Go kväll:).

Jadå var det dags för lite uppdatering. I förmiddes blev det en härlig uteritt med stjärnan, pappa tog med Malcom i vagnen & gick med:).

Var super härligt för Mixen skötte sig exemplariskt och det var skönt att kunna rida ut på henne igen :), märks att vi har börjat lära känna varandra bättre nu:).

Här är 2 bilder pappa tog på oss:)

Längtar så tills på måndag då blir det & trimma henne på banan:)<3.

Känns riktigt skönt att ridningen börjat gå bättre nu:), har börjat hitta fler & fler knappar på stjärnan så är roligare & roligare för varje ridpass som går:).

Nu har jag inte så mycket mer & skriva i detta inlägget men fler kommer:).

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Go kväll:)

Jadå var det dags för lite uppdatering :), just nu kopplar jag av framför tv.en:).

I detta inlägget tänkte jag skriva en kort sammanfattning av gårdagen & idag:).

Efter jobb igår drog jag till gymmet efter att jag hade käkat lite, blev ett ben & rumppass (känns idag vill jag lova, ligger inne med världens träningsvärk). Passet gick super bra, började med en powerwalk på löpbandet & sen körde jag lite på benpressen. Tränade framsidalår,baksidalår,insidalår, utsida lår och såklart rump;). Gjorde bland annat höftlyft, squats & donkeykicks:).

Och imorse spenderade jag 80 minuter i solstolen innan jobb ;), vad gör man inte för att bli lite extra brun;).
Brännan har faktiskt börjat ta sig riktigt bra;). Och efter jobb körde jag hem älskling när han slutade jobba samt att vi käkade lite tillsammans :).

Nu ska jag inte göra fler knop idag & ska väl snart gå & lägga mig sen imorgon blir det en sväng till gymmet innan jobb & på kvällen blir det stallet ;)<3.

Just nu har jag inte mer & skriva men fler inlägg kommer imorgon :).

Puss & godnatt:)<3

Likes

Comments

Hallojs :)

Jadå var det dags för lite uppdatering:), just nu ligger jag i solstolen ute i trädgården & blir ännu brunare på kroppen:).

Idag är det riktigt varmt & skönt precis som igår;), är verkligen sommarvärme & ändå är det bara maj månad (jag klagar inte en sekund).

Får passa på att njuta ett par timmar nu sen ikväll blir det en sväng till stallet :).

Nu behöver man inte åka utomlands för att få värme & en snygg solbränna iallafall haha;). Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva i detta inlägget men fler kommer ;).

Ha de super härligt i värmen men glöm inte & dricka mycket :).

Kram

Likes

Comments

Go kväll:)

Jadå var det dags för lite uppdatering. Kom precis hem till älskling efter en härlig kvälls promenad i Lomma tillsammans med min andra hälft, svärmor och Olivia.

Blev en sväng till Hamnen & Lomma beach, var riktigt mysigt faktiskt :).

Längtar sååå efter sommaren så man kan bada också ;), fast hjärtat mitt var nog sugen på ett dopp haha :), nej men skämt åt sido han gick ner för att känna på vattnet:).

Resten av kvällen ska jag bara koppla av och samla krafter inför morgondagen för då är det stallet som gäller och ta Handom Samt trimma stjärnan :)<3.

Nu har jag inte mer & skriva men fler inlägg kommer:).

Puss puss :)

Likes

Comments

Hallojs hallojs:)

Jadå var det dags för lite uppdatering :), just nu ligger jag i solstolen & jobbar på brännan inför sommaren :). Är verkligen inte fel att få färg på kroppen:), känner sig så mycket fräschare & snyggare när man är brun på kroppen :)<3.

Annars idag så har jag varit i stallet en sväng & pysslat om och ridit mixen & sen var jag på ett möte på Arbetsförmedligen vid 1 tiden så låg faktiskt ute i solstolen 40 minuter efter stallet innan men kände för att sola lite till ;). Det är ju lika bra att passa på när det e varmt och solen har hittat hit:)<3.

