Jag kan inte tro att det redan är dags för årets black friday kaos.. tycker det blir allt mer kaos för varje år som går och jag kan lova er att jag inte kommer sätta min fot i en enda butik imorgon. Är det ångor jag vill ha tänker jag klicka hem det online, men jag var ute på torp en stund idag och kollade i butikerna, och helt ärligt så fanns det inte speciellt mycket fint överhuvudtaget. Blev nästan lite besviken..

Men jag tänkte att jag kunde ge er lite grymma tips på ett flertal butikers rabattkoder och erbjudanden ifall ni är som mig och inte går utanför dörren när det kommer till dagar som denna utan hellre ligger hemma i sängen och klickar några enkla klick på datorn och får saker levererade hem till dörren 😉

* * * * * *

MODE:

  • Zalando - 70% på över 150.000 produkter.
  • NA-KD - 30% på hela sortimentet med rabattkoden "BLACKWEEK". Går ej att kombinera med andra erbjudanden.
  • Glitter - 20% på hela deras sortiment t.o.m 26/11.
  • Madlady - 30% på hela sortimentet med rabattkoden "30BLACK". Gäller t.o.m 24/11 klockan 23:59.
  • Nelly - Erbjuder nya erbjudanden och kampanjer varje dag hela veckan ut.

HEMINREDNING:

  • Adlibris - Erbjuder 10% på hela sortimentet med rabattkoden "BL2017SV" t.o.m 26/11.
  • Sleepo - 20% på hela sortimentet med rabattkoden "BLACK20". Erbjudandet gäller endast till 26/11.

SKÖNHET:

  • LookFantastic - 20% på ett helt köp med rabattkoden "BLACKFRIDAYSE20".
  • Eleven - Erbjuder den 23/11 15% på all hudvård.
  • Grand Parfymeri - 20% på hela sortimentet + fri frakt. Erbjudandet gäller t.o.m 27/11.

Likes

Comments

Heh på er.. eller borde jag säga god morgon eftersom klockan är lite över 5:00 på morgonen? 😉 hur som helst, tror egentligen det kvittar haha.. men tänkte ge er en liten uppdatering för just nu sitter jag på flygplatsen i Skopje och väntar på att få gå på planet.. dessvärre är det närmare 40 minuter kvar, men med musik i hörlurarna klarar man det mesta som tur är!

Vägen till flygplatsen gick smidigt, allt flöt på och jag fick lite extra trevligt sällskap, inte riktigt vad jag förväntat mig men det var bara till det bättre! 😃 sovande som vakna haha, kan inte förstå att jag faktiskt sitter och ska åka hem till Sverige.. hade jag fått bestämma hade jag vart 3 timmar härifrån och tillbaka i Kosovo tillsammans med bästa vännen och alla andra där hemma. Känns som att dessa veckor bara har flugit iväg ärligt talat.. känns som att jag kom igår och ska lämna idag, inte roligt alls.. men jag får bara se till att boka en ny biljett och komma tillbaka!

Likes

Comments

God morgon!

Klockan är lite över 12:00 på morgonen och jag har inte riktigt vaknat ännu haha.. slog upp ögonen för några minuter sedan men det känns fortfarande som att min hjärna sover lite extra länge. Har tänkt ta en dusch nu på morgonen för att sedan göra mig i ordning i och med att jag och Djellza tänkt åka in till stan och se ifall det finns något shoppingställe öppet. Det är nämligen söndag vilket betyder att allt har stängt, men har vi tur har något av de stora shoppingcentrena öppet vilket skulle vara perfekt i och med att jag snart ska bege mig hemåt igen och inte komma tillbaka på ett tag 😔 De dagar jag har spenderat här har varit helt fantastiska, verkligen, jag skulle ljuga om jag sa något annat haha.. Jag har dessvärre inte tagit så mycket bilder, de flesta är selfies osv. men en speciell grej som har hänt är att Djellza fick sitt körkort i fredags! 😄 Kände mig som en stolt mamma osv. när hon berättade att hon fickgodkänt och ni kan inte ana det haha.. jag tror nästan jag var gladare än henne så stolt jag kände mig. Jag vet ju trots allt själv vilket levande helvete det är att gå igenom körkortsperioden i och med att jag gjorde det i början av året.

