Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kolla min lunch!! Jag försöker äta både nyttigt och 5 gånger om dagen. Det går väl sådär.. frukost är något som jag alltid får i mig nuförtiden, förr kunde mitt första mål på dagen vara t.ex klockan fyra. Jag svälte mig själv och åt en gång om dagen, ibland åt jag ingenting alls utan drack en nutrilett shake istället. Jag var så tunn, mådde otroligt dåligt.. hade inte min mamma sett mig just där och då så hade jag nog inte varit här idag. MEN nog om det, kände att jag snubbla in på helt andra grejer nu. Det jag vill säga är att mat är gott!!

Likes

Comments

Heej vänner! Längesen jag uppdatera nu.. Hur mår ni? själv så mår jag faktiskt bra. Dem senaste dagarna så har jag haft svårt för att sova och sovit väldigt oroligt, men idag så tog jag mig upp runt 7, tog på mig träningskläder och tog en powerwalk på dryga timmen. Så himla härligt! Nu har jag kommit hem igen och är så hungrig. Allt jag tänkte på när jag gick var att jag snart skulle komma hem och göra en go frulle. Haha! Hörs senare. 

Likes

Comments

Är i Nyköping och hänger.. nä men filip spelar match och jag följde med, såklart! 

Likes

Comments

Jag vet egentligen inte om jag känner mig redo att skriva detta men samtidigt är jag så less på att hålla saker inom mig. Och det är ingen som vet vad som egentligen pågick under mitt liv mellan 16 - 22 år.
Men innan ni fortsätter läsa. - Jag vill inte att ni ska "tycka synd om mig". Jag klarar mig och har gjort i flera år då detta är en hemlighet jag hållit inom mig. Aldrig pratat om eller berättat. 

Okej. Jag är inte den personen som pratar om mina 'problem', utan jag är den som vill försöka klara allt själv. Jag är snarare den som lyssnar och sätter mig själv åt sidan för att vara till hands för alla andra, även om jag så inte känner personen vill jag den väl. 

Så - de var i juli 2010 som jag åkte helt ensam till Göteborg för att träffa en kille som jag pratat med i drygt ett år via msn som fanns då och via sms. I samma veva så skulle jag även börja gymnasiet men jag kände mig inte 'redo' och tog två sabbats år istället och jobbade under den tiden tills jag visste vilken linje jag ville gå. Efter bara 3 månader så flyttar jag till Göteborg och min kille. Allting blev så nytt för mig ganska plötsligt, ny stad, nya människor, jag kände ju ingen i Göteborg. Jag hade dessutom ingen vidare kontakt med min familj då heller.. jag fick mest höra att jag var dum i huvudet. 

I Augusti 2012 så påbörjar jag min makeup / stylist linje i Varberg. 2,5 år senare men med en utbildning som jag verkligen ville gå samtidigt som jag fick nya vänner. Och under tiden gick jag även olika kurser inom skönhet. 

Jag och min dåvarande kille hade varit tillsammans i lite mer än 1,5 år. Och under den tiden så var man nykär och allting var frid och fröjd. MEN ju mer tiden gick blev min kille elak, han skulle bestämma över mig, såg ner på mig, tog min mobil, han skulle ha koll på ALLT jag gjorde. Jag tänkte mest att det bara var en fas för han just då så jag gjorde ju såklart allt för han. Men detta pågick i över 2 års tid och varje dag blev det bara värre. Men jag tog bara emot allting, varför? jo för jag var kär, jag älskade han och han var ju min bästa vän men samtidigt mådde jag skit rent ut sagt. Varje dag åkte jag till skolan, jobba och sen kom hem för att serva han medans allt han gjorde var att klanka ner på mig och satt och spela 24 timmar om dygnet. Vissa dagar bröt jag ihop men jag pratade aldrig med någon om det. Jag minns att jag låste in mig i badrummet flera gånger och satt i duschen och grät. Han såg mig även gråta flera gånger men allt jag fick höra var att jag var barnslig. Jag hade ingen som kunde trösta mig, alla var flera mil från mig. Flera gånger försökte jag prata med han men det gick inte, han vägrade prata om vårt förhållande. Men det blev värre, han började kalla mig för saker, påstod att det var mig de var fel på. Han kunde kolla mig i ögonen och säga hur värdelös jag var, att ingen skulle bry sig om jag dog för ingen skulle komma på min begravning. Jag minns att jag satt framför han när han sa det till mig och han hånskrattade bara medans mina tårar rann ner från min kind samtidigt som han bara mata på fler grova ord till mig. 

