Header
View tracker

Hej på er!

Det är nu jag alltid tänker på hur jag ska börja skriva ett inlägg, början. Jag själv tycker börja måste vara bra arnnas går det åt skogen.

Jag har inte bloggat på flera flera dagar.
Förlåt. Jag glömt bort det totalt.

Just nu sitter jag i alla fall på bussen påväg till Göteborg. Vad ska jag göra där? Jo, jag ska träffa Malin, och massa fler. Jag stannar där i en vecka. Alltså till nästa fredag. Kommer ha så himla roligt. Saknar dem så fruktansvärt mycket.

Idag börjar mitt höstlov. Vad ska ni göra? TELL ME!


Likes

Comments

Hej på er! Allt bra?

Men mig är det inte alls bra. Tänker inte gå in på det eftersom det är privat. Jag kanske kommer ta upp det när jag känner att jag kan det utan att släppa några tårar.

Just nu kollar jag på en serie. Andra avenyn. Sjukt länge sedan jag såg den men det är allt kul att kolla på.

Samtidigt som jag kollar på det så äter jag bär och dricker saft. Detta är typ första gången på 3-4 år som jag dricker saft. Så som ni märker dricker jag knappt aldrig det längre.

Hur har eran dag varit? TELL ME


Likes

Comments

Hej! Har inte så jätte mycket att berätta. Jag har varit i skolan idag. 08:30 till 15:10. Jag fick även göra ett prov i engelskan idag som dem andra gjorde i Fredags men då va jag sjuk.

Idag måste jag göra klart en teknik läxa som är en hemuppgift så jag kan lämna in den imorgon. Man ska skriva riktigt mycket så måste börja tidigt. Men innan jag gör det så ska jag kolla klart ett avsnitt av the vampire diras.

Ha det bra!


Likes

Comments

Hejsan! Just nu sitter jag i min säng och kollar på en serie och har ett tänt ljus samtidigt som jag FaceTimear med Malin. Det va riktigt länge sedan jag & Malin pratade.

Påtal om Malin. Jag åker upp till henne om 13 dagar. Saknar så ofattbart mycket. Hon va här för ungefär 2 månader sedan tror jag.

Frästen, nu är bloggen helt färdig!

Men nu ska jag kolla klart detta avsnittet sen sova. Godnatt ♡


Likes

Comments

Konfan gick helt okej. Allt jag jätte bra förutom att jag höll på att ramla för att kläderna va alldeles för stora fastän jag hade ett band som skulle hålla på dräkten lite men det funkade inte så jätte bra men men.

Sedan fick jag skrattattacker hela tiden som säkert hördes i hela kyrkan men men.
Likes

Comments

View tracker
Hejsan! Idag ska jag på gudstjänst i kyrkan där jag även ska vara ministrant. Det är inget speciellt men jaja.

Jag håller nämnligen på att ta konfirmationen och ska därför till kyrkan varje söndag 10 gånger. Men sjävklart är jag inte ministrant varje gång utan jag tror man bara är det 1 gång.

Hoppas ni får en bra dag så bloggar jag senare!

Likes

Comments
Nu tänkte jag för en sista gång testa på att blogga. Jag har lagt av så himla många gånger men vi får se hur det blir denna gång. Om det inte funkar sen så gör det inte det och det kanske betyder att det inte är min grej. Visst jag har bloggat i över 1 år men nu får vi se hur det går.

Designen är inte riktigt klar. Ska fixa lite små saker med den men det får ni stå ut med en liten stund.

Likes

Comments

Hejsan. Idag är det en fett dålig dag. Jag är sjuk (!!!) Så kommer gå runt & vara sjuk i Göteborg.

Idag har jag i alla fall vilat, duschat & packat nästan allt till Göteborg. Jag har inte packat ner smink, systemkamera, laddare, laddarskal, powerpack och lite såna saker som måste laddas och kommer användas imorgon.
Jag packade även med hostmedicin och tabletter, you never know.

Ikväll ska jag FaceTimea med Malin. Det är typ våran grej att göra det. Vi pratar aldrig i telefonen utan FaceTimear alltid. Vi pratade i telefon vanligt en gång och det funkade verkligen inte, haha.

Hoppas ni får en grym kväll. Ha det så bra!


Likes

Comments

Nu är allt planerat om Göteborg så nu tänkte jag berätta allt som är planerat.

Så jag åker på Torsdag. Jag ska åka buss till Göteborg men eftersom det är ett byte så ville pappa frivilligt köra mig ditt bytet är. Och bytet är i Jönköping. Vem har världens bästa pappa? JAAAG. 

Bussen ifrån Jönköping går 11.10 och är i Göteborg 13.25. Malin kommer möta upp mig på centralen. Efter det så kommer vi antagligen gå hem till henne så jag kan lämna alla mina saker. Sedan vet jag inte redigt vad vi ska göra.

På Fredagen så kommer jag få följa med Malin till hennes skola. Hon tror hon går till lunch så vi går hem till henne tar nått och äta sedan går vi och köar men några av hennes vänner. Inte säkert att vi kommer köa just den tiden. 

Eftersom vi köar dagen innan så kommer vi få sova där, vilket jag längtar till fett mycket. Sedan har killarna (the fooo) förband JTR vid 18.00, vilket jag ser fram i mot att se. Sedan kommer killarna vid 19.00 och håller på i 1 timme. Sedan efter går vi hem till Malin sover där sedan på Söndag blir det min sista dag i Göteborg för denna gång. Jag kommer åka hem på kvällen, bussen går 18.20 och är i Jönköping 20.35. 

Så kommer det se ut. Jag är verkligen jätte taggad. Jag och Malin har koll på hur många dagar det är kvar. Inte många dagar kvar.

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Skolan börjar om 5 dagar och jag måste börja vända på dygnet. Klockan står på 10.00, vilket är en bra början. Sedan imorgon ställer jag den på 09.00.
Idag har pappa, Johan & jag åkt till Oskarshamn för Johan och jag behövde lite saker. Kanske slänger in lite bilder imorgon på vad jag köpte.

Men nu ska jag läsa några sidor i min bok sedan försöka sova. Godnatt!


Likes

Comments