod på rubriken så ska jag börja blogga lite smått igen, har ju bloggat på denna blogg tidigare för ett par år sedan men nu börjar jag om på nytt. Det här blir nog spännande!

Puss och kram

Bild från i somras

Likes

Comments