Header

Trivs verkligen såå bra på mitt jobb. Jag håller till i Covent Garden på ett svenskt/franskt sportswear brand som heter Ron Dorff. Mina kollegor är toppen och kunderna är så himla trevliga. Och kolla vilket mysigt skyltfönster vi har nu inför jul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Julia var här över Halloween-helgen. Himla mysigt. Vi mötte upp Miranda (som vi träffat via Londonsvenskar på Facebook) och sen gick vi på en pub crawl i Shoreditch med Halloween-tema. Lite annorlunda men verkligen kul att se att de flesta verkligen hade gått in för sin utklädnad!

Likes

Comments

Första tiden här bestod väl mest av att få ordning på livet haha. Blev en extremt svettig och jobbig tur till IKEA där vi köpte alla möbler vi kände att vi ville ha eftersom att våra rum bara hade en säng när vi flyttade in. Vår plan var sen att kånka med oss alla speglar och byråar på bussen hem. Även om vi inte ens lyckades lyfta grejerna från marken? Inte så smart, men lyckligtvis kom vi fram till att taxi var det enda rimliga alternativet, även om det var väldigt långt hem. Förresten, vi har båda blivit med jobb också!

Likes

Comments

Det är helt sjukt. Jag har så himla länge funderat på att flytta till London och imorgon åker vi?? Väldigt skönt att boende redan är fixat, och några jobbintervjuer redan är inbokade. Det gör det hela lite mindre läskigt.

Likes

Comments