Han mindfucka mig dagligen, ena dagen kunde han sitta och säga att han älska mig andra dagen kunde han säga hur värdelös jag var, slå mig, hota mig.. minns att jag gick med långtröja mestadels av sommaren 2014 då jag hade blåmärken vid sidan av magen och vid mina handleder. Under denna tiden så var det INGEN som visste vad som pågick, jag vågade inte säga någonting och han sa såklart inget eftersom han påstod att allt var "normalt".  

När jag skulle ta studenten så engagera min mamma sig i de väldigt mycket, och hela min släkt kom trots att jag inte haft så bra kontakt med dem. Men att dem kom gjorde mig så glad. Att ta studenten brukar vara de alla längtar efter, även jag. Men jag saknade hopp, jag tyckte ingenting var roligt längre, jag orkade inte mer. Inombords så kändes de precis som att jag var isär plockad. Men jag försökte bita ihop, låtsas som ingenting. Jag kommer ihåg att mamma frågade hur jag mådde flera gånger, men som vanligt så säger jag att allt är okej men i själva verket så gick jag sönder inombords. På kvällen/natten så skulle vi tjejer ut för att festa, efter många om och men så åkte jag bara från min kille trots att jag inte "fick". Jag brydde mig inte alls för jag tänkte att detta är min dag som jag har en gång i livet. Men jag är kanske ute 1 timme sen kommer min kille för att hämta mig.. han var arg för jag hade kul, han mata på hela kvällen om hur värdelös jag var. Sänkte mig totalt. Jag hade nått den gräns då jag inte orkade mer. Och det var även första gången jag hade självmordstankar..

Tiden gick och han fortsatte slå mig, hota mig, trycka ner mig.. i flera månader tills jag var jag tvungen att gå igenom hans mobil, för allt han gjorde var att sitta vid datan eller mobilen, det plinga i hans telefon jämt, så fort jag var i närheten så gömde han den, jag fick aldrig ha tillgång till den så som han fick med min. Och så fort jag fråga vem de va ifrån så fick jag alltid som svar "bry dig inte", han var ofta på "gymmet", bytade kod till sin mobil flera gånger om dagen för jag kunde ju ha råkat sett hans kod. Men jag lyckade öppna hans telefon en natt och hittar sms från inte bara en tjej utan flera stycken där han skriver vad han vill göra med dem, han skickar opassande bilder, skriver till dem att jag är hans KK trots att vi bor tillsammans.. Jag lägger tillbaka hans mobil så han inte anar någonting och sätter mig i en stol och stirrar rakt in i väggen hela natten. Han hade varit otrogen mot mig i över 2,5 års tid. Han som jag lämna allt för. Men nu fick jag även förklaringen till varför han var ett svin mot mig. Han förstörde mig totalt. Mitt självförtroende fanns inte kvar, jag vågade knappt prata längre. Jag saknade livslusten. Men dagen därpå låtsades jag som ingenting, han stack till "gymmet". Då passade jag på att klippa sönder alla hans kläder och kasta ut den från fönstret. Jag packade ihop alla mina grejer och stack, jag ville inte se han igen. Jag skrev ett långt sms att jag hade kommit på han, även då försökte han neka. Han trodde aldrig jag skulle lämna han, han trodde att jag skulle vara hans slagpåse hela livet men jag hade fått nog. Efter jag gjorde slut med han och 4-5 månader efter så fick jag långa sms från han, hotfulla och kärleksfulla. Han stalka mig, hacka sig in på min facebook, försökte förstöra mitt liv ännu mer, tog pengar från mig. Men jag ignorera tills han insåg att de inte var någon idé längre. Och detta.. är bara en liten del av allt som faktiskt hände mellan stängda dörrar.

JAG HATAR HAN än idag, han förstörde inte bara mitt liv, utan den jag en gång var. Min personlighet, mitt självförtroende, min tillit till folk, relationen till min familj, mitt sociala jag. ALLT. HAN FÖRSTÖRDE ALLT! Och varje dag försöker jag kämpa mig tillbaka till den Emelie jag en gång var. Kärleken gör en bild och saker har verkligen satt sina spår i mig. Men en sak jag har lärt mig och det är att jag är stark!

Likes

Comments

Heej på er! Jag sitter just nu i en ishall i Linköping och kollar på filip som har träning. Vi var på IKEA förut en snabbis och köpte lite småskit, jag behövde fler galgar... det som jag vill hänga ligger mest i en hög i en byrå. För mycket kläder och för lite garderober.. haha!

Likes

Comments