I'm still so happy!

Jag kommer förmodligen kunna ta lite fler bilder idag i och med att vi faktiskt har någonting att göra, annars har de hållit på och renoverat i huset en hel del, vi har druckit massa te - nästan varje kväll, vi har åkt fram och tillbaka till stan för att utföra några ärenden, och någonting jag inte kan gå in på djupare riktigt än haha.. vi får se om det går eller ej, men just nu så nope 😘

Men jag får se till att väcka hjärnan min, ta en dusch och sminka mig så att vi kommer iväg någon gång innan allt hinner stänga trots att det är söndag haha!

Likes

Comments

Nu börjar det allt närma sig julen och det är bara 42 dagar kvar till självaste julafton, men det är endast 19 dagar kvar till första december! 😊 Som ni kanske har märkt så älskar jag verkligen julen, och allt som har med den att göra. Jag älskar att inreda hemma, och speciellt vid jul för jag tycker att allt blir så himla mysigt och fint. Det är helt otroligt så mycket som går att göra med bara lite inredning.

Jag har därför valt att kasta ihop lite tips på fina inredningdetaljer nu, för man dekorerar ju inte bara för julafton utan man gör det ju för hela december. Jag kommer hem från Kosovo den 23:e november, och redan samma helg har jag tänkt att julpynta, dvs. att jag börjar lördagen den 25:e och jag är hur taggad som helst! 😃

(inlägget innehåller ad-links)

Likes

Comments

När går du upp på morgonen?
Det beror lite på.. jobbar jag går jag upp 5:30 men är jag ledig sover jag oftast till jag vaknar, runt 9:00-10:00 någon gång.

Vad är det första du gör varje morgon?
Det första jag gör varje morgon är att gå till badrummet, sedan startar jag kaffemaskinen och sätter på en stor kopp kaffe för att dagen överhuvudtaget ska kunna börja!

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Jag är faktiskt rätt snabb i badrummet på morgonen, allt som allt kanske tar 20 minuter i och med att jag inte sminkar mig där, utan går från badrummet till sovrummet för att sminka mig och göra mig i ordning 😊 Så med den tiden skulle nog allt sammanlagt ta runt 1h - 1,5h.

Är frukost viktigt?
Jag tycker att frukost är jätteviktigt och jag försöker att alltid få i mig någonting. Dessvärre äter jag oftast väldigt sent, men en kopp kaffe får jag alltid i mig 😉

Vad äter du till frukost?
Jag äter olika nästan varje dag för att variera och inte tröttna, men återkommande frukostar är havregrynsgröt, avokado toast och kvarg + kaffe såklart!

Är du morgontrött?
Lite både och faktiskt haha.. samtidigt som jag inte är jättetrött vill jag fortfarande ligga kvar och dra mig och inte gå upp 😂

Vad har du för alarm?
Använder mig av larmet på mobilen.

Hur ser en perfekt morgon ut?
Att jag vaknar av mig själv utan att något larm ringer, solen lyser in lite lagom genom fönstret och jag sträcker på mig från topp till ta haha.. sen står det frukost redo på bordet och det luktar kaffe i hela lägenheten! Myyyys 😃 efter frukost tar man det bara lugnt och tar dagen som den kommer!

Vad är det bästa med morgonen?
Att man har hela dagen framför sig.

Hur går du klädd på morgonen?
Inte som många kanske tror haha.. det är ingen direkt pyjamas för min del än, utan jag går vanligtvis bara runt i t-shirt och trosor haha.. så himla glamoröst 😉 Men ibland har jag allt på mig en liten finare pyjamas bara för att jag kan haha.. men när det går mot kallare dagar blir det pyjamas varje dag och en riktigt go mjukisdress på morgonen!

Likes

Comments

Follow me on instagram@emelieevander