Header

Hej på er!

Något av det bästa i hela mitt liv har hänt mig idag, i alla fall något som lätt hamnar på topp 10, och kan ni gissa vad det är? 😄 Det kan ni troligtvis med tanke på bilderna som ni precis scrollat förbi, men jag tänker att jag säger det ändå ifall någon av er inte förstått haha.. idag fick vi nämligen våran espresso maskin! Och som jag har väntat på att denna dagen ska komma!

Ni kan inte ana hur mycket strul det har varit med leveransen av den här maskinen.. let me tell you the story, men jag ska allt korta ner den haha.. annars skulle det troligtvis bli en uppsats och inget blogginlägg längre 😉 Okej, så allt började med att jag och mamma skulle åka ut för att köpa en ny kapselmaskin, vi har nämligen haft en innan som bara stod och ingen använde och jag kände att den blev en aning gammal.. så vi kör ut till elgiganten och det slutar med att vi istället för en kapselmaskin för några hundralappar köper en espressomaskin för 8500:-, kanske inte riktigt vad vi hade tänkt oss, men det blir det aldrig när vi är ute i butikerna haha.

Butiken har inte varan inne för tillfället, men killen som sålde den till oss sade att den skulle komma in den 10:e februari, så när den 10:e kom åkte vi ut och den hade inte kommit.. det skulle dröja ändå till den 16:e... dagen innan vi ska hämta den får vi ett sms om att leveransen är försenad till den 18.. och några dagar senare får vi ytterligare ett sms om att den ska komma den 21:a och sen den 23:e, och där kan jag säga att vi tröttnade rejält! 😒 Jag ringde då till elgiganten och ifrågasatte dom vad dom höll på med egentligen men fick inget vidare svar.. dagen därpå ringer de dock upp och säger att vi kan komma ut till butiken och få en annan espressomaskin istället för den vi beställt, en likadan fast snäppet dyrare, så vi åker ut och hämtar den, åker hem och den fungerar inte... så vi åker helt enkelt ut igen och får ett splitterny espressomaskin för 10.000:- och lite extra saker som "förlåt för allt strul" för samma pris som vi egentligen köpt den andra! 😃 Så det är jag riktigt nöjd över, nu har jag äntligen en fungerande espressomaskin som kan göra näst intill vad man än kan tänka sig, skriver troligtvis lite mer om den någon gång snart haha, men ja.. kan säga att jag har använt den 5 gånger bara idag haha.. och fler lär det bli!

Likes

Comments

Banana pancakes

Klockan börjar snart närma sig kvällen och jag har egentligen inte fått särskilt mycket gjort överhuvudtaget.. inte alls lika mycket som jag hoppats på i alla fall men jag är ju en riktig kvällsmänniska och får säkert dubbelt så mycket gjort om en stund, jämfört med vad jag fått under hela dagen 😉 Jag fick i alla fall gjort mig lite lunch vilket jag är riktigt stolt över haha.. inte alls ofta jag lagar min egen mat, och de få gånger jag gör det brukar det inte alls bli något vidare gott, men detta lyckades jag faktiskt med! Kanske inte så konstigt i och med att maten bara innehåller två ingredienser men det kan vi ju bara låtsas inte veta om hehe.. Jag gjorde nämligen några bananpannkakor, en måltid jag är barnsligt förtjust i, och ett plus i kanten på det är att det är nyttigt + att jag faktiskt vet hur man tillagar det, wihoo! 😄 Allt man behöver är 1 banan & 2 ägg. Jag använder mig dock av ett helt ägg och endast vitan på det andra, så man kan säga att jag använder mig av ett och ett halvt? Nej jag vet inte men ni förstår nog.

Till mina pannkakor hade jag lättkeso, hallon och blåbär, och snacka om att det blev himmelskt! Skulle nog kunna äta detta till lunch varje dag utan att tröttna eller vad tror ni?

Likes

Comments

Morning stroll

God morgon!

Det blev allt en promenad idag också, och det vart faktiskt förvånansvärt skönt. Trodde aldrig jag skulle kunna njuta av att gå en promenad i detta kalla vädret, men i och med att jag rörde på mig hela tiden blev det ju varmare. Det blev t.o.m. så varmt att jag nästan ville knäppa upp jackan haha.. vantarna åkte av men jag vågade inte knäppa upp jackan trots att jag svettades.. vill inte riskera att bli mer sjuk eftersom jag fortfarande inte är helt frisk.. 😊 Så nu är det frukost som gäller, tror jag ska äta en rostad macka med avokado och äggvita för gosh, jag har sådana cravings på avokado just nu!

Ska även börja planera lite saker som ni kommer få ta del av lite senare i veckan, en relativt stor grej för att inte säga för mycket haha 😉 måste börja plocka ner lite saker i mitt rum osv. kanske det säger er något eller ger er någon ledtråd? Vågar ni gissa?

Likes

Comments

God morgon på er allesammans!

Jag kom nyss hem efter att ha tagit en liten morgon promenad och sitter just nu och äter lite frukost. Hade riktigt svårt att komma på vad jag ville ha imorse så det fick helt enkelt bli något simpelt, en skål med keso och physalis för det sitter faktiskt aldrig fel 😊 Idag är det plugg som står på schemat (som vanligt) och sedan även lite städ på det för herregud, jag mår verkligen dåligt av att se mitt rum stökigt haha.. måste även rensa bort ett par saker, sådant jag inte använder för tillfället men tyvärr är jag så otroligt dålig på det..

Annars är det inget speciellt jag ska göra, kolla mello ikväll med mamma och Therese vilket påminner mig om att jag faktiskt även måste gå till affären och köpa något gott att mysa på!

Likes

Comments

Follow me on instagram@emelieevander