View tracker

Första dagen åkte vi på en standard röd buss för att få se så mycket som möjligt av London. Det var riktigt kallt men kul upplevelse! Vi hoppade av och gick in på vaxmuseet, många var sjukt lika och var nästan lite läskigt levande. Var dock lite långtråkigt där inne, speciellt när det var så mycket folk. Vi åt de närmsta vi hittade vilket var pizzahut och till det tog jag en oreoshake, var så gott!

Andra dagen åkte vi i London Eye, var sjukt fin utsikt därifrån!!

På kvällen gick vi på den berömda shoppinggatan, Oxford street. Fick med mig ganska mycket från Primark som är ungefär som Ullared fast bättre.

Sista dagen tog vi en mysig promenad förbi denna fina bro och tog en till runda för shopping och resturang mys.

Landade i ett vitt Stockholm och flög sedan hem till Göteborg i solnedgången. Var så fint och skönt att sitta den korta stunden på flyget med högsta volym i lurarna. Var ganska trött också då jag bara sov 3 och en halvtimma den natten innan vi skulle iväg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Åh så mysigt att julkalendern har börjat!

Idag har vi åkt buss runt om i London och kikat lite. Det är riktigt kallt här, har frusit hela dagen lång men har o andra sidan också vart ute större delen av dagen. Vi ska strax gå ner och äta så ni får istället kika på bilderna!

Likes

Comments

View tracker

Sitter just nu på Arlanda och är på resande fot hela dagen. Har redan flugit en gång idag, från Göteborg hit till Stockholm. Är på väg till London men planet dit går inte förens 17:40. Hatar att vänta haha, tråkigaste som finns och blir inte bättre av att tänka att det kommer se exakt likadant ut på hem vägen på söndag.

Likes

Comments

Denna veckan som gått har jag:

Vart och firat min kusin som tagit examen och blivit polis! Jag och pappa passade även på att hälsa på farfar en snabbis när vi ändå var i Kungälv.

Gått en skogspromenad till Torkels gömma (en grotta) mitt i natten med massa vänner hehe.

Haft strömavbrott och spelat kort med Anton och hans morsa, så mysigt att få strömavbrott och faktiskt umgås haha.

Vart i Borås och även fikat en adventsfika, är dock inte speciellt förtjust i glögg.

Fått hem mina balklänningar och försökt välja en av dom. Alla var väldigt långa hehe, problemet när man är kort. Gick inte ens med 10cm klackar..

Likes

Comments

•London om 10 dagar

•Kläppen 8 januari med Antons familj<3

•Klassresa till Rom som det ser ut nu, annars blir de Barcelona.

•Sen ska jag även åka skidor igen men med familjen, dock inte bokat än.

Likes

Comments

Haha måste berätta en sjuk sak för er.. Har alltid trott på typ andar då det hänt mycket skumt när jag och Gisela var mindre. Ska försöka göra historien kort:

Jag och mamma sitter i soffan och hon berättar att min morbror ringt idag och att han hade berättat att hans huslarm hade gått mitt i natten. Han hade sprungit upp och då var det en talgoxe som flugit in som var jätte tam. Talgoxen hade tydligen vart på rutan och "knackat" ganska många gånger innan och hade därför alltid haft stängt det fönstret. Nu helt plötligt var det på glänt och den hade alltså kommit in.

Min andra morbror och hans fru hade satt på ugnen och gått ut på promenad i väntan på den skulle bli varm och då går deras huslarm också? Min morbrors fru springer hem i förväg då min morbror har så ont i sitt knä och när dom kommer in så har det flugit in en talgoxe där också som med är jätte tam, den sätter sig på min morbrors axel.
Inga av min morbröder tänker på det något speciellt. Sen åker min morbror & hans fru till några kompisar och när dom sitter där vid bordet så rör det sig en låda under bordet. Sen tillslut har alla 5 lådor rört sig och dom undrar vad det är frågan om. Kompisen är typ ett medium och säger att det är en liten glad gubbe som är där, alltså deras pappa (min morfar).
Mina morbröder har aldrig trott på sånt här och nu får de klia sig lite i huvudet då det första hände den 15:e juli vilket är min morfars födelsedag och det andra på fars dag. Det är ju ett väldigt konstigt sammanträffande eller hur? Sen matade alltid morfar fåglarna och räddade dom.
Nu till det ännu mer sjuka haha, precis sekunden efter mamma berättat klart det här och jag är typ helt chockad o bara shit va coolt! Hoppas detta händer mig med, så kul och få se ett tecken på att han är med oss. Då börjar brandlarmet tjuta från ingenstans?????

Saknar dig morfar<3

Likes

Comments

Fick hem min glossybox idag, skit snygg låda men vet inte om jag kommer använda allt i innehållet haha.

Likes

Comments

Att vakna upp till detta sms, hur najs? Jag tar alltså flyget upp till Stockholm för att sedan ta flyget till London om 2 veckor! Precis vad jag behöver just nu, nånting att se fram emot och komma bort från skolan.

Likes

Comments