Hello!!
I söndags kom jag hem ifrån magiska Marstrand!!
Jag har haft en toppen vecka där, vädret har varit lite till och från! Vi har en lägenhet på Marstrand med utsikt över havet!
Jag badade både i havet och i våran pool som vi har. Vi fiskade krabbor, åt glass, gick runt ön, en dag hyrde vi kajaker som vi paddla omkring med, saken var den att det blåste så sjukt mycket så man kunde inte ta sig fram genom alla vågor! Och en kväll åt vi på shanti shanti och det var hur gott som helst!!

Men nu är det bara ungefär 3 veckor skar tills jag börjar skolan!
Kram kram Emelie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er, hoppas allt är bra med er!!
Inatt kom jag hem ifrån Kos, det har varit en fantastiskt bra resa med mycket sol och bad. Det har varit sjukt varm, runt 35 grader!! Mest låg vi bara vid poolområdet och vid stranden.<3333

Ser fram emot nästa vecka för då drar jag mot magiska Marstrand!
Kram Emelie

Likes

Comments

Hej på er!
Hela min helg har jag tillbringat i huvudstaden tillsammans med min familj. Måste säga att det var väldigt skönt att ta en break ifrån tråkiga Borås. Här nedan finns bilder på mat, vad jag köpte osv.
Kram

Likes

Comments

PINK!!

Hello!
Gud vad jag tycker det är skönt med sommarlov!!
Idag började jag med shopping i Göteborg, det var väldigt fint väder då man kunde gå barbent. Dagen avslutades på Lotta på Liseberg då bl.a. Peg Parnevik & Liam Cacatian Thomassen uppträde! KRAM

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan!
Min dag började med att klockan ringde sju, fixa iordning mig och sen var det bara gå till skolan.
14:30, när skolan sluta drog jag ner till stan med mina kompisar Maja, Klara och Zahra för att göra några ärenden. Efter det åkte vi hem till mig för att göra iordning oss för en avslutningsmiddag med min klass, det var väldigt trevligt!! Kom hem strax efter halv nio och då var det plugg som gällde, och nu är det sängen som gäller!
Kram, kram Emelie

Likes

Comments

Hej!

Det var ett tag sedan nu! På lovet tillbringade jag en vecka i Spanien med familjen. Det var fint väder och bara hur mysigt som helst att komma till värmen.
Ser fram emot påsklovet och sen 2 veckors prao, blir då tre veckors ledigt från skolan!<33
Hoppas allt är bra med er, KRAM

Likes

Comments

Godmorgon på er!<3
Idag när jag vakna så var husen täckta av snö! Som jag har längtat!! När man sitter inne under filten med tänd brasa, sååå mys!!
Love it!!!<33

Likes

Comments

Hej!!
Mitt namn är Emelie Fäldt och är fjorton år. Jag bor i Borås. På min blogg kommer ni få läsa om mitt liv, mat, outfits och mycket mer:)Hoppas att ni kommer att uppskatta min blogg! Kram
<333

Likes

Comments