Hämtade upp mina äckliga förkylda vänner igår och tog en mysig fika<3 Gick lite på stan också men vi hittade inget roligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår åkte jag och mamma till brygghuset, det är en väldigt liten affär som är hur mysig som helst! Vi åkte dit för att hämta en filt som mamma vunnit, den lila i hörnet om ni kollar noga hehe. Vi passade på och köpte lite annat smått & gott också.

Köpte pumpan och kaktusen

Likes

Comments

Igår hämtade mamma upp mig efter jobbet för att köpa lite blommor till min brors lägenhet. Dom kommer nämligen hem inatt från Kreta och vi tänkte överraska dom och göra lite fint. Vi gjorde en sån fin bukett också som grattis till förlovningen.

Har en hel del inlägg på ingång nu, hinner aldrig uppdatera er hehe. Skriver resten av inläggen i helgen, ha en bra FREDAG!!!

( Jag la upp detta inlägg för ett x antal timmar men det hade såklart inte hunnit laddas upp innan jag stängde ner :-) )

Likes

Comments

Likes

Comments

Köpte dessa 3 plagg för ynka 300kr. Vilket kap eller hur??

Likes

Comments

Denna höstbukett fick pappa bla på sin 50-årsdag, visst är den fin?

Likes

Comments

Igår åkte vi in med ett stort gäng för att spela lite bowling! Skit kul och trevligt, var längesen jag bowlade. Men ni ser ju hur bra det gick och ni kan väl gissa vem som vann överlägset av alla? ;-)

Likes

Comments

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6.HÄR

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

​Dessa kollage skulle egentligen kommit upp igår men hann tyvärr inte färdigt med det sista innan jag var tvungen att åka till jobbet! Visst är det fina grejer? Finns så mycket nu på nellys rea! Här är iallafall några av mina favoriter jag satt ihop till er. 

Likes

Comments

Igår hann jag och Gisela med att åka bil i massor med hög musik, duscha och prata om allt mellan himmel & jord samt dampat loss inne på Hemköp. Haha standard oss att ta bilen till Hemköp bara för att köpa miljoner clementiner.
Somnade sedan gott jämte världens bästa efter en lång pratstund.
Åh vad jag älskar dom två<3

(Haha hon kommer hata mig för jag lägger upp denna bilden men tyvärr den enda jag fick under dagen).

Likes

Comments

Igår hade vi fest för pappa hela dagen (tog ledigt från praktiken, hur skönt) och det blev väldigt lyckat. Vi körde lite frågesport och sångtävling & åt i mängder. Kröp sedan i säng jämte världens bästa kille efter en lång fartfylld dag.

Ett litet urplock av all mat.

Likes

Comments