Header
View tracker

Hej sötisar!

Förlåt för sen uppdatering men jag har befunnit mig på gymmet ett tag + att jag sedan hållit på att redigera en video. Vloggade nämligen under dagen Albin hade sitt dop så har försökt få ihop det till en enda video utan att den skulle bli superlång haha.. sade ju att jag skulle försöka börja lite mer med youtube, men jag måste säga att jag inte är någon höjdare på det alltså 😒 Antar dock att övning ger färdighet är det som gäller. Hoppas i alla fall inte ni tycker den är allt för dålig men berätta gärna vad jag kan tänka på till nästa gång.

Men nu ska jag se till att plugga lite i och med att det är så sjukt mycket i skolan för tillfället.. hoppas verkligen det lugnar ner sig snart för detta tempo kommer jag aldrig att orka med i 5 månader!

Likes

Comments

View tracker

Är det inte lite sjukt hur alla i släkten håller på med aktiviteter, sporter osv.. hit och dit och så kommer jag där som en soffpotatis och inte gör någonting haha? Jag menar, har kusiner som håller på med fotboll, en kusin som håller på med trail, handboll m.fl. och Angelica som jag vart och kollade på idag som håller på med konståkning och herregud säger jag bara, så otroligt duktig hon är! 😍 Att en sådan liten tjej kan åstadkomma sådana stora saker, det kunde jag aldrig tro.. hon är ju en riktig naturbegåvning och det glädjer mig så himla mycket att se folk göra något de verkligen brinner för! Jag ska dock inte sitta här och säga att jag inte håller på med någonting för jag hållar ju faktiskt på med bloggen och en hel hög med andra sociala medier haha, och det ni, det är inte det enklaste här i världen kan jag lova 😉 Dock är det inte så himla fysiskt ansträngande, men ni ska veta hur djupt mentalt påfrestande det kan vara ibland.. men jag klagar inte... för mycket i alla fall hehe.

Jag kan nästan ge mitt ord på att denna tjejen ni ser på bilderna kommer att gå långt, och om bara några år kommer hon att synas i tv-rutan och flera tusentals kommer veta namnet på denna underbara tjej ❤

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Mår ni bra? Jag har haft en otroligt trevlig dag, precis som igår vilket jag är väldigt glad över för det finns inget bättre än att bara ha det bra och må bra eller hur? 😊 Har vart på språng mest hela tiden vilket är anledningen till att jag inte hunnit blogga, men nu så! Är hemma igen efter att ha vart på dop för lilla Albin, otroligt roligt att träffa dom alla igen, måste verkligen göra det oftare.. kanske ses på en fika inom kort?

Lillen vart otroligt duktig hela tiden och grät inte en enda gång, vilket är rätt ovanligt om jag inte misstar mig? Han vart på allmänt bra humör och skrattade istället vilket bara gjorde gott haha. Otroligt god fika efteråt också, och vilka fina presenter de fick, något jag tror alla fyra av dom har glädje av. Innan vi skulle hem igen fick jag även lite tid med Albin vilket jag verkligen längtade efter mest hela dagen och lillkillen bara lade sig mot mig (troligtvis för att han va trött) men herregud, mitt hjärta bara smälte 😍 Självklart körde jag både dit och hem, och det är bara att göra samma sak imorgon igen för övning ger färdighet!

Likes

Comments

God kväll bloggisen ♥

Kom alldeles nyss hem efter att ha vart på besök hos faster där det bjöds på middag och efterrätt haha.. har haft det otroligt mysigt hela eftermiddagen/kvällen och det vart roligt att se dom alla igen. Tycker det går allt för lång tid mellan gångerna så vi måste verkligen skärpa oss nu. Fick även lite ensam tid med två av mina tre favoriter vilket vart guld värt då vi bara lekte med lego och jag fick ta fram mitt 7 åriga jag igen haha 😊 Självklart vart det jag som körde både dit och hem, och det blir även en sväng med bilen till Trollhättan imorgon igen i och med att det är dop för Albin.. lillkillen ska äntligen döpas och jag ser verkligen fram emot att få träffa dom också.

Men klockan är bara några minuter ifrån midnatt och jag borde verkligen sova ifall jag ska orka vakna imorgon, vilket jag måste så det får allt bli sängen för min del. Känner att jag knappt kan hålla ögonen öppna så det är troligtvis lika bra 😉

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot
Studenten, balen och sommaren!

3 saker jag gillar
Taco utan tvekan, att skapa minnen för livet och mina vänner 😊

3 saker jag inte gillar
Orättvisa.. att SKAM inte längre sänds i Sverige och väggdekorer

3 saker jag vill
Resa mer, verkligen komma igång med träningen igen och ha det bästa året hittills!

3 saker jag borde
Investera i en ny väska, ta skolan mer seriöst och planera klart inför student och bal!

3 saker jag kan
Lösa draman, instagram-feed och äta riktigt onyttigt hehe (dock vill jag inte kunna detta 😉)

3 saker jag inte kan
Lätt släppa taget om saker, springa och göra inbakade flätor på mig själv..

3 saker jag ofta pratar om
Konstiga saker folk skriver till mig, vad jag vill ha och balen!

3 saker jag önskar mig
En ny kamera, löshår och en resa 😃

3 saker jag blir stressad av
Folk som tror att världen kretsar kring dom, när mitt rum är stökigt och falska människor i allmänhet.

3 saker jag ska göra i veckan
Äta middag hos Mimmie, övningsköra och gå på dop.

Likes

Comments

View tracker