Resten av dagen ska jag bara spendera här hemma för jag e helt slut i huvudet. Nu har jag inte så mycket mer & skriva i detta inlägget men fler inlägg kommer ;)

Puss puss

Likes

Comments

Hallojs hallojs:)

Jadå var det dags för lite uppdatering då det var ett tag sen sist, just nu ligger jag ute i trädgården & jobbar lite på brännan(hittade en plats me lä). Det är ändå 14 grader ute nu så varför inte passa på att börja få färg på kroppen redan nu? Då slipper man gå runt & vara helt blek när sommaren väl kommer om knappt två månader;), men de gäller ju givetvis att värmen & solen håller i sig också såklart ;).

Annars idag så händer det faktiskt inte så mycket mer än att jag ska hoppa in i duschen efter jag solat klart:). Nu har jag inte mer & skriva i just detta inlägget men fler inlägg kommer :).

​puss puss:)<3

Likes

Comments

Go kväll:)

Jadå var det dags för lite uppdatering, jag kom precis hem efter en nästan 3 km lång powerwalk, ja jag vet jag e smått knäpp som ger mig ut vid denna tiden på dygnet en fredag för att röra på mig men vad gör man inte för att hålla sig vaken när älskling jobbar till 23.00 & jag ska köra ner & hämta honom i svedala :).

Ajja oavsett vad så var det otroligt skönt väder ute var fortfarande nästan ljust när jag gick ut för ca 40 minuter sen:).

Här kommer två bilder från rundan & sen en screenshot från en app som jag har i telefonen som visar hur långt jag gått osv :).

Nu däremot väntar en varm & härlig dusch sen ska jag bara koppla av fram tills det är dags att köra & hämta min andra hälft :)<3.

Nu har jag inte mer & skriva men fler inlägg kommer :).

Puss & kram

Likes

Comments

Go kväll :)

Just nu ligger jag i soffan, kollar på tv & myser med katterna:).

Imorse blev det ett super härligt pass hemma på banan med stjärnan, trimmade henne passade även på att träna min balans lite ;).

Jobbade mycket på volterna samt att jag övade på tempo växlingar:). Är otroligt nöjd me hur dagens ridpass gick;). Längtar redan till på måndag :)).

Just nu har jag inte mycket mer & skriva men fler inlägg kommer imorgon men tills dess får ni hålla till godo me mina andra inlägg:)

Godnatt:)

Likes

Comments

Go kväll :)

​Jadå var det dags för lite uppdatering :), just nu sitter jag i sängen och kollar lite på tv, När jag kom hem från jobb så var jag först och kollade till Christels katter (ska vara kattvakt) och sen så fick jag gjort den 8.e och sista webbutbildningen på icaskolan :). Känns skönt att jag är helt klar med de och nu är jag oerhört taggad inför vecka 14 och 15 ;), då är det dags för utbildning i dellen och kassan :D.

Annars ikväll så händer det inte så mycket, blir mest att ta det lugnt då jag är oerhört trött :).

Just nu har jag inte så mycket mer och skriva i detta inlägget men fler inlägg kommer ;), har ni några önskemål om kommande inlägg så släng iväg en kommentar för just för tillfället så känner jag att jag har lite idé torka.

kram:)

Likes

Comments

Go kväll:)

Jadå var det dags för lite uppdatering, just nu ligger jag i sängen & kollar lite på tv.

Kom hem från stallet för ca 1,30 timme sedan, blev löslongering för mixen idag, de var andra gången jag löslongerade henne & hon tycker det är såå kul:).

Mockade även lite i hagen idag, blir & fortsätta med det imorgon:).

Btw mixen tyckte det var intressant med skottkärran när jag höll på i hagen :)

Nu har jag dock inte så mycket mer& skriva i just detta inlägget men fler kommer imorgon (imån om tid) för jag ska först med bästa vännen till hennes foderhäst och sen ska vi till mixen:)<3.

Kram:)

Likes

Comments