Det här var ju ett tag sen nu, men fan jag är tvungen. Beyonce är en helt fantastiskt person, med en röst out of this world och kan uppträda som ingen annan, hennes dansare också. Don't even dare tell me något annat. Hade gåshud till så många låtar och var såhär när på att börja gråta, är för evigt tacksam för denna upplevelse. Helt speechless egentligen, detta går inte att beskriva i ord. Nu längtar jag till att få uppleva det igen. 


Likes

Comments


I tisdags bestämde sig jag, Matilda och Sophia att åka till fotografiska. Älskar fotografiska eftersom att det finns så mäktiga bilder där. Bilder kan få fram så mycket, kanske inte just dessa bilder på kändisar? Eller kanske? Men de andra utställningarna då den ena hade att göra med miljöförstöring och hur de påverkar djuren i Afrika och den andra utställningen som skildrar livet för romer. 


Likes

Comments

Paris och Amsterdam


Hemma från min Europa roadtrip och trots att det varit en upplevelse att få se så många olika ställen känns det ändå skönt att vara hemma. Amsterdam och Paris har lyckats impa på mig, Köpenhamn också, men den hade redan flirtat in sig hos mig. Igår åkte jag till tanto med Matilda och Julia som jag ej sätt på, eh 3 veckor? Vi låg bara i parken och solade, men det var på tiden. Och sen jamen juste, sen såg jag ju jacqis också. Råkade träffa henne och hennes syrra vid Hornstull bara sådär, vilken överraskning va?

Förutom det vill jag byta från något roligt till något hemskt... Nu har det hänt igen att vita poliser i USA skjutit oskyldiga svarta. Blir så extremt less. Varför? Varför känner ni behovet av detta? Skulle ni vilja bli behandlade så? Det är inte okej och det budskapet ska världen fortsätta sprida. Black lives matter.


Likes

Comments


Inleder med att jag önskar vi hade carrefour i Sverige, bättre än Ica maxi och då är det fan bra. La Rochelle åkte vi till efter Paris och det enda vi gjorde där var egentligen att ta det lungt. Vi satt på stranden även fast det för det mesta var kallt och molnigt, men jag älskar stranden oavsett. Känner mig på något oförklarligt sett fri där. Där satt vi också med hjälp av kikare och försökte få en skymt av stället där de spelar in fångarna på fortet. Det var en fin stund, men när vi skulle börja åka hem från La Rochelle dagen efter, kommer vi till bilen och märker att båda våra reg skylter är stulna, man ba najs, yes. Men polisen såg till att vi kunde åka till ett ställe och hämta ut en ny tillfällig skylt så vi ändå kunde köra. Känner mig ändå rätt cool nu när man kör hem genom Europa med en reg skylt som är halv svensk halv fransk. Kan berätta att en del kollar lite fundersamt. 

Likes

Comments


Nu har jag äntligen fått blivit medveten om hur Paris är, gått på Louvren och sett Mona Lisa, skådat triumfbågen, sacré coeur, eiffeltornet och utsidan av EM fanzone. Besvikelsens när man insåg att man behövde köa länge för att vara säker på att man kom in på kvällen(fast vad hade jag trott egentligen??). Kan också meddela att Eiffeltornet lyckades vara stängt pga strejkt precis när vi skulle dit, odsen? Men vi gick upp tidigt nästa istället och tog oss dit, insåg då att Paris är galet stort. Fetnajs stad som jag vill tillbaka till, men kom via Paris snapstory fram till att det hände massa roliga saker på kvällen när vi låg utslagna i sängen.

Likes

Comments


Är så otroligt tacksam för att jag fått besöka Anne Frank museet och huset de gömde sig i här i Amsterdam. Mer än en timmas kö, men så otroligt värt då man kände den seriösa, men ändå otroligt fina stämningen där inne. Köpte också hennes bok som jag faktiskt inte läst en, men ska försöka att göra. Najs stad förövrigt det där, jäkligt chill och laid back, jag gillar mkt. Galet fina hus i gamla delen av stan och massvis av kanaler. Det kryllade med cyklar överallt, verkligen överallt, haha kaos trafik så im just saying man bör inte köra bil där.

På midsommarafton mötte vi upp min faster och hennes man som också var där och fikade tillsammans, mys mys. På tal om fika så är ett cafe som heter Blushing ett tips då den har gott fika och enkel lunch, men även finfin inredning. 

Likes

Comments


Designhus, äldre byggnader, mysigt häng vid nyhavn, strosa runt på ströget och längs vattnet gör detta till en av mina absoluta favoritstäder. Skulle kunna sitta vid vattnet här en solig dag och inte trötta ett dugg. Helst i en båt ifs. Sitter nu på hotellrummet i Hamburg och kollar på Sverige mot Belgien, och hoppas på att Sverige ska göra mål, vi måste ju ta detta!! Hare


Likes

Comments