Header

Idag har det vart en solig och skön dag, vi slutade tidigare idag så jag gick till gymmet. Jag körde mest mage och lite kondition. Nu ska jag iväg på träning och tänkte lägga upp några bilder från dagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Början på denna veckan har varit jobbig..
Igår åkte jag in till göteborg och var där hela dagen vi gjorde också några "ärenden"
När vi skulle åka hem igen på rund av att jag har fotbollsträning gick vi till parkerings huset. Men när vi skulle åka hörde vi massor med glas som trilla. Jaha ett inbrott i bilen. Någon hade slagit sönder rutan och tat en gps som dom kanske trodde va en mobil. Så vi blev kvar i göteborg i någon timme tills vi kunde köra hem. Så jag missade nästan hela min träning men jag fick en halvtimme.....

Idag har det vart vanliga lektioner, vi orgenterade på idrotten, inte direkt det roligaste men aja. Nu sitter jag hemma, jag har vart och tränat och ska snart käka lite. Ikväll ska jag säkert bara kolla på tv typ.

PUSS PUSS

Likes

Comments

Söndag och skola imorgon, orkar verkligen inte. Idag har jag vart på BFF och tränat, det gick jätte bra och jag är nöjd, nästa träning är den nionde maj tror jag, längtar redan. Är iallafall sjukt trött och mina fötter värker. Två timmars fotbollsträning är jävligt jobnigt speciellt i typ 15-20 grader värme. Men lätt värt det.
Nu sitter jag i soffan och bara slappar, orkar typ inget mer idag.... Ska käka glass pch bara slappa tror jag.

Likes

Comments

Idag har jag träffat en kompis som jag inte sett på jätte länge. Vi var på Norby och hade sjukt mysigt, fick köpt en topp. Den longboarden jag har på bilden vill jag verkligen ha. Så sjukt snygg. När jag kom hem från nordby skulle jag till liv för dom skulle ha "fest" så jag är jag nu. Vi lyssnar på musik och äter lite Godis typ. Och bara myser.
Imorgon har vi BFF ZOON LÄGER typ, det är en fotbolls träning då dom bästa väljs ut til
l ett lag.

Likes

Comments

Äntligen fredag så skönt. Veckan har gott väldigt fort men varför klaga. Idag har vi haft skola ofc och typ det vanliga. Vi har 1 och en halv timmes rast så ovärt när vi slutar en timma efter typ. Kan man inte bara få gå hem.
Efter skolan idag gick jag hem med liv. Vi typ grejade med ipaden och så, sedan tog vi bussen till shoppingcentrat och gick runt där i 2 och en halv timme typ. Jag provade några bikinis men skulle ändå inte köpa någon idag eftersom jag bara kan önska mig i födelsedags present, fyller år första maj.Vi åt lunch där också, jag tog en subway. Jag köpte ett par jeans också. Jag behövde ett par nya vita snabbt så jag köpte ett par på cubus. Kanske inte bästa kvalite men var desperat typ.
Nu sitter vi i soffan och inte gör jätte mycket direkt..

PUSS PUSS

Likes

Comments

Nu sitter jag u soffan och inte gör någonting. Jag tänkte att jag skulle se på lite olika serier men dom råkade jag se på i bilen så jag har inga kvar, hehehe smart emelie. Men jaja idag har vi vart iväg hela dagen och nör jag kom hem åkte jag och mamma upp till shoppingcentrat för att jag skulle köpa sakerna till tävlingen. Och så hittade jag en annan topp också. Nu ska jag typ slappa och inte mkt mer....

Likes

Comments

Denna outfit är så sjukt snygg som jag gärna skulle kunna ha på mig. Den är inte så varm men heller inte kall. Perfekt till en sommar kväll om du ska ut!!

En helt vanlig skinnjacka, finns överallt
Ett par gråa jeans
Pilot glasögon
Rosa Essie nagelack
Vita pärlor, örhängen
Svart väska Michael Kors
Silvrigt armband
Nit klackskor
Leopard top, magtröja typ

Likes

Comments

Idag är jag hemma från skolan på grund av att vi ska på begravning, i borås. Det är till min gammelfarmor. Så det kommer nog att ta upp hela min dag eftersom vi ska enda till Borås. Om jag hinner ska jag även träna senare på kvällen. Det känns ändå ganska skönt att slippa skolan för torsdagar är långa dagar.

Likes

Comments

Vilka vill du helst vara med i sommar? - Jag vill vara med mina kompisar såkalart!

Vill du ha en pojkvän i sommar? - Ja det vill jag , hahhahaha

Något speciellt utseende på han? - Inte jätte stora krav men se bra ut ofc.

Hans personlighet? - snäll, rolig, inte jobbig, bra kyssar( kanske inte ingår i personlighet men jaja).

Bästa stranden du vet? - vet inte men bara det inte finns röda maneter eller vad dom heter

Viktigaste sakerna till sommarn? - bikini, solglasögon,snygga kläder,skor,båt,bil,kompisar,killar....

Likes

Comments