Header

Nu har jag kommit hem från skolan vilket betyder att det äntligen är loooov!! 😄

Har även haft en utav de bästa dagarna någonsin i skolan i och med att med höstlov så kommer också halloween-firande, och älskade Sinclair fixar alltid ihop något extra.. måste verkligen säga att jag älskar Sinclair för deras entusiasm och specialdagar hit och dit, absolut den bästa skolan i hela Uddevalla 😉 Jag lade ju ut och frågade er vad ni trodde jag skulle vara, och ni vart faktiskt på spåren och det blev tillslut en cheerleader, och ingen rödluvan haha.. trots att det vart folk som gissade på det också, och allt satt bra! Det vart dock strul direkt när jag fick hem paketet då jag både fått fel dräkt, som dessutom vart i fel storlek men sedan fick jag även bara en pompom... så irriterande, men jag löste det allt i tid som tur var!

Jag kommer lägga ut fler bilder lite senare när jag har hunnit samla på mig ett par i och med att jag inte vart den enda som fotade.. jag brukar vanligtvis fota otroligt mycket mer än vad jag gjorde i år, men jag har börjat leva en hel del i nuet och njuter av upplevelserna istället 😊 men jag lovar er att bilder kommer! 

Photos: Djellza Hoxhaj

Likes

Comments

Hej sötnosar!

Jag kom nyss hem efter att ha vart med mamma och handlat, och för att vara helt ärlig så vart jag lite besviken på jul-fronten då jag trodde att jag skulle hitta en massa saker, men så vart tyvärr inte fallet.. men jag hittade massa annat roligt haha 😉 Känns nästan som att man måste handla när man är på sådana billiga butiker som Ullared eller Göksäter (som jag vart på idag) trots att man inte behöver någonting, skumt asså.

Men, jag hittade faktiskt två par UGGS som jag är totalt dödskär i, så jag kan lova er att det är vad jag kommer ha på mig mycket i vinter 😍 Dom är ju så himla mjuka, gosiga och varma vilket gör att dom automatiskt blir helt perfekta haha.. annars vart det väl inte något sådär jätte-extra, ni ser ju själva ovan vad jag köpte. Dock köpte vi faktiskt 10 påsar vitlöksskorpor, men ta det lugnt haha.. alla är inte till mig utan flera stycken är till Djellza som vart väldigt tydlig med att jag skulle köpa minst en påse till henne 😉

Likes

Comments

God kväll på er!

Asså nu får ni ta och ryta till när jag inte uppdaterat bloggen på vad jag anser lång tid, dvs. att jag inte skriver på t.ex. en hel dag vilket hände igår för det är verkligen inte okej och jag vill hålla er uppdaterade om allt! 😖 Tycker att vi kan samarbeta på den fronten för att nå ett resultat som är så bra som möjligt eller vad tycker ni?

Men för att gå vidare från det och prata om vad inlägget faktiskt handlar om så tror jag att bilden avslöjar rätt mycket.. nämligen julen! 😍 Jag vet att det är hur långt kvar som helst till att julen faktiskt är här i och med att november inte ens börjat, men jag har snöat in på julen och december helt och hållet och jag lyssnar på julmusik dygnet runt, har redan börjat kolla på julklappar och en hel del inredning. Några av mina favoriter är de ni kan se här ovan, och jag är helt inne på allt som är glittrigt, och framför allt guldigt. Har bestämt mig för att den här julen ska bli den bästa någonsin!

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Idag vart det en rätt lugn dag i skolan ifall man jämför med antalet timmar sömn jag fick inatt vilket jag kan lova er vart väldigt få då jag inte vart det minsta trött och inte kunde somna. Satt istället uppe framför spegeln och försökte lära mig göra inbakade flätor vilket slutade i kaos, men jag lärde mig göra utbakade, vilket känns rätt okej i och med att jag då i alla fall kan göra någon sorts flätor på mig själv.

När jag kom hem, och efter Djellza hade gått, vart det dags att sätta igång min lilla sminkskola med mamma. Hon har vart så energisk över att få lära sig hur man sminkar sig så jag kunde ju inte säga nej i och med att det är någonting jag älskar, och ifall jag då kan få fler och älska det (som min mamma haha) så gör det mig ju bara glad 😊 Så satt med henne i ca. 1h och förklara hur man gör saker och ting samt varför, och jag tror faktiskt att hon lyssnade ordentligt och tog till sig en massa, för jag menar, kolla slutresultatet? Tycker faktiskt det blev helt outstanding om jag får säga det själv, bortsett från det faktum att min foundation inte passade hennes hudton, men det är en annan femma vi får se till att lösa nästa gång 😉 Vi får ju nämligen ta en sak i taget.

Likes

Comments

​Nu när det bara blir mörkare och mörkare utomhus har jag sett till att få lite ljus dygnet runt, och på ett mysigt sätt som inte innefattar att jag måste ha taklampan tänd 24 timmar om dygnet. Jag har nämligen satt upp en ljusslinga som händer längst väggen och även kanten på min säng, och det är så otroligt mysigt! 😍 Satt uppe länge igår kväll och kollade på youtube videos med lamporna på och bara myste till det riktigt ordentligt men en stor kopp te vid sidan om. Längtar verkligen till december så sjukt mycket nu att jag tror jag spricker asså.. kan inte ens beskriva hur otroligt taggad jag är, jag vill liksom bara ta ner alla juldekorationer och pynt från vinden och börja med en gång.. men tyvärr är vi bara i oktober än så länge vilket jag verkligen avskyr. Oktober är inte en bra månad på något sätt alls, nästan så att vi helt skulle kunna utesluta den inte sant? 

Likes

Comments