Pinsamt med Psykisk ohälsa?
Hej! Emelie Fredriksson heter jag och för två år sedan erkände jag för mig själv att jag behövde hjälp och att jag var sjuk.
Det finns så många bloggar här ute, men alla har ett ”perfekt” liv? Dom flesta går i skolan, tränar, jobbar, är alltid positiva. Jag bestämde mig för att jag ville Se mer av det riktiga livet i bloggvärlden.
Jag har inte ett ”normalt” liv. Jag går inte i skolan. Jag är nästan aldrig positiv. Jag tar mediciner varje dag. Jag har skadat mig.
Varför uppmärksammas inte detta? Varför är allas liv i bloggvärlden så perfekt och positiv? Mitt liv är helt annorlunda.
Det är de denna bloggen ska handla om, mitt liv med psykisk ohälsa. Psykologer, mediciner, känslor, operationer, relationer.
Men jag vill såklart också visa mina intressen och vem jag är med bilder på mode och citat osv. Saker som beskriver mig helt enkelt.
🎀
Jag hoppas ni kommer tycka detta är intressant. Jag kommer skriva om mitt annorlunda liv. Inga ”dagens outfit” bilder, riktiga känslor, ingen träning varje dag.
Mitt liv är också viktigt. Det här är jag. Jag är sjuk. Jag behöver fortfarande hjälp och jag är inte frisk än. Det är så många som gömmer sina känslor och det är tabu att ha en psykisk ohälsa, varför är det så? Och varför ser man inte det på en blogg?
Jag hoppas ni kan tycka detta är intressant att se hur mitt liv i en depression ser ut.
Kram
🎀

Emelie Fredriksson 

Likes

